slm arkadaslar soyle bir private server acılsa hersey eskisi gibi olsa sunların az dustugu + ların az basıldıgı ve herseyin daha degerli oldugu bir 80 lvl ve sadece cinlilerin oldugur private servere kimler gelmek ister ve sizce nasıl olur boyle bir server?
yalnız bu serverlarda birisnde hemen 80 oluyorsun birisinde cok sun dusuyor ben eski silkroad gibi olsa diyordum ama
Private serverlerin amacı para kazanmaktır dostum bugün açık olan server bi bakıyon kapanıyo private tavsiye etmem.
ama normal sroda da istedigim tarz bir cap yok euların olmadıgı eski 80 lvlı cok ozledim
80 değilde 110 kurmuştum eu charlar kapalı FlySrO. şimdi 120 update yapıyorum ve 1-2 güne açılacak.. yine eu charlar kapalı full chinese olacak.. beklerim.www.flysro.com
ben 80 lvl istiorum kardesim ama aklımda olsun genede
Joymax'a mail atalım. 80 capli bir sro daha çıkarsın. Eskisi gibi. Ona da artık SRO-O (old) mu der ne derse desin. Zaten onlarda vardır eski 80 cap dosyaları fln.
valla ben bi private server sahibi ile konustum o acacak oldu sadece 80 lvl eu yok cin var ve normal sro gibi olacak sun filan itemler herkese dusmeyecek oranlar aynı eski sro daki gibi olacak ben orda baslayacagım kasacagız botla iste en azından oyunun tadı cıkar
aazam keske oyle birsey olsa o zaman herkes oraya gider ve super olur ama oyle birsey olması mumkun degil
Beyler ewet 80 lvl geri gelsede artık bütün oyunlar max 110 lvl olduğu için Millet 80 lvl sarmıyor artık.Yani Demek İstediğim Bazı Arkadaşlarım 80 lvl cap oyun kurdu ve tutmadı elinden geleni yaptılar ama olmadı ve Birleştik 2 3 aydan beri kurmaya çalıştık ve Kurduk 110 lvl eu Chines charlar war Oyunda 1 gnde 110 olaibliyorsunuz çok rahat 10d item veriliyor bşlangıçta ve arkaşlarımız tarafndan 110 yapılıyorsunuz.. ws ws Ödüllü Uniqeler Felan herşeyi Yaptık