Şimdi Ara

8.Sınıfta Kalma Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey sormak İstiyorum 8.sınıflar ilgili kafam çok karıştı zaten teog stresi de var benim sorum 8.sınıfta kalma var mı bu devamsızlıkta olur notta olur ikisinden birinden kalma varmıdır yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

8. Sınıfta Kalma Var mı?

1. sınıfta sınıfta kalma, birçok öğrencinin endişe duyduğu bir konudur. Eğitim sistemimize göre, 8. sınıfta sınıfta kalma uygulanmamaktadır. Başka bir deyişle, 8. sınıfta başarısız olan öğrenciler, yaz döneminde ek derslere tabi tutulduktan sonra 9. sınıfa devam ederler.

Sınıfta kalmanın uygulanmadığı 8. sınıfta, öğrencilerin akademik başarıları değerlendirilir ve eksiklikleri tespit edilir. Bu eksiklikler, yaz döneminde verilen ek derslerle giderilerek öğrencilerin 9. sınıfa hazırlanmaları sağlanır.

Bu nedenle, 8. sınıfta sınıfta kalma durumu söz konusu değildir. Öğrenciler, başarısız olsalar bile yaz dönemindeki ek derslere katılarak 9. sınıfa devam edebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 8.sınıfta kalacak ne yapıyonuz la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notlarım bu aralar düştü neden bilmiyorum kafam çok karışık stresten mi anlamadım bi türlü ya :(
  • Valla benim zamanımda tek sınav vardı, en zoruda bize denk gelmişti zaten.Ama şükür iyi biryerlere gelebildik.Gerçe bu sene Üniversite sınavı var daha erişemedik o noktaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 26 Ekim 2016; 8:03:48 >
  • 3 tane 1 im var di 6-7-8 de genede kalmamıştım eskiden boşver illa geçirirler ben okula gelmeden geçenler görmüştüm ortaokulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 26 Ekim 2016; 8:05:26 >
  • Don't 2003

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalma diye bir olay yok sen istemedikçe

Yani ailen gelse geçirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlkokulda kalmak yok bizde 3.sınıfta okumayı bilmeyen çocuk vardı anca öyle sınıf tekrarı olur benim 7 8 de matematik hoca yüzünden 3 ve 5 geldi evet 100 üzerinden

• Didn't 2004

• Sen zaten kalma noktasına geldiysen iyi bir lise kazanamazsın. Boşver

• Rahat ol. En bos adamlar bile kurul karariyla gecer. Okulun isi gucu yok ayni bos kafali adamla 1 sene daha mi ugrasacak. Lise farkli ama sakaya gelmez. Ne oldugunu anlamadan sinif tekrari yaparsin.

• Anılarım depreşti lan

• en son 2000 lilerle dalge geçiyorlardı 2004 lüler gelmiş foruma, yaşlanıyoruz mu ne
  • 8.sınıf ergenin konu dışında ne işi var la. Dh yönetimi uyuma +18 yaş sınırı gelsin konu dışına

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan K.

Arkadaşlar bir şey sormak İstiyorum 8.sınıflar ilgili kafam çok karıştı zaten teog stresi de var benim sorum 8.sınıfta kalma var mı bu devamsızlıkta olur notta olur ikisinden birinden kalma varmıdır yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Aynen bize iyi liseler falan şimdilik yalan çalışıyorum yükselmiyor ne halt yiyecegimi hiç bilmiyorum

Dh yı hayatımızdan silerek başlasak iyi olur

• Suan 10.sinifim 8.sinifta 72 gun devamsizlik yaptim derslerim berbatti kalmadim

• ilk okulda kalma yoktur istersen okula herşeyin 0 olsun geçersin ama okulu bırak bence 8. sınıftan sonra gerisi daha zor
  • Hocam şimdi bunlar kaçlı? Plütonyum nesli mi?
  • yav safmısın derslerin nasıl kötüye gidiyor doğru dürüst zor konu bile yok artı kalma yoktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.