Bildirim
%80 Su Tasarruflu Oto Yıkama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzel sistem inşallah tüm oto yıkamalarda yaygınlaşır -
Atık suyu arıtmayı bir mucize gibi göstermek...
Hayatımız magazin yemin ediyorum. -
Bizde kesinlikle zorunlu olması gereken bir sistem.
Buna ek olarak yıkadıktan sonra kağıt koymayın dediğimde ilk defa gittiğim yerlerde deli muamelesi görüyorum. Yazıktır, boşuna kağıt. Ben o saman kağıtların bile üstünde ne çalışmalar yapmışımdır. Çok kıymetli. Kağıt ayak için değil kafa için lazım. Benim kuşağımda gerek yoktu ama büyüklerimden çimento kağıdı toplayıp üzerine yazanları bilirim.
1960lar çimento kağıtlarn üzerine yazı yazarak okuyan çocuklar, 2000ler oto yıkamacıda yıkandıktan sonra paspasın üstüne kağıt koymak zorunda bırakılan çocuklar. Ne kadar da geriye gitmişiz. Hepsini egemene yıkamam ülkemizde çoğunluğun kafa yapısı da gerilemeye müsaitmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: MesutO
Buna ek olarak yıkadıktan sonra kağıt koymayın dediğimde ilk defa gittiğim yerlerde deli muamelesi görüyorum. Yazıktır, boşuna kağıt. Ben o saman kağıtların bile üstünde ne çalışmalar yapmışımdır. Çok kıymetli. Kağıt ayak için değil kafa için lazım. Benim kuşağımda gerek yoktu ama büyüklerimden çimento kağıdı toplayıp üzerine yazanları bilirim.
1960lar çimento kağıtlarn üzerine yazı yazarak okuyan çocuklar, 2000ler oto yıkamacıda yıkandıktan sonra paspasın üstüne kağıt koymak zorunda bırakılan çocuklar. Ne kadar da geriye gitmişiz. Hepsini egemene yıkamam ülkemizde çoğunluğun kafa yapısı da gerilemeye müsaitmiş.
İşte burdaki bilinç yerleşse gerek bile yok böle makinelere ama zor bi laf vardır koyma akıl para etmez ..
-
Öyle olsa susuz araç yıkamanın bir yolunu bulur bütün dünyaya satıp yeni şeyler geliştiren bir ülke olurduk.
Bu da içinde bulunmadığımız trene uzaktan yapabildiğimiz tek şey. -
quote:
Orijinalden alıntı: MesutO
1960lar çimento kağıtlarn üzerine yazı yazarak okuyan çocuklar, 2000ler oto yıkamacıda yıkandıktan sonra paspasın üstüne kağıt koymak zorunda bırakılan çocuklar. Ne kadar da geriye gitmişiz. Hepsini egemene yıkamam ülkemizde çoğunluğun kafa yapısı da gerilemeye müsaitmiş.
bravo valla ne diyeyim
-
Gaza geldim sabah sabah. Biraz daha yazayım, başınızı ağrıtmaktan kaçınarak.
Su israfı haramdır. Hazreti Peygamber Muhammed Mustafa "israf haramdır" derken boşuna dememiştir. Cuma öncesi hep gözlemliyorum, vatandaş çeşmeyi açıyor yaklaşık bir 5 dakikada abdestini zor alıyor. 5 ila 10 litre suyu orada harcıyor. Eskiden ıbrık (doğrusu ibrik galiba) varmış. 1 bilemedin 1,5 litre suyla abdestin kralını alıyorlarmış. Hem de 2 kişiyle yapıldı mı sosyalleşmenin kralını yaşıyorsun.
Mustafalar bu ülkede çok sevilir. Atatürk diğer bir gözbebeğimiz Mustafadır. Bir de İTÜlülerin Mustafa İnanı var. Klavuzumuzu karga yapma konusunda keçi inadına sahip bir toplum olduk çıktık. Bu toplumun klavuzu Mustafa İnanlar olmalıdır. İTÜlü değilim ama onun adını anarken gözleri ışıldayan İTÜlüler gördükçe çok mutlu oluyor ve gurur duyuyorum.
Şimdi biz yılda 1 tane Mustafa İnan yetiştirsek bu arabanın kralını da yaparız, Peygamberin öğüdü üzere tasarrufun kralını da yaparız. Doğayı severiz, koruruz. Enerji deyince pat diye nükleerin kucağına atlamayız. Bize yol gösterecek fizik profesörlerimizi göz göre harcattırmayız.
Kısaca ben bu su tasarruf projesini çok beğendim. İnşallah bu işe girişenleri taşlamazlar veya bu işi tekeline alıp insanları sömürecek devletin yaptırım gücünü ilişkileri sayesinde kullanan olası bir rantçı devreye falan girmez.
-
Buharli yikama sistemi var zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok güzel konu ve paylaşım olmuş, emeğinize sağlık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X