Şimdi Ara

800 km yi 80 tlye geldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 40 km 0 tl ile gitmiştim. Çekici ne yaktı bilmiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg de değişkenlik oluyor sana öyle gelmiştir yakıt. Pompa basma güçleri farklı olabiliyor. 10 litre yakar ama fulle dersin 7 litre fuller pompa mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

800 kilometreyi o hızlarda gitmeyi sabrettiyseniz ciddi helal olsun. Tüketim normal bu arada uzun yol en düşük yakan aralık.

2008 yılına kadar babamın max hız yaptım dediğindeki hızı 100 dü sabit 80 le 1800 km yol yapardık her yıl. Sabredilmesine edilir ama şuan yollar ve arabalar hızı hissettirmiyor.
  • punto 1.3 mj ile 80le gidip rekor denemeleri yapardım, 40 liraya 250 km giderdi 3.8 yakardı, şimdi c4 ile 180le gidiyorum 6.8 yakıyor

edit: ben ist-alanya 850 km'yi 9 saatte gittim 140'ın altına düşmedim düzlükte hatta ist-adapazarı arası otobanı 180le geçtim, 800kmyi 80 kmh hızla 9,5 saatte bitirmen imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 6 Ağustos 2016; 23:56:29 >
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    206 da 2008 model yeni nesil hizi hissettirmeyenler degil

• uzun yol sakin kullanımda hafif ve küçük motorlu araçla 10 kuruş yaktırılabilir, benzer fiyatlarda lpg ile d segmenti 1.6 lpg li araca 600 km de 14 kuruş ortalama yaktırabilmiştim ama çekilir dert değildi
  • Hocqm bende avensis var ıkıbın motor acaba o ne kadar gider 10 litre gaz ile acaba

• Vay be. Tüketime değil de sabrına şaşıyorum

• Araba şehirdışı 5 litre yaksa benzinde lpg ile olan yakıtını hesaplamak için 1.2 ile çarpsak 100 kmde 6 litre lpg yaksa, gazın litresi 2 lira olsa 100 kmde 12 lira yakar araba, 800 kmde 96 lira yakar. 80 lira bana baya uçuk geldi, hesabınız varsa merak ediyorum, gerçekten o kadar az yaktıysa da helal olsun.

• hocam iyi sabrınız varmış.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Ben i20 ile 355 km gidiyorum bursa kınık ile ankara ankara çevre yolu çıkışına kadar oda dolu halde
    100 110 ile
    Bnm araç mı az yakıyor

Merzifon'dan Yalova'ya 672 60 da pompa attı 75 liralık doldurdum

Lpg fişini koysun bid

• 800km yolu nasıl 70 90 arası sürüp 9.5 saatte gelebiliyorsunuz? Varaa bir formulu söyleyin bizde uygulayalım.

Bursa Konya arası 500km 5.5 saatte anca gidiyorum 110-140 arası sürerek. Hiç mi mola vermiyorsun hiç mi ışığa denk gelmiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Yokuş aşağı mı geldin hep Yada depo doluydu bitti sonra 80 liralık gaz alıp kullandın.Öyle 80 tl ya geldi

benim deneme amaçlı o kadar kasmama rağmen 6.7 litre lpg yaktı. 1.6 e46 manuel. lpg fiyatı ucuz olan yerden aldıysa eh bi ihtimal o kuruşları görmüştür. ama ortalaması 18 kuruş altında yakmaz.
  • üstüne yakıt bile üretmemesi beni şaşırttı
  • bence ömründen ömür gitmiş 80 tl ye.
  • idda uğruna denemiştim. Az yakmaya az yaktı zamanında ama önceden yolun musade ettiği hızlarda yolculuğum bittiğinde ort. Hzım 72-73 oluyordu. Deneme yaptığımda 90 ı neredeyse hiç geçmeden rampa asağı gaza basmadım. 20 ışık varsa bir iki tane hariç hiç kırmızıya yakalanmadım. Birinde yeşili ayarlayınca çoğu yeşil oluyor ve ort. Hzım 76 cıktı.
    aynı yolu haftada ikikez gidiyordum.

• Ne kadar az yakmış araç
  • ben de trabzondan istanbula 1050 km'yi 430 liraya geldim. çok fark yok aramızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Vallahi tebrik etmek lazım büyük sabır işi. Ama tüketim normal, rampa aşağı gitmeye felan gerek yok. Eski Aracıma Düz yolda 80-90 hız sabitleyiciyle 5.5 litre Lpg yakıyorum. Araçta içindekilerle toplam 1600 kg civarı iken tüketim böyleydi. Ucuz lpgnin de etkisiyle tüketim çok düşük olabiliyor.

merhaba.

avensis'ten mi bahsediyorsunuz eski derken. gordum sanki gecen gun. her gordugumde de daha cok isiniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    Sizin arac ne

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.