Bildirim
82-83 Level Çar İçin Exp Kasma Önerileri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Premiumsuz mu kasmaya çalışıyorsun ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: S
Premiumsuz mu kasmaya çalışıyorsun ki?
plat var. gece gündüz başında mı durmam lazım ben bu çarın yaw. sol elim mal oldu z-r-skill yüzünden. saatte %1 gelirse seviniyorum :S -
bir aylık koxp alıyorsun ve plat tazeliyorsun paramuna girip 30 gün sonra çıkıyorsun partyden. başka yolu yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
bir aylık koxp alıyorsun ve plat tazeliyorsun paramuna girip 30 gün sonra çıkıyorsun partyden. başka yolu yok
ben xigenonda oynuyorum, şöyle bi sıkıntı var. eskiden 1. server da 2. server da paramunda fll party olurdu. şimdi party de yok kalıcı, birkaç saate dağılıveriyolar yani gece bıraksam belki sabaha kadar %1 bile ilerlemeyecek -
gidion 60 tl verip exp pre alıon sonra 30 günlük hf sanırım 20 tl filan okcuya cevirip grell e bırakıon (+7 ib yetr) 2-3 haftaya 83 hatta daha kısa sürede.. -
quote:
Orijinalden alıntı: davuthan22
gidion 60 tl verip exp pre alıon sonra 30 günlük hf sanırım 20 tl filan okcuya cevirip grell e bırakıon (+7 ib yetr) 2-3 haftaya 83 hatta daha kısa sürede..
paşam grell exp bile vermiyoki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorsa -- 4 Aralık 2011; 12:56:14 > -
Sanal pc ile 2 char acarsin biri 82 olan birde pri acarsin. hem exp gelir hemde okcu 83 pri'de 70 civari birsey olur :) -
Ben 2 hafta gece gündüz paramunda kastım. -
quote:
Orijinalden alıntı: poorsa
quote:
Orijinalden alıntı: S
Premiumsuz mu kasmaya çalışıyorsun ki?
plat var. gece gündüz başında mı durmam lazım ben bu çarın yaw. sol elim mal oldu z-r-skill yüzünden. saatte %1 gelirse seviniyorum :S
Gireceksin bitane +80 xp clana booro kasacaksınız czde. -
quote:
bir aylık koxp alıyorsun ve plat tazeliyorsun paramuna girip 30 gün sonra çıkıyorsun partyden. başka yolu yok
Nalet olsun işte bu zihniyete ve onu destekleyen herkese
Adam ne demiş Z demiş R demiş skill basmak demiş EMEK demiş Sen ne demişsin boşver EMEĞİ Varmı PARAN? Koy kozpa salla gitsin
Konuuyu açan arkadaşımda goy goy yapmış 1 saatte %1 al hergün 3 saat oyna hiç hesapladınmı kaç ayda 83 olursun ? 10 günde %30 30 günde %90 olursun zaten _ ???
hadi bilemedin 2 ay sürsün 1.5 saatten neyin tartışmasıdır buya neyse iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: davuthan22
gidion 60 tl verip exp pre alıon sonra 30 günlük hf sanırım 20 tl filan okcuya cevirip grell e bırakıon (+7 ib yetr) 2-3 haftaya 83 hatta daha kısa sürede..
yalan konuşmayın be kardeşim hayatında kaç kere 83 çar kastın ? 80 levelden sonra gelen exp'i yada 80 ile 83 arasında kaç milyar exp istedigi hakkında hiç saglıklı bir bilgin varmı ?
boş 83 level çarları 100 liradan satıyorlar yapsana oyle ozmn ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: ProToneRCi
quote:
Nalet olsun işte bu zihniyete ve onu destekleyen herkese
Adam ne demiş Z demiş R demiş skill basmak demiş EMEK demiş Sen ne demişsin boşver EMEĞİ Varmı PARAN? Koy kozpa salla gitsin
Konuuyu açan arkadaşımda goy goy yapmış 1 saatte %1 al hergün 3 saat oyna hiç hesapladınmı kaç ayda 83 olursun ? 10 günde %30 30 günde %90 olursun zaten _ ???
hadi bilemedin 2 ay sürsün 1.5 saatten neyin tartışmasıdır buya neyse iyi forumlar
valla kardeş dediğin hesap güzel, kafaya da yatıyo
ama gel gör ki icraate gelince tam bi sıkıntı. önceki mesajlarımda dediğim gibi artık sabit party bulunamıyor. bir kişi bir diğerine kızınca unufak dağılıyo, orc çekiliyo slota falan, oyun etiği diye bişey de kalmadı.
bu saata kadar koxp fln kullanmadım hiç 82 den sonra da kullanmam zaten çarın geçmişi temiz.
-
Hocam bulcaksın bi ds partisi expine bakıcaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol
bu ds, dark knight falan cz de süper kasılıyor.
beni sinir eden karşı ırktan adamın gelip koca partiyi talan edebilmesi, dağıtamasa da aksatması. herifler 3x light feet hızla koşuyolar, şu hf / koxp un önünü alamayacak bunlar. -
Şimdi bunu yazdınya euko fanatikleri gelir "bug yok dupe yok sh yok usko pis kaka", derler giderler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: poorsa
quote:
Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol
bu ds, dark knight falan cz de süper kasılıyor.
beni sinir eden karşı ırktan adamın gelip koca partiyi talan edebilmesi, dağıtamasa da aksatması. herifler 3x light feet hızla koşuyolar, şu hf / koxp un önünü alamayacak bunlar.
Hocam yanlış anladın. Eslant ta dark stone ve ya titan iyi kasar bi uğra oralara -
quote:
Orijinalden alıntı: Glinz
Şimdi bunu yazdınya euko fanatikleri gelir "bug yok dupe yok sh yok usko pis kaka", derler giderler :)
ehehe süpersin -
2 tane 83 yapmıştım askerden önce yanlış hatırlamıyorsam 6.5 milyar exp istiyor, platı çekeceksin 1 ay paramun veya ds full kasacaksın yapacak bişey yok full kasmadığın takdirde kasmadığın süreleride bir sonraki ay kasarsın 2 aya bedel olur -
quote:
Orijinalden alıntı: FireManBack
2 tane 83 yapmıştım askerden önce yanlış hatırlamıyorsam 6.5 milyar exp istiyor, platı çekeceksin 1 ay paramun veya ds full kasacaksın yapacak bişey yok full kasmadığın takdirde kasmadığın süreleride bir sonraki ay kasarsın 2 aya bedel olur
bende 2 tane 82 çar var işte asas ve priest, senin dediğine göre 4 aya ikisini de 83 yaparım
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- kopazar indirim kodu
- anahtar görevi
- knight online chat görevleri
- komik isimler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X