Şimdi Ara

800 TL Civarına telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Xperia Sola kullanıyorum,mevcut telefondan donanımlı, şarjı ortalama 1,5 - 2 gün giden, 3gyi kapatmak zorunda bırakmayan JB veya Kit-Kat gibi güncel sürümlerle stabil çalışan , kameranın lens kalitesi önemli, yüksek çözünürlükten ziyade kaliteli çeken, ekranı ortalama büyüklükte bir telefon önerisi istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Sony Xperıa go ya bak derım su.gecırmıyor 5mp kamera var 4.1.2 jelly beande ben stabıl kullandım sonra tabı rom attım ama sen bılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto g t50 gmd2

• Bu fiyat aralığında motoru g önericekler gelir birazdan ama moto g şarj konusunda beklentini karşılamaz onun yerine t50 veya discovery 2 daha iyi şarj performansı verebilir

Ayrıca xperia go önereni filan hiç sallama o itelenmenin acısıyla nickini bile go yapıp insanları kandırmaya çalışıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 31 Temmuz 2014; 14:49:08 >
  • Sadece onerıyorum kardesım yoksa ısteyerek kullandım memnun kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: SonyXperiaGO

Sony Xperıa go ya bak derım su.gecırmıyor 5mp kamera var 4.1.2 jelly beande ben stabıl kullandım sonra tabı rom attım ama sen bılırsın

hahahashajshasdjkhgsa go mu? jaefhkh
  • Onermekte suc oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. El g flex

Gmd 2

Veya alabilirsin

Gmd quadro 4 sana 4 gun sarj suresi saglar 4 cekirdekli a7 islemciye 3000 mah

• quote:

Orijinalden alıntı: SonyXperiaGO

Sony Xperıa go ya bak derım su.gecırmıyor 5mp kamera var 4.1.2 jelly beande ben stabıl kullandım sonra tabı rom attım ama sen bılırsın

Standart bir kullanıcı olarak, biraz daha stabilite için rom yüklemek zorunda kalacağım bir cihazı en başından almayacağım. Xperia Sola bana ders oldu. Aynı hatayı tekrar yapamam.
  • xperıa sp onerırım,gerek 1.7 ghz ıslemcısı gerek xperıa z dekı adreno 320 gpu olarak daha ustun donanım veren cıhaz yok 1000 tlye kadar,ayrıca 4.6 ınc ekran ne buyuk ne kucuk ayrıca bu boyutta 2370 batarya yıne cok ıyı ve kasa saglam sd kart destegı var..kullanmayacagın 4 cekırdegı makyajlayıp 1.2 ghz hızında ıslemcılı teelfonlardan ustundur.ayrıca dıscvoery gıbı fason cın cıhazlarına para kaptırmamanı onerırım hem servıs hem cıhaz sıkıntılı..

800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi 800 TL Civarına telefon önerisi

• 800 TL civarında telefonları öneriyorum

• Nexus 4 alabilirsin.yılbaşında 900 tl idi.

• LG L90 vatanda 799 tl
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 31 Temmuz 2014; 18:42:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.