Evet arkadaşlar bu elim ve vahim hatadan sadece 20 saatte kurtulduk. Aslında bu derece ciddi bir hata için son derece kısa bir süre... Peki sizce aynı sorun XBox360'da yaşansaydı ne gibi çözümler sunulabilirdi? Çünkü XBox alacak arkadaşlarımız var, onlar da konu hakkında fikir sahibi olabilirler. Cevaplarınızı bekliyorum
bu kadar saçma bir konu olabilir mi ya :D sanki millet sıraya girmiş zekasını kanıtlamak için ... Xbox sahibi alacak arkadaşlarını başka konsolda yaşanan olası sorunu xbox da yaşanırsa ortaya çıkacak olası çözümler konusunda mı bilgilendiriyosun ... geçiniz
funkmaster amacın nedir, ne yapmaya çalışıyorsun lütfen bize de söylermisin?
Konuya gel
Funkmaster kusura bakma ama anlamsız bir konu olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Xbox alacağım, daha önce Microsoft ile deneyim yaşamış kişilerden yardım almak istiyorum. Her türlü olasılığı göz önünde bulundurarak bu konuyu açtım.
Tövbe yarabbim, konuya bakın.
Microsoft Yazılım uzmanı, Sony donanım uzmanı. Her iki firmada müşteri memnuniyetini önemser ve sorunu kısa sürede çözerler. Demek Xbox hata verse ve düzelmese millet zil takıp oynayacak.
Xbox alacağım, daha önce Microsoft ile deneyim yaşamış kişilerden yardım almak istiyorum. Her türlü olasılığı göz önünde bulundurarak bu konuyu açtım.
Bu tip sorular için Xbox bölümünü kullanıyoruz.
Konuyu açan ve xbox- PS3 arasinda kiyaslama yapanlar YONETİMin aldigi karara gore bAn olayi ile yuzyuze gelicek ne yazik ki
bence konunun acilen silinmesi gerekiyor, %1.000.000 kavga çıkacak , @BeyazBüyü bence beklemene gerek yok direk sil.
xbox alacak olan bir son kullanıcı farklı bir konsolda yaşanan sorunu almak istediği konsol ile nasıl olurda bağdaştırabilir önce bunu düşün istersen.
sonrasın da ise lütfen üst konulara ve daha önce xbox almak isteyen kullanıcıların açtıkları konulara göz at, xbox alacak olan birisinin açacağı konu başlığı ve içeriği böyle olmaz, "xbox almayı düşünüyorum yardım edebilirmisiniz" tarzında olur.
bu arada konu yanlış yerde, üzgünüm ama son uyarı puanını bu yüzden aldın.
iyi geceler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme