Şimdi Ara

80 Glacier Mage İçin İtem Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehm ehm hocam şu kaul molok bugunu bi anlatıversen, hürmetler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kro 6-7 set
    Garp 7
    Dual Cleric Earring 1
    Dual Shio 2
    Glass Belt
    Iron Neck

şeklinde.

Sizce bu itemlerin yeterlilik durumu nedir? CZ'de ne yapar, ne eklemeliyim üste?

Yok mu önerisi olan? Bu itemlerin üstüne 80 gb daha bütçem var.

Orijinalden alıntı: Turkhes

reyiz Shioları 3 le C.E leri 2 le küpeleri 3 lemesende olur pek bir farkı yok bonus olarak oyundaki cogu küpede öyle glass tezgahtaysa topla +2 ye zorla

Hocam Shio bulmak da işkence gibi, 2'leri bile zor buldum ama kafamda var yine de. Cleric Earring en iyi seçim olur bu arada değil mi?

Bu arada Glass 2 ocağımı söndürür, +1'i 30 gb'ye yapsam, +2 etti 90 gb

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

reyiz Shioları 3 le C.E leri 2 le küpeleri 3 lemesende olur pek bir farkı yok bonus olarak oyundaki cogu küpede öyle glass tezgahtaysa topla +2 ye zorla

Hocam Shio bulmak da işkence gibi, 2'leri bile zor buldum ama kafamda var yine de. Cleric Earring en iyi seçim olur bu arada değil mi?

Bu arada Glass 2 ocağımı söndürür, +1'i 30 gb'ye yapsam, +2 etti 90 gb

Fr magelere lkp gerisine Cleric earring , White Silver Earring , Agate Earring en çok tutulanı CE ama toplanması alım satımı ötekilere göre daha kolay parası çok olanlar Secret Silver Earring alıyorlarda bence çok pahalı gereksiz.

Glass ile Shio denkleştiremem diyorsan Ce leri +2 lemeye çalış

• bende ionia'da 69 glacier mageyim
    60 gr 60 lr
    itemlerim.

dual sse
    e.p 0
    ske belt
    dual +3 shio
    +6 rebirt shell göğüslük
    4 parça +7 shell set
    stafım +7 garp .

base'in dolmasını bekliyorum bakalım .
    zevk alacağımı umuyorum .

not dual +3 shio emekdir.
    27 tane shio toplamışlığım var
    diğer shioyuda +1 ve +2 satın larak tamamladım

80 Glacier Mage İçin İtem Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 14 Temmuz 2012; 5:30:40 >

DH RUOJA

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bende ionia'da 69 glacier mageyim
    60 gr 60 lr
    itemlerim.

dual sse
    e.p 0
    ske belt
    dual +3 shio
    +6 rebirt shell göğüslük
    4 parça +7 shell set
    stafım +7 garp .

base'in dolmasını bekliyorum bakalım .
    zevk alacağımı umuyorum .

not dual +3 shio emekdir.
    27 tane shio toplamışlığım var
    diğer shioyuda +1 ve +2 satın larak tamamladım

80 Glacier Mage İçin İtem Önerisi

Gerçekten baya sabretmişsin.

Burada Shio 2'ler 6 gb, yani 3'ünü yapmak 18 gb'ye geliyor ama adam Dual Shio 3'e Neck+5 gb istiyor. 50 gb kısacası. Fırsatım olsa ben de basmak isterim.

• Glass +2 hemen basma derim kasar bütçeni çok fazla ilerde üzülürsün çok para yatırdıgına shiolara aban arkadaşların dediği gibi clericleri bas neck dd25 yap anti setin olsun clup spear fln kroları 7 lemeye çalıs cidden çok faydalı bir set ama full mp abanma çara 210 mp kalan hp yap birazda hp den defans alırsın 100 den sonra 1 point def vereceği için bayağı ihtiyacını karşılar itemlerim iyi diyorsan krowaz stafflarından al kotu ise bulasma -70 defansının gittiği ile kalırsın +7 kaul çok tehşet olur :)
    Ammme ve lakin para bol diyorsan dual +2 lego i neck glass belt dual howling kro set +8 ib ile bir okçu düşük bütçe ile sağlam işler yapabılrısın ama jrlerde fln mage daha avantajlı olur tabı
  • Şuanki item tercihlerin güzel . Şu durumda itemlere + lamakla devam edebilirsin . Stafın güzel yüzüklerinde idare eder seni ( he pazarda buldummu çek biriktir o ayrı ) Sen ilk önceliğini krowazlara ver setini +7 yapmaya çalış . Küpelerden tekini wse yap derim bulması çok zordur ama ce den kaybettiğin bir miktar hp yi sana geri kazandırır. Diğeri ce olsun yapabilirsen +3 yap .

Birde Glassa + basmanın bir esprisi yok ona vereceğin paraya ntler için ep +2 yada +3 biriktirmek daha mantıklı olur .
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar karakteri ice'a çevirdim. Şu anda itemler şöyle;

Krowaz Staff +7
    Krowaz 7 (Daha tamamlayamadım, nedense bulunmuyor piyasada hiç)
    Shio Tears +2
    Shio Tears +2
    Iron Neck
    Dual CE +1
    Glass Belt

Neler yapabilirim veya yeterli midir?

shiolar neden +2 ?
    Tr:Pride Stalker -Marmara Üniversitesi Dışticaret bölümü.Cks90veCks77-SansaClip-Galaxy S3 Kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Shiolar +3 lense ce ler de +2 +3 olsa daha ne olsun tertemiz car :)
    İlerdede krowaz staffını yukseltırsın reb +2 +3 yada +8 alırsın daha ötesi yok zaten takıların glass 1-2 fln yaparsın ama shıo sonra c.e lere aban

Şimdi ilk hedefim üçlemek zaten ama +3 Shio'ya neck + gb istiyorlar.

Ben zaten +2'yi 6gb'den aldım, nasıl iş anlamadım (Neck=45 gb)
    birde full mp yapma derim ben 215 mp full hp yap az hp oluyor zaten 2 staffa ice yiyorlar ;)

Kendin bas en temizi millet şaşırmış :D
    Çarı tamamladıktan sonra dual warrior defans patos glove çekersin bide walkry kanat set çar tertemiz olur :)
    Ama kro staff aldıysan kesın kro set yap kro staff 70 def azaltıyor
    birde full mp yapma derim ben 215 mp full hp yap az hp oluyor zaten 2 staffa ice yiyorlar ;)

Çok sağol öneriler için, pazarda Shio görebilsem keşke de bassam alıp ama

Ayrıca kro seti tamamladım, şu an 210 mp, 160 int, 86 hp statlar. İyi midir?
    Birde param iyi diyorsan clericlerin 1 tanesini wp ile değiştirebilirsin str ve vediği def hp iyidir strde staff atackını iyileştirecektir eskiden str magelerle güzel iş yapılabılırdı dual cleric yerine dual warrior earringde çok temiz olur clericleri sec dıyen arkadaslar ınt verdıgı ıcın dondurma sansı yuksek dıyolardır fakat ınt kıtleme dondurma arttırmaz çok deneyen oldu 255 int verip hiç verim alamadılar paper mage bile dondurur int arrttırmaz :)
    Dual warrior earring denemeni tavsiye ederim çok sacma gelecek yada dalga gecilecek ama etkısını kullanan bilir :)

Rica ederim ne demek :)
    Pek stat sayısı hakkında bılgım yok fakat 1 str verirsin reduce ss için 160 int zaten kesin geri 210 mp full hp verirsin cok can yakar :)
    Aklında bulunsun yanında hep old elemental neclace ve old curse belt bulunsun mage vslerde işe çok yarar :)
    Birde param iyi diyorsan clericlerin 1 tanesini wp ile değiştirebilirsin str ve vediği def hp iyidir strde staff atackını iyileştirecektir eskiden str magelerle güzel iş yapılabılırdı dual cleric yerine dual warrior earringde çok temiz olur clericleri sec dıyen arkadaslar ınt verdıgı ıcın dondurma sansı yuksek dıyolardır fakat ınt kıtleme dondurma arttırmaz çok deneyen oldu 255 int verip hiç verim alamadılar paper mage bile dondurur int arrttırmaz :)
    Dual warrior earring denemeni tavsiye ederim çok sacma gelecek yada dalga gecilecek ama etkısını kullanan bilir :)

WE 1'e bütçe bulur muyum bilmiyorum ama bir old deneyebilirim.

Curse Belt'i de bilmiyordum bak deneyeceğim.

• Denemeni şiddedle tavsiye ederim w.e yi
    Curse belt str mp hp dusurur def dusurur çok - si var fakat her resistten 30 verir sana magic resist ve element resist verecegi için o dusurdugu ozellıkler devede kulak kalır :)
    İce seçimin kesınlıkle çok iyi bence çok eğlencelidir birde 83 e kasabılıyorsan kas derım 15 hp point 15 defans ve 300-400 hp filan sağlar sana çok etkısı olur
    Takıldıgın yer olursa buradan seve seve yardımcı olurum old w.e ile dual takıp kuklalarda deneme yaptıktan sonra buraya yaz tepkını bu konuda çok tesekkur aldıgım oldu 100-200 dmg fark edıyor + sına göre :)
  • Warrior earring'i str verdiği için mi tavsiye ettin ? Ben takılardaki str bonuslar staff vuruşlarını etkilemez diye biliyorum sadece verilen str stat pointler staff vuruşlarını arttırması lazım.Şunuda kendim test ettim mageye wolf ve str atınca staff vuruşları artıyor ama takı olayını ilk defa duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Warrior earring'i str verdiği için mi tavsiye ettin ? Ben takılardaki str bonuslar staff vuruşlarını etkilemez diye biliyorum sadece verilen str stat pointler staff vuruşlarını arttırması lazım.Şunuda kendim test ettim mageye wolf ve str atınca staff vuruşları artıyor ama takı olayını ilk defa duydum.

Yanlışın var hocam str takında staff vurusu artıyor mageler zaten wolf ve str olmadan anlamı yok staff dalmanın
    72 skıllı mageyi warriore ceviriyor :D
    Sende dene derim hocam str takı kyafet fark etmez magenin staff vurusunu arttırır paper al +5 yap set dene :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.