Şimdi Ara

82 DEN 83 E KASMAK ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-80 full çakılı paramun 23 gün sürdü benim. 2 saatte bir logos alarak + exp pre ve exp flash + 24 saat çakılı exp pt ile
    80-83 yine aynı şekilde 42 gün sürdü hesabı siz yapın.

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    ben toplamda 1.5 ayda 83 olmuş oluyorum

ilk pre ex pre diğeri war pre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • premium sorun değilde genie çok pahalı magic hammer pre pot derken ayda 400 tl gidiyor herhalde.

Orijinalden alıntı: zorawip

ben ionia da oynarken forumda bir arkadaşla 80 lwl den 83 e 2,5 ayda olmuştu 1 saatte kadar düştü :D ben 82 den 83 e sordum ama hiç kasan yok sanırım :S benim bildiğim 81 den sonra exp %50 düşüyor yani 100k gelen paramundan 50k geliyor vede 80 lwl deki 1 milyar exp oluyor 6 milyar yani
    1 den 80 e kasmaktan daha zor gibi gözüküyor ki sanırım 2 ay sürecek pk larıda sayarsak (IRau sanırım sen burak olmalısın NightWolfs leader :) )

Hangi Nightwolfs ronark mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.