Şimdi Ara

80'lerin ortalarında Tercüman'ın verdiği oyunu hatırlayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım tercüman vermişti ama yanılıyor olabilirim. Uzun zamandır hatırlamaya çalışıyorum adını. Kartondan yapılan perili köşk gibi bir şeydi. O zaman gazetelerin verdiği böyle karton oyunlar popülerdi ancak bu çok farklıydı. Detaylı bir kılavuzu vardı, belki de hikaye gibi bir şey. Köşkün içine konan parçalardan birinin kont draculanın tabutu gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum ama tabii çok silik başka bir şey de olabilir. Mutlaka yabancı bir oyunun türkçe versiyonuydu. Adını ya da oyunu hatırlayan varsa belki internette orijinalini bulmak mümkün olabilir. Adını hatırlamasanız bile oyunla ilgili bir şeyler aklınızda kaldıysa bulmakta yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

• amuleth kullanıcısına yanıt

bu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

bu olabilir mi ?

Bu değil. 2005'te üretilmiş bu. Benim dediğimde evin içini ve odalarını görebiliyorduk.
  • bende merak ettim şimdi
  • Hatırlayan çıkar umarım.
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  80'lerin ortalarında Tercüman'ın verdiği oyunu hatırlayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 3 Ekim 2013; 0:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 ler her ne kadar trt de yayınlansada ince ince dokundurmalar yapıyor yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum

2013 yılında kahvanecinin dediği"şu çınar ağacıda kocaman engel şurada kimse kaldıramadı"
    Ahmetin cevabı "O ağacıda yerinden kaldırırlar elbet" gibi birşey söylemişti. Anlamışsınızdır artık.

• Oyuna böyle yukardak bakıyoduk odanın içleri gözüküyodu zarlı bir oyundu oyunda tuzaklar falan vardı sanki merdivenler falan vardı acaba aynı oyundan mı bahsediyoruz ? Bende oyunun adını perili köşk diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Sanırım bunlar internette yayımlanan şablonlardan yapılan modern üretimler. Bu kadar detaylı bir şey olduğunu zannetmiyorum. Daha çizgi filmimsi bir havası vardı sanki. Addams Ailesi tarzında.
    Bir de draculanın minik tabutunu divanın altına kaçırmıştım ve alamadım diye çok üzülmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Oyuna böyle yukardak bakıyoduk odanın içleri gözüküyodu zarlı bir oyundu oyunda tuzaklar falan vardı sanki merdivenler falan vardı acaba aynı oyundan mı bahsediyoruz ? Bende oyunun adını perili köşk diye biliyorum

Onu biliyorum ama o çok sonra satışa çıkan bir kutu oyunuydu. Perili Köşk'tü adı, çıkar çıkmaz almıştım. Ama aynısı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amuleth -- 3 Ekim 2013; 1:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Oyuna böyle yukardak bakıyoduk odanın içleri gözüküyodu zarlı bir oyundu oyunda tuzaklar falan vardı sanki merdivenler falan vardı acaba aynı oyundan mı bahsediyoruz ? Bende oyunun adını perili köşk diye biliyorum

Onu biliyorum ama o çok sonra satışa çıkan bir kutu oyunuydu. Perili Köşk'tü adı, çıkar çıkmaz almıştım. Ama aynısı değil.

O da güzeldi baya küçükken oynamıştım belki 6 yaşında falan çok zevk almıştım

• Ben de yıllardır ara ara hala bu maketin küçük görseli bile olsa bulabilirim diye internette aratıyorum ama nafile.

Kesin net hatırladıklarım :

1-) 4 büyük parçalık bir karton ev olması.

2-) drakula, mumya vs gibi karakterlerin ayrı ayrı küçük küçük parçaları (bunlardan bi dolu vardı)

3-) oynayabilen parçalar.

4-) Kesinlikle Perili Köşk kutu oyunu değil.

5-) Evin girişinde iki yanda bize bakan iki göz (açılıp kapanabiliyor)

6-) Ben parçaları sonra yapmak için biriktirmiştim ama annem atmıştı.

Hala içimde ukte kaldı. Bunu bir daha görmeden ölemem.

Genki'nin fransızca açılış şarkısını nasıl bulup youtube a attıysam bunu da bulacağım. :D imkansız sadece zaman alır.
  • yemin ederim buldum :D nasıl oldu bilmiyorum ama kesinlikle bu
    http://the-haunted-closet.blogspot.co.uk/2009/04/make-this-model-haunted-house-1991.html

EDIT: hatta amazon'da satılıyor
    https://www.amazon.com/Make-This-Model-Haunted-Models/dp/0746006470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperoz49 -- 21 Mart 2018; 14:58:12 >

• alperoz49 A kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. Kesinlikle buydu. Hafızan gerçekten iyiymiş! :D

Ben evi yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Sadece küçük parçaları birleştirmiştim, tabut gibi... Bir de kılavuzunu okuduğumu hatırlıyorum. Keşke mesajı önceden görseymişim. Dolar yükselmeden alabilirdim. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.