Şimdi Ara

83 Magede Flame mi ? Light mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • full +2 itemlerle Lr amge oynarken beni kesebilen fr mage sayısı çok azdı ( +3 lüler yani) genelde yarı hp mi indiremeden keserdim karşıdakini elinde aztec olsada :)

Ama sen mage clanla takılacam diyorsan fr ol altda ismin fazla geçer.

Tp mageyim ve hala lryim 80 zıp ve 62 kör o kadar iyi alışınca vazgeçemiyorsunuz. Uzun süre Lr yada gr oynarsanız flame olmak istemessiniz.
  • Ice mage gibisi warmi boss keser priesti küpler karşı partyi yıktırır.Dondurup kaçar ayrıca fr +2 alacagin paraya +3 shio alabilir Staffıda ucuzdur

E daha ne ister ki insan?
  • party pkda ille bi ice şart zaten onda hemfikiriz ama ice insanı sıkar neden dersen damage yok uzaktan vuran skil yok (lrde en azından 54 falan var) icenin 80i pt pkda mükemmel hatta ft kazandırır ama her jobun kendi güzelliği war.Ben suan fireyim dbli bi asasa çift basıp2 80 attıgımda direk press ok görüyor buda çok zevkli bi olayLrninde blindingi körü gayet güzel yine ftde veya nt de körü attıgında saf salak koşanları görmek gayet güzelDiceğim şudurki hangisi size lazımsa ve sen hangisinden zevk alıyosan onu oyna ama buf acli wslerde 80 fire mage her türlü jobu inletir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökây
    Ice mage gibisi warmi boss keser priesti küpler karşı partyi yıktırır.Dondurup kaçar ayrıca fr +2 alacagin paraya +3 shio alabilir Staffıda ucuzdur

E daha ne ister ki insan?

İce sarmıyo light + ice zaten frost novayıda açabiliyorsAn 72+60 BUZ meteora gerek kalmıyo bilzarda var her türlü light yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.