Şimdi Ara

80 Glacier Mage İçin İtem Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Warrior earring'i str verdiği için mi tavsiye ettin ? Ben takılardaki str bonuslar staff vuruşlarını etkilemez diye biliyorum sadece verilen str stat pointler staff vuruşlarını arttırması lazım.Şunuda kendim test ettim mageye wolf ve str atınca staff vuruşları artıyor ama takı olayını ilk defa duydum.

Yanlışın var hocam str takında staff vurusu artıyor mageler zaten wolf ve str olmadan anlamı yok staff dalmanın
    72 skıllı mageyi warriore ceviriyor :D
    Sende dene derim hocam str takı kyafet fark etmez magenin staff vurusunu arttırır paper al +5 yap set dene :)

72 skillimi açınca deneyeceğim bunu eyv. hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica ederim aynı olay 42 dede calısmakta fakat pek etkısını görmezsin 50 dmg artar :D
    Birde sunu belırtıym warrior earring 72 skıllınde staffın vurdugu damageyı arttırr 72 skıllı 2 damage vurur az olan staff vurusudur dıgerı elemental vurustur staff vurusunun arttırr
    Ve aklınızda bulunsun magıc power veren takılar vesaire fire dirake dalgalarından sonra kalktı eskıden herkez full paper ve paperler bile mp basılıydı artık kalktı o yuzden warrior earring önerdim zaten krolardanda resist gelecek warriorun resıstlerıyle güzel combıne olacaktır :)
    Str wolf ve atack agac kagıdıda arttırmakta sorununuz olursa burdan yazabılırsınız pm den cevap atamıyorum her classta yardımcı olmaya calısırım :)

Adamin amaci zaten maksimum damage ve en kisa surede yavaslatmak.

Ne str si yapmayin gozunuzu seveyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

R damage icin int mageye we mi tavsiyemi ediyorsunuz yok artik

Denemedıgınız bellı efendım :) r damage arttırmaz staff vursunuda etkıler + cleric earringden fazla hp verir ki clericin verdiği 3-5 int fazladan mana verir ki int magenin manaya ihtiyacı okadar yoktur denemeden konusmayalım lutfen :)

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

R damage icin int mageye we mi tavsiyemi ediyorsunuz yok artik

Denemedıgınız bellı efendım :) r damage arttırmaz staff vursunuda etkıler + cleric earringden fazla hp verir ki clericin verdiği 3-5 int fazladan mana verir ki int magenin manaya ihtiyacı okadar yoktur denemeden konusmayalım lutfen :)

Su yazdigindan ice magenin neden int ihtiyaci duydugunu bilmedigin anlasiliyor.

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA

• Bilmiyorum bılgılendırın beni neden ihtiyacı var

Bilmiyorum bılgılendırın beni neden ihtiyacı var

Paper mage bile kitliyor , full int verilen mageler neden kitlemiyor , Str bonusun 100 200 damage arttirdigini savunan birisine mage hakkinda birseyler aciklama geregi duymam.

Cunku sen gercekten mageyi anlamamissin . Simdi cikip x senedir mage oynuyorum falan filan hikayer anlatirsin gerek yok tartismaya.

Farkli birseyler savunuyorsan bunu videolar ssler ile desteklemelisin . Ben yillar once bu teorini curuten ssler paylastim bu forumda .Senin Bu durumda cleaver seker shard sekmez digenlerden bir farkin yok .

He birde bu forumda tek mage player kendinmissin gibi konusmalar yapmani tavsiye etmem.

• Ozaman mage arkadaslarda gelecek yorumunu yapacak ırdelıyıcı konusmaya gerek yok burda artıslık taslamayada yok senden eskıyım yok mesaj sayım fazla triplerine gireceksen baştan zaten yeniksin
    En basit pvp ye girip denersen bile anlarsın. Andream paper lr magem vardı int ile gram alakası yok kıtlemenın you tubeye yazarsan 255 int vesaire orada çıkar int kyafet/resist artırma ve mana kapasıtesını yukseltmede işe yarar
    Bonus olarak takıdan alırsan ıntı resıstın artmaz sadece mana artar
    Sen gelip şimdi magic pover kyafetler damageyi yukseltıyor dersın :)
    Bi kere str iste priestten combo kuklalarına atack yapmayı dene bakalım ozaman konusursun gelip yok seneler once bırısıne kanıtladımda forumda eskıyımde muhabbetlerıne girme

Bu hâli sizce nasıl?

Ek olarak, 80-83 arası kasmak ne kadar zamanımı alır?

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar Shio +3 de ekledim bir adet, diğerini biraz daha bekletmek zorunda kalacağım.

Bu hâli sizce nasıl?

Kasmana bağlı dostum exp pre ile rahat ediceğini düşünüyorum paramun party yada doom gagoillerin düşükleri var eukoda aynı slotta onlarda güzel exp vermekte.
    Czde evil wizard donulebılır exp pre ama çok rahat edersın 10 tanede exp flash basarsın ex üstüne exp :)
    80 olarak cıkma derim ben 83 ol tüm exp işlemlerin bitsin her an pk atarsın :)
    Warrior earring denedinmi dostum

quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar Shio +3 de ekledim bir adet, diğerini biraz daha bekletmek zorunda kalacağım.

Bu hâli sizce nasıl?

Kasmana bağlı dostum exp pre ile rahat ediceğini düşünüyorum paramun party yada doom gagoillerin düşükleri var eukoda aynı slotta onlarda güzel exp vermekte.
    Czde evil wizard donulebılır exp pre ama çok rahat edersın 10 tanede exp flash basarsın ex üstüne exp :)
    80 olarak cıkma derim ben 83 ol tüm exp işlemlerin bitsin her an pk atarsın :)
    Warrior earring denedinmi dostum

WE aldım ama denemedim daha

• Hemen denede bilgisiz arkadaslarda bilgilensin :)
    İnş ice 80 ni açmıssındır dostum 2 meteor fantazisi eskide kaldı :D

Hemen denede bilgisiz arkadaslarda bilgilensin :)
    İnş ice 80 ni açmıssındır dostum 2 meteor fantazisi eskide kaldı :D

72 75 açık değil desem güler misin

70-80 açık şu an sadece.
  • quote:

Oha ! :D :D :D :D Esas skilleri açmamıssın hocam hadi 72 yi geçtimde 75 siz magemı olur yav :D :D :D :D

Yüzlerce gb harcadım ama o 2 lupusa 6 gb vermek enayilik gibi geliyor hâlâ, içimden gelmiyor çöp Lupus'a 3-4 gb vermek
    Tr:Pride Stalker -Marmara Üniversitesi Dışticaret bölümü.Cks90veCks77-SansaClip-Galaxy S3 Kullanıcısı
  • quote:

Dimi :) Geme yatırırsın 10 gb bişey çıkmaz 1 tanesınden scorching +0 cıkar sesin cıkmaz lupus'a para vermezsın ama :D :D :D
    Hangi swdesin hocam

Valla haklısın nelere gidiyor para ama Lupus bilmiyorum

Ronark bu arada
    Tr:Pride Stalker -Marmara Üniversitesi Dışticaret bölümü.Cks90veCks77-SansaClip-Galaxy S3 Kullanıcısı
  • quote:

Eu ko bakıyorumda bu aralar nasıl ronark car alıp gelebılırım cz ye koxp item dalgası fılan nasıl hocam bilgilendirebilirmisin biraz
    Birde +8 shard i belt +8 chtin set fiyatını söylersen piyasayı az çok tahmın edebılırım :)

Koxp yok.

Dün No reb 8 Shard'ı 13'den verdim, çitin set 8 de 16 gb (dex kafalık dahil) civarı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.