Şimdi Ara

8. SINIF İÇİN DERSHANE TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8. SINIFA geçen oğlum için dershane tavsiyesi istiyorum.oğlum 2 senedir uğur dersahanesine gidiyordu.ben bu kadar laçka bir dershane görmedim.nedenmi:
    1- öğretmenler neredeyse çocuk yaştaydı.tecrübelerini tahmin edebilirsiniz.
    2- sık sık ders programı değişiyordu.
    3-herhangi bir konuda bilgi almak için git gel yapmak gerekiyordu.
    4-ders saatleri bazen boş geçiyordu veya başka ders işleniyordu.
    parasınıda peşin verdiğim içinde oğlumu dershaneden alamadım.bizim burada 3 adet dershane daha var.sınav-yeşilırmak-körfez.körfez dershanesi aklıma yattı.ama sağdan soldan cemaat dershanesi olduğunu duydum.
    çoğu şeyin çocukta bittiğini çokiyi bilirim. fakat öğretmenlerinde katkısını kimse inkar edemez.
    şimdi bu 3 dershane için görüşmeye gideceğim.ne konuşayım-neler talep edebilirim.para benim için 2. planda.icabında 200-300 fazla vereyim.adam gibi dershane tavsiyesi ve sizden nacizane akıl istiyorum.

YARDIMCI OLACAKLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Yapay Zekanın Yanıtı

8. Sınıf İçin En İyi Dershaneler: Rehberin

1. sınıfa hazırlanırken, akademik yolculuğunuzu destekleyecek güvenilir bir dershane bulmak çok önemlidir. İşte 8. sınıf için en iyi dershaneleri seçmenize yardımcı olacak kapsamlı bir rehber:

Önceliklerinizi Belirleyin

İlk adım, dershane seçmeden önce önceliklerinizi belirlemektir. Akademik desteğe, özel öğretime veya kişiselleştirilmiş öğrenme planlarına mı ihtiyacınız var? Farklı dershaneler farklı hizmetler sunduğundan, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek çok önemlidir.

Araştırma Yapın

Potansiyel dershaneler hakkında kapsamlı bir araştırma yapın. İnternetten yorumlar okuyun, tanıdıklara danışın ve dershaneleri bizzat ziyaret edin. Öğretmenlerin niteliklerini, ders programlarını ve tesislerini göz önünde bulundurun.

Deneme Derslerine Katılın

Birçok dershane, öğrencilerin eğitim yöntemlerini ve öğretmenleri tanımaları için deneme dersleri sunar. Bu fırsatlardan yararlanın ve farklı dershaneleri deneyimleyin. Sınıf ortamını ve öğretim tarzını değerlendirmeye çalışın.

Konuma Dikkat Edin

Dershanenin konumu da önemli bir faktördür. Okula yakın olması veya kolay ulaşılabilir olması, sizin için uygun olacaktır. Ayrıca ders saatlerinin programınıza uygun olduğundan emin olun.

Fiyatları Karşılaştırın

Farklı dershanelerin ücretlerini karşılaştırın. Fiyat, seçiminizde bir faktör olsa da, eğitim kalitesinin fiyatla doğru orantılı olmadığını unutmayın.

Özel Özellikleri Göz Önünde Bulundurun

Bazı dershaneler, özel özellikler sunabilir, örneğin küçük sınıflar, bire bir rehberlik veya çevrimiçi öğrenme platformları. Bu özellikler size faydalı olabilir, bu nedenle araştırmanızı yaparken bunları göz önünde bulundurun.

Yorumları Okuyun

Mevcut öğrencilerin ve velilerin yorumlarını okuyun. Bu yorumlar, dershane deneyimleri hakkında değerli içgörüler sağlayabilir. Ancak, tüm yorumların öznel olduğunu ve kendi deneyimlerinize dayanarak karar vermeniz gerektiğini unutmayın.

Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, 8. sınıf için en iyi dershaneleri belirleyebilir ve akademik hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bilinçli bir seçim yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Körfez dersanesi bahsettiğiniz gibi cemaatçi bir dersanedir.Oğlunuzun yaşı küçük olduğundan onunla daha çok ilgileneceklerine,kendi taraflarına çekmeye çalışacaklarına emin olabilirsiniz.Ağaç yaşken eğilir misali. Lise son sınıf gibi çağlarda olup dışarıdan etkilenmicek olsa yollayın derim ama bu yaşlardaki bir çocuğu kendi taraflarına çekmeleri,aklını karıştırmaları büyük olasılıktır.
  • Sınava göndermeyin.
    Uğur Dersanesinden beter, buna eminim.
    Yeşilırmak veya Körfez arasında seçim yapmak gerekirse, Körfez derim ben.
  • BAŞKA tavsiyesi olan yokmu arkadaşlar.....
  • yeşilırmak da cemaatin sanırsam cunku ben anafendeydım yesılırmak sınawlarını oluyoduk ama tercıhımı sorarsan Tabıkı Korfez derim
  • Bu 4 dershane dışında başka dershane yok mu? Bence yerel dershaneler daha iyi.
  • BURSA - orhangazi de maalesef 4 adet dershane var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uğur ile Sınav dershanesi üç aşağı beş yukarı aynıdır, kadroları gençtir, Türkiye çapında reklamları vardır ama pek iyi değildir (Bazı şehirler dışında).

Yeşilırmak dershanesi hakkında pek bir bilgim yok.

Körfez dershanesini de bilmiyorum ama sanırım İkbal, Fem gibi dershanelerle aynı tarzda. Yayınlarıda sanırım benzer özellik taşır hatta Güvender, Fem Set bile verebilirler. Kaynak konusunda sıkıntı çekmezsiniz.

Yeşilırmak ve Körfez dershaneleri arasında karar verebilirsiniz. Dershaneler bu dönemde açık oluyor zaten. Gidin öğretmenlerle konuşun, dershanenin fiziki koşullarına bakın, verikleri kaynaklarını karşılaştırın, bu yılın SBS kazananlar listesine bakın(Burada genele bakmanız daha iyi olur. Bir iki kişi derece yapmış gerisi vasat kalmışsa bilin ki o dershaneden pek hayır gelmez) ve kararınızı verin. Eğer bu dershanelere daha önce gitmiş tanıdıklarınız varsa onlardan bilgi edinin. Buradan size en fazla bu kadar yardımcı olabilirim, umarım oğlunuz ve sizin için en hayırlısı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.