Şimdi Ara

800-1000 TLYE TELEFON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim fiyat aralığında, fiyat performans cihaz arıyorum.

Aklımda ki telefonlar şunlar;

Huwai g7
    Lg g2
    xperia z1
    xperia c4
    xperia m4aqua
    lenovo p70

Yapacağım şeyler basit, konuşma müzik dinleme internette gezinme ve clash of clans oynama, sony cihazlarını su geçirmez olması ön planda tutuyor, gönlüm g7den yana aslında ama diğer telefonlarda hep birbirlerinin eksikliklerini tamamlıyor o yüzden hiçbirini almaktan vazgeçicem neredeyse :D

Leyla ile Mecnun
  • Eğer su geçirmezlik önemliyse senin için m4 aqua öneririm fakat onun hafıza sıkıntısı var . lenovo p70 ortalama bir telefon isteklerini karşılar . Aralarından en çok c4 ve lg g2 yi beğeniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huwai g7 tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 ve g2ye sahibim.

C4 oyun film cok zevkli paneli oldukca ust kalite ama.coc icin batarya onemli burda g2 z1 ve m4aqua bir parca daha one çıkıyor.

• Dostum ben sony z1 kullanıyorum.Ekran çok iyi olsun demezsen sony z1 her türlü ihtiyacına cevap verir.Bende clash of clans oynuyorum çok rahat oluyor.M4 aqua güzel ama hafıza problemi var.Problem olmasa gidip m4 aqua alacaktım ama pişman değilin yine.Onun dışında çok büyük gelir demezsen sony c4 düşünebilirsin.Lg g2 de güzel ama sony z1den ekran olarak daha iyi olmasına rağmen malzeme biraz basit kalıyor.Tuşların arkada olması sorun değilse düşünebilirsin.Tasarımını beğenseydim lg g2 alabilirdim bende.Lg g2 alacaksanda 32 gb olanını al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 9 Eylül 2015; 19:56:52 >
  • Fiyat konusunda gönlüm hep g7 de kalıyor. g7 almamak için bana sağlam bir sebeb söyleyebilecek varmı acaba. 2 senedir iphone 3gs kullanıyorum. artık kasılmasından ve şarj konusunda beni delirtme noktasına getirdi. Birde lenovo p70 de ön plana çıktı uygun fiyat ve yuksek batarya konusunda. ama malesef satışı yok şuanda. clash of clans oyununu saatlerce oynayacak değilim telefonda. arada bir bakacağım bilgisayardan oynuyorum genelde ve öyle surekli oynamıyorum bot sayesinde.

Leyla ile Mecnun
  • biraz daha ekle g3 al g2 eskidi artık
  • Bugün iyice düşündüm, 2 sene okul bitince askere gidicem bütçeden ne kadar kısarsam o kadar kar ve ilerde çok zarar etmemek için GM one 4g sipariş ettim. 640 liraya aldım 2 sene götürsün yeterli. g7den baskasını alasım yoktu aslında ama bütçeden kısmak daha mantıklı geldi.

Leyla ile Mecnun
  • En iyisini yapmışsın bütçe daha önemli telefon daha sonrada alınır.

Orijinalden alıntı: Serdar.K

Bugün iyice düşündüm, 2 sene okul bitince askere gidicem bütçeden ne kadar kısarsam o kadar kar ve ilerde çok zarar etmemek için GM one 4g sipariş ettim. 640 liraya aldım 2 sene götürsün yeterli. g7den baskasını alasım yoktu aslında ama bütçeden kısmak daha mantıklı geldi.

Hayirli olsun amasahsi fikrimyanlis yaptigin yonunde gm kalitesinde bir cihaz 2 sene asla cikarmaz,zaman icinde anlayacaksiniz ne demk istedigimi

Valla g7 yi aldım alacaktım işten ayrıldım üniye gideceğim yakında o yüzden bütçeyi düşünmem lazımdı. Artık şansıma ne kadar giderse, 2 yıldır iphone 3gs kullanıyorum 5 senelik telefon henüz şarj kablosundan baska bir şeyi bozulmadı sağlam cihaz ama kullanışta farkediyor elbette.2 seneyi çıkartacağını umuyorum ve diliyorum sadece :)

Leyla ile Mecnun
  • Hocam gm almakla hata etmişsiniz bence.Zefone 5 alsaydınız bari gerçi o ds kötü ama olsun.

Bu arada hayırlı olsun nediyelim.

Leyla ile Mecnun
  • Hayırlı olsun bence com iyi bir tercih olmuş tebrikler. Güle güle kullan dostum tekrardan.

Orijinalden alıntı: Serdar.K

Videolarına felan baktım donanım olarak iyi malzeme kalitesi çokta kötü değildir zannımca. kullanan var mı aranızda gm 4g?
    birde internetten sipariş olduğu için iade etme hakkım vardır sanırsam. iade hakkının iptal olmaması için neleri yapmamam gerekiyor cihaz geldiğinde?

nasıl
  • Telefon elime ulaştı 1 saat önce. gayet hoş tasarımı vesaire. verdiğim parayı hakedecek gibi gözüküyor malzeme kalitesinde 1000 liralık kalite yok elbette ama verdiğim paranın hakkını vereceğini düşünüyorum. g7 almadığımı umarım pişman olmam :) bu arada telefonun şarjını bitirip mi şarj edeyim nasıl yapayım bu şarj işini bi bilen söylerse sevinirim.

Leyla ile Mecnun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.