Şimdi Ara

80 ler ruhunu en iyi yansıtan parça ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
9
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

80 ler ruhunu en iyi yansıtan parça ?

(En Son Oy Tarihi: 29.2.2016)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Şubat 2014; 22:59:12 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asesulfam -- 2 Nisan 2015; 13:55:48 >

• darude - sandstorm

Orijinalden alıntı: elzemsin

modern talking neden yok ??

selam bağyan modern talking en sevdiğimm

şaka bir yana 80'ler diyince akla modern talking gelir

• Trashmen - Surfin Bird

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

tabiki LAMBADA.
    80'LERİN sonuna doğru koskoca bir 10 senenin kapanış şarkısı gibidir. Selamını verip perde kapanmıştır.
    Bu şarkı o dönem o kadar meşhur olmuştur ki köy düğünlerinde bile çalıp insanlar bu şarkıyla dans etmiştir. Kendim bizzat gördün bunu.
    Bu yüzden kesinlikle listede Lambada olmalıdır.
    Burada Michael Jackson - Beat It için oy veren arkadaşların 80'LERLE alakası olduğunu sanmıyorum. Hiç alakası bile olmayan bir şarkı.
    Listede Maria Magdelana da olmalı.
    Benim 80 Listem şöyle
    1. LAMBADA
    2. Self Control
    3. You're my heart you're my soul
    4. Maria Magdelana

ben lambada ile ilgili söyle bir şey hatırlıyorum bir doğum günü partisinde gençler vardı hadi lambada yapalım mı dediler bir şey oldu.kızlar dedi şimdi onun eteğini giymek gerekir çoluğun çocuğun içinde olmaz.ben o sırada 10 küsür yaşındayım.sövdük tabi biliyoruz çünkü eteklerin nasıl olduğunu. ama demem şudur ki hiçbir pop şarkının dansı için kıyafet vesair bu kadar önemli olay haline gelmez o yüzden ben de lambada diyorum.ayrıca Maria Magdelana geçen sene bodrum'da duyduğum bir şarkıdır ingilizlerin yoğun olduğu bir yerde yani liste düzgün hazırlanmamış.

https://www.youtube.com/watch?v=oSK0Vx8D424

• Bence hepsi abi çünkü olmasalar 80ler diye bişey olmazdı

itiraf etmek gerekirse 80lerin cıvıl cıcıl renkli dünyasının hayranı biri olarak şıklarda bug a girdim.

usta şıklardaki her bir parça farklı yönlerden 80leri yansıtmakta,şimdi birini seçsek kalanlara ayıp olucak.tabi bu listede olmayan yüzlerce parçayı da hesaba katacak olursak bu anket çözülemez diyorum.

konu açılalı baya bir olmuş gerçi ama illa ki anket olucaksa listeye şu parçalar da alınmalı bence:

90ların okul çağına ermiş bebeleri için hala içlerinde bir ukde olan parliament cinema gecelerinin jeneriği olan bu parçanın özellikle klibine bitiyorum.

soundtrack olarak kullanıldığı filmi izlemedim ama parçada insanı tuhaf bir şekilde nostaljiye bağlatan dokusuyla :

80lerin ilk akla gelenlerinden :

klibiyle,dokusuyla bir başka mükemmel parça :

aslında listeye eklenecek bir dünya şarkı daha var ama fazla uzatmayalım mesajı yetsin bu kadar.

• big in japan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Temmuz 2015; 16:03:53 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Judas priest youve got another thing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 22 Şubat 2016; 3:47:38 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.