Şimdi Ara

81 İl Avea 3G kapsama alanında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea tarafından gelen duyuruyu aynen bilginize sunuyorum. Son günlerde ciddi çalışmalara imza atıyorlar..

81 İLİMİZ AVEA 3G KAPSAMA ALANINDA !

Değerli Ortaklarımız,

Bütün abonelerimize 3G teknolojisini en kısa sürede ulaştırmak için gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmalarımız sonucunda 3G kapsama alanı dahilinde bulunan illerimizin sayısının 81’e ulaştığını ve tüm illerimizin Avea 3G kapsama alanına alındığını bildirmekten mutluluk duyarız.

Önümüzdeki günlerde ilçe bazında Avea 3G kapsama alanı detayları sizlerle paylaşılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla
    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

• Vodafone 4G Altyapı Hazırlıklarını Tamamladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xR4d -- 18 Mart 2010; 15:30:19 >
  • c tipi lisansla abone sayisi oraniyla aveada avantaj var mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

Vodafone 4G Altyapı Hazırlıklarını Tamamladı.

3G'yi Yaysın İlk Önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

Vodafone 4G Altyapı Hazırlıklarını Tamamladı.

3G'yi Yaysın İlk Önce

Katılıyorum. Bulunduğum bölgede Avea ve Turkcell var, vodafone yok. (Kocaeli körfez ilçesi, yarimca bölgesi)
  • AVEA 3G konusunda arap atı gibi sonradan açılacağa benziyor
  • Bendende selam söyleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell 30 temmuz 2009 yani 8 ay once 81 il merkezinde basladi. Ati alan uskudari gecti. Yani 17-18 ay taahhutleri var. Aveanin acelesi yok yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 18 Mart 2010; 14:33:13 >
  • günaydın,uyanda balığa gidelim.
    daha bizim burada yok.tahminim sadece 81 adet baz istasyonu 3g'li.
  • Balıkesir merkezde durum nedir acaba?
  • Balıkesir merkez kapsama alanında görünüyor. Ancak bulunduğunuz bölgede şebeke sayısı fazla olmayabileceği için bazı alanlarda çekmeme durumu söz konusu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç
    günaydın,uyanda balığa gidelim.
    daha bizim burada yok.tahminim sadece 81 adet baz istasyonu 3g'li.

:-D avea 3G gps cihazı gibi açık alanda çekiyor.bir binaya girdin mi bırak 3G'yi 2G de bile birçok yerde çekim sıkıntısı var.aveaya yazıyorum surekli ama hep aynı mesaj "alt yapı çalışmalarımız sürüyor" şeklinde cevap veriliyor. Avea da bazen 2G değilde birçok yerde 1G var diyede düşünmüyor değilim.
  • evet cekiyor ama internete girince sebeke yok yazan yerler var. yani 3g nin g si bile yok
  • quote:

Bendende selam söyleyin.

• Boyundan büyük işlerle ugrasacagina daha çalarken kesilen hatları şebeke meşgul mesajlarını , her konuşmada olan kesintileri halletsin , Ankara'da kamu kesimi yuklendikce bedava diye günden güne eriyor resmen :@
  • aydın-merkez avea3g full.
  • Az önce tarama yaptım.Samsun merkezdeyim ve Turkcell ile Vodafone 3g var ama avea 3g yok. Nasıl bütün şehir merkezlerinde var anlamadım.
  • Satcelle sormak lazım samsunda avea 3g yi pek bir övüyordu
    quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Az önce tarama yaptım.Samsun merkezdeyim ve Turkcell ile Vodafone 3g var ama avea 3g yok. Nasıl bütün şehir merkezlerinde var anlamadım.
  • eskişehir merkezde durum nedir acaba 3g modem olarak..bilenler paylaşsın lütfen..
  • avea 3g çektiği yer görmedim bir ss alırmısınız ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.