Şimdi Ara

80 lvl priest skill ve skill dizilişi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seoturk -- 27 Aralık 2018; 14:35:8 >

• master 10u açmalısın tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seoturk
    80 lvl bufferim

1.) 60heal 70buff verdim 12 puan boşta nereye dağıtmalıyım 12 puanı

2.) skill dizilişi nasıl olmalı f1 f2..........

f1 1. skill mana pot 2-3 toplu heal 4 heal 5 10k heal diğerlerine restore vs gibi ıvır zıvır.
    f2 1can potu 2 undy 3 ac 4 toplu cure 5 fresh diğerlerine ıvır zıvır. bu arada maliceyi açabilirsin ancak master 10u açamazsın master 5 + malicede yapabilirsin ama zaten czde toplu takılırsanız partyinizde muhtemelen db olur o yüzden ben gerek görmüyordum. sen nasıl istersen :)
  • Kimisi der priest oynayamıyorum veya mage eeee skilleri karma karısık dizersen oynayamazsın.

en güzel ve en kolay skill dizilişi f1 e anaskill , f2 e yan skill f3 e gereksizleri koy diz.

f1) 1) Und 2) 1500 3) ac 4) grup ac 5) str 6 ) grup buff 7) hp pot 8) mana

f2) 1) 1920 Heal 2) Grup 960 3) grup 10k 4) cure 5) complate heal (tekli 10k ) 6) Restore 7) hp 8) mana

f3) Ivır zıvır

debuff olsn süper bir skill dizilişi verirdim.Bu oynamanı kolaylaştırır eğer yenıysen.Çünkü karmasık bir skill dizilişi yok.Hadi kolay gele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celiksweet

Kimisi der priest oynayamıyorum veya mage eeee skilleri karma karısık dizersen oynayamazsın.

en güzel ve en kolay skill dizilişi f1 e anaskill , f2 e yan skill f3 e gereksizleri koy diz.

f1) 1) Und 2) 1500 3) ac 4) grup ac 5) str 6 ) grup buff 7) hp pot 8) mana

f2) 1) 1920 Heal 2) Grup 960 3) grup 10k 4) cure 5) complate heal (tekli 10k ) 6) Restore 7) hp 8) mana

f3) Ivır zıvır

debuff olsn süper bir skill dizilişi verirdim.Bu oynamanı kolaylaştırır eğer yenıysen.Çünkü karmasık bir skill dizilişi yok.Hadi kolay gele.

evet en iyisi bu bence de. f2 de de pot olmalı bence ne olur ne olmaz. ayrıca f1 de potlar 1-2 de dursa daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas 70 ve 72 skili
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.