Şimdi Ara

8 Tane işlemci sorununa ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ve büyüklerim 8 tane işlemci sorununa ve cevabına ihtiyacım var(ödev için).Yalnız 8 tane sorun ve cevap biraz bilinenden farklı olursa çok mutlu olurum.Örneğin soğutucu voltaj vs vs sorunlarını yazmazsanız çok memnun olurum.Araştırdım bayağa 2 tane arkadaşlarımdan farklı bulabildim bir de DH Ailesine sormak istedim cevaplayacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• Tam olarak ne istediğini anlatabilseydin yardımcı olurduk.

İşlemci sorunu derken işlemcinin bozulma sebeplerini mi soruyorsun ?
  • Niye 5 Gb ram kullanamıyorum

Çünkü işlemci 32 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ödevi veren acaba kaç tane işlemci sorunu söyleyebilir.

• işlemcilerin en klasik sorunlarından biri ısınma sorunudur. özellikle AMD ise.
    çözüm: termal macun sürmek ve iyi bir işlemci soğutucusu almak.
  • Skylake ile gelen işlemci bükülmesi sorunu
    IHS ile çekirdek arasına koyulan zayıf termal materyal sayesinde ısının cpu zarı üstünde hapis kalması ve iletilememesi
    İşlemci pinlerinin eğilmesi
    İlk Pentium işlemcinin kayar nokta biriminde yaşanan sorun sebebiyle yanlış matematiksel işlemler yapabilmesi

Malesef aklıma genel şeyler dışında sadece bunlar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 10 Ekim 2016; 22:02:47 >
  • Bir ekleme daha yapalım. Yüksek TDP işlem birimlerinde özellikle karşılaşılır. Eğer anakarta gömülü işlem biriminden bahsediyorsak aradaki iletken madde yavaş yavaş yerinden kalabilir, iletim tüm noktalardan gerçekleştirilemez ve alın önünüzde işlem yapamayan bir CPU Çözüm rebailing.
    Her ne kadar yaşamamış olsam dahi bazı işlemciler C ve S state e geçip geri çıkamıyor, yapışıp kalıyor. Aklıma gelen çözüm ise işlemci kaynaklıysa microcode güncellemesi, çoğunluk olarak ise yazılım ile olan uyumdan olduğu için işletim sistemi güncellemesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pahalı olması sorununu ilk başa yaz
  • oyun için hangi tasarım için hangi multiplayer için hangi video düzenleme için hangi işlemciler gibi sorular çok önemli
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Evet

• Ayrıca herkese teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.