Şimdi Ara

800 liraya kadar çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben sitenizde yeniyim. Yaklaşık bir aydır çamaşır makineleriyle ilgili araştırma yapıyorum ve forumdaki binlerce yorumu okumaktan gözlerim şaşı oldu :)
    Genel olarak yüksek bütçelere uygun tavsiyeler verilmiş. O kadar çok site gezip ürün karşılaştırdım ki kafam iyice allak bullak oldu.

2 kişi için içinde çift kişilik battaniye de yıkanabilecek büyüklükte belki 6-7 kilo ( tambur hacmine göre tabi) 1000 devir sıkması olan, 15 dakika ya da yarım saat gibi kısa programlı, içinde koyu renkliler / nevresim / kırışık azaltma vb. programlar da olan dayanıklı bir çamaşır makinesi arıyoruz.

Buradan çıkardığım sonuç genelde Bosch, AEG ve Profilonun tavsiye edildiği. Maddi sıkıntımız olduğundan 800-850 TL'nin üzerine çıkamayacağız.

Model ve marka tavsiyesinin yanında uygun fiyatlı satıcıları (spot gibi) ya da teknik desteği iyi olan teknoloji marketlerini de önerebilirsiniz.

Bu tarz ürünler bizim evimizde bir kere alınır ve ben de anneme yardımcı olmak için fiyat/performans olarak en iyisini almak istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jizu

Merhaba, ben sitenizde yeniyim. Yaklaşık bir aydır çamaşır makineleriyle ilgili araştırma yapıyorum ve forumdaki binlerce yorumu okumaktan gözlerim şaşı oldu :)
    Genel olarak yüksek bütçelere uygun tavsiyeler verilmiş. O kadar çok site gezip ürün karşılaştırdım ki kafam iyice allak bullak oldu.

2 kişi için içinde çift kişilik battaniye de yıkanabilecek büyüklükte belki 6-7 kilo ( tambur hacmine göre tabi) 1000 devir sıkması olan, 15 dakika ya da yarım saat gibi kısa programlı, içinde koyu renkliler / nevresim / kırışık azaltma vb. programlar da olan dayanıklı bir çamaşır makinesi arıyoruz.

Buradan çıkardığım sonuç genelde Bosch, AEG ve Profilonun tavsiye edildiği. Maddi sıkıntımız olduğundan 800-850 TL'nin üzerine çıkamayacağız.

Model ve marka tavsiyesinin yanında uygun fiyatlı satıcıları (spot gibi) ya da teknik desteği iyi olan teknoloji marketlerini de önerebilirsiniz.

Bu tarz ürünler bizim evimizde bir kere alınır ve ben de anneme yardımcı olmak için fiyat/performans olarak en iyisini almak istiyorum.

http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-CM1000DTR-7-KG-1000-Devir-camasi-Makinesi_2689.html#0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: leon81

quote:

Merhaba, ben sitenizde yeniyim. Yaklaşık bir aydır çamaşır makineleriyle ilgili araştırma yapıyorum ve forumdaki binlerce yorumu okumaktan gözlerim şaşı oldu :)

http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-CM1000DTR-7-KG-1000-Devir-camasi-Makinesi_2689.html#0

Valla eğer site sağlam ve güvenilir ise oldukça iyi bir öneri getirmiş arkadaşımız. Üstelik kargo da ücretsiz olduğuna göre, o fiyata oldukça iyi bir ürün ve öneri olarak görmek lazım. Ayrıca aradığınız özellikleri de taşıyan bir ürün olarak gözüküyor.

EDIT: Biraz bakındım da, gerçekten arkadaşımız bu fiyata olabilecek en iyi ürünü bulmuş bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 17 Temmuz 2013; 12:10:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

quote:

Valla eğer site sağlam ve güvenilir ise oldukça iyi bir öneri getirmiş arkadaşımız. Üstelik kargo da ücretsiz olduğuna göre, o fiyata oldukça iyi bir ürün ve öneri olarak görmek lazım. Ayrıca aradığınız özellikleri de taşıyan bir ürün olarak gözüküyor.

EDIT: Biraz bakındım da, gerçekten arkadaşımız bu fiyata olabilecek en iyi ürünü bulmuş bence.

güvenilir bir site forumda bu siteden alış veriş yapan arkadaşlar var hiç bir şikayet duymadım henüz site sahibi arkadaşda site ismiyle forumda yazıyor onunlada irtibata geçile bilir bu fiyata kacmaz bir ürün

• Karar alacak arkadaşın tabiki ama regal gibi vestel in ikinci kalitesi olan bir makinaya o parayı vermem gerçi vestel marka bile olsa yine o parayı etmez adam 60 litre hacme 8kg yazmış profilo 63 litre hacme 7kg yazmış bu bile yapan firmanın dürüstlüğü nü göstermeye yeter tavsiye ettiğim marka regal den 10 kat daha uzun ömürlü bir markadır bosch la bire bir aynı kalitede beyaz eşya şans işi çok şanssız değilseniz profilo en az 10 yıl gider çok şanslı iseniz regal 1 yıl gider inşallah parasının karşılığını veren ürünü seçersiniz

• valla ben üç senedir vestel kullanıyorum 1 kere bile arıza vermedi bosch profilo sizin önerdikleriniz arıza başlığı dolu forum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerileriniz için teşekkürler, forumdaki yorumlar vasıtasıyla yaptığım araştırmalarda Profilo'nun bu modelini ben de düşünmüştüm. Daha önce Arçelik 2600 modeli kullanmıştık. 5 kilo 800 devir özelliksiz ama bizi çok uzun süre idare eden sıradan bir modeldi. Çamaşırlar ıslak çıkıyordu ama genede ne bir yırtılma ne makinenin içine bir şey kaçma ne iyi yıkamama gibi bir sorunla karşılaşmıştık. Gönlüm Bosch'dan Miele'den yana hep ama onları inşallah kendi evime alırım :)

Vestel memnun kaldığım bir marka olmadığından Regal'i düşünmedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

valla ben üç senedir vestel kullanıyorum 1 kere bile arıza vermedi bosch profilo sizin önerdikleriniz arıza başlığı dolu forum ...

inşallah yıllarcada sorunsuz kullanırsınız ben çamaşır makinası ve buzdolabını aldım ağzım yandı vestel in televizyonundan başka hiç bir ürününü kimseye tavsiye edemem keşke güzel yapsalarda göğsümüzü gere gere alın diye bilsem

• quote:

quote:

valla ben üç senedir vestel kullanıyorum 1 kere bile arıza vermedi bosch profilo sizin önerdikleriniz arıza başlığı dolu forum ...

inşallah yıllarcada sorunsuz kullanırsınız ben çamaşır makinası ve buzdolabını aldım ağzım yandı vestel in televizyonundan başka hiç bir ürününü kimseye tavsiye edemem keşke güzel yapsalarda göğsümüzü gere gere alın diye bilsem

Buzdolabi haric herseyinden memnunum

• Ben de 9 sene kadar önce Vestel'in 70 ekran büyük tüplü televizyonunu almıştım. Her sene ara ara belli yerlerinde pembe renkte greyfurt büyüklüğünde bir renklenme oluyordu. Sesini yüksek ayara getirince hoparlörler titriyor ve zorlanıyordu. Bir kanaldan bir kanala geçiş süresi fazlaydı. Pişman olmuştum aldığıma. Elektronik işi şans deseler de yine kişiye özel bazı öncelikler var. Onları araştırıp ona uygun bir model alınmaz ise maalesef memnun etmiyor alınan ürünler.

Eskiden çamaşır makineleri için çamaşırımı yıkasın yeter, telefon için konuşayım yeter denirken şimdi ana özellikler ihtiyaçları tam olarak karşılamaz oldu. Hayatımızı kolaylaştıran ve daha iyi verim almamıza yardımcı olacak ürünleri seçmeye çalışıyoruz. Anneannem gidip en yakın spotçudan bana bir makine ver evladım derken ben iki aydır forumlarda, dükkanlarda geziyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Usta bi modelde sen önersene sen tecrübelisin bu konularda Ben geçen gün WAQ20460 aldım ama okullar açılana kadar kurulum olmayacak inşallah memnun kalırım buzdolabı olarakda lowfrost 30 modelini aldım bosch un evde iki tane biri 20 biri 10 yıllık profilo derin donduruculu buzdolabı var onlara güvenerek aldım bu modeller için kimisi çok karlama yapıyor diyo kimisi çok memnun bakalım bende durum ne olacak

• Samsung 1702W5W Çamaşır Makinesi

7 KG
    1200 DEVİR
    A++ Enerji Sınıfı
    Eco Bubble Teknolojisi
    852 TL + Ev teslimat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Usta bi modelde sen önersene sen tecrübelisin bu konularda Ben geçen gün WAQ20460 aldım ama okullar açılana kadar kurulum olmayacak inşallah memnun kalırım buzdolabı olarakda lowfrost 30 modelini aldım bosch un evde iki tane biri 20 biri 10 yıllık profilo derin donduruculu buzdolabı var onlara güvenerek aldım bu modeller için kimisi çok karlama yapıyor diyo kimisi çok memnun bakalım bende durum ne olacak

hocam sectiginiz urunler gayet iyi

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz makineyi almak için bugün spot bir mağazaya gittim. Satıcı bana CM1001CTR 'ti önerdi. 850 liradan. CM1000DTR den daha iyi ve üst bir model olduğunu, daha yeni olduğunu, önce alman malı olduğunu daha sonra da almanya için yapılan ürünlerden olduğunu söyledi. Program ve hacim olarak bir farkları olmadığını söyledi. Araştırmalarım tam tersini söylediği için 1000DTR'nin siparişini verdim. Yarın gelip takılacak. Siz ne diyorsunuz doğru bir karar mı verdim?
  • quote:

Önerdiğiniz makineyi almak için bugün spot bir mağazaya gittim. Satıcı bana CM1001CTR 'ti önerdi. 850 liradan. CM1000DTR den daha iyi ve üst bir model olduğunu, daha yeni olduğunu, önce alman malı olduğunu daha sonra da almanya için yapılan ürünlerden olduğunu söyledi. Program ve hacim olarak bir farkları olmadığını söyledi. Araştırmalarım tam tersini söylediği için 1000DTR'nin siparişini verdim. Yarın gelip takılacak. Siz ne diyorsunuz doğru bir karar mı verdim?

Spotçu elindeki eski model malı satmak için desteksiz güzel sallamış. Böyle ticaret ahlakından yoksun kişilerden alışveriş yapmayın.

CTR 55, DTR 63lt tambur hacmine sahiptir.

800TL altındaki bütçe için tercihiniz gayet iyi.

• Teşekkürler :)
  • quote:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın candoğan bey farklarını ve işin gercegini söylemiş doğru bir karar vermişsiniz

• quote:

Hocam çok haklısınız . Bende şahit oldum bu diğer markaların arızalarına . Hem yerli üretimi az da olsa desteklemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Hocam çok haklısınız . Bende şahit oldum bu diğer markaların arızalarına . Hem yerli üretimi az da olsa desteklemek gerekiyor.

şükür birisi anladı sonunda hocam burada bazı markaları tü kaka yapıyorlar, bıraktım yerliye desteği objektif olsalar yeter...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.