Bildirim
8 Nisan 2012 İstanbul Zombi Yürüyüşü (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Makyaja o kadar çok takılmayın bence. Çok biliyorsanız gelin siz yapın madem. İlla bir yerlerle kıyaslayacaksınız di mi, illa yaptığınız şeyden keyif nasıl "alınmaz" diye uğraşacaksınız di mi? Bırakın bu kıyaslamalar eşliğinde kedi ciğer ilişkisini. "Makyaj çok kötü yea ben gelmem" diyenler sanırım makyöz falan. Altı üstü eğleneceksiniz, gerisi boş.
Şirketcenek katılacağız. Ayrıca etkinlik sonrası Taksim Uçan Ev'de saat 19:00'da buluşuluyor zombiler olarak. Bilginiz olsun. 18 yaş üstü herkes gelebilir etkinlik sonrası buluşmaya. Eğlenceli olacak, fotoğraf makinaları hazır. Gülhane'de başlayacak olması harika. Pazar günü çiftler yiyişme faaliyetini gerçekleştiremeyecek kalabalıktan dolayı, tüh tüh tüh -
Sosyallik adına daha insancıl birşeyler yapsalar şaşardım.Kan gövdeyi götürüyor tebrikler.İnsanlıktan çıkmak için elinizden geleni yapıyorsunuz,insanca birşey yapmak aklınıza gelmiyormu? -
Rezerve -
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
Sosyallik adına daha insancıl birşeyler yapsalar şaşardım.Kan gövdeyi götürüyor tebrikler.İnsanlıktan çıkmak için elinizden geleni yapıyorsunuz,insanca birşey yapmak aklınıza gelmiyormu?
Çok doğru bir yorum -
Şimdi gitmeme bahanem;
1-)YGS kötü geçti LYS çalışmam gerekiyor,
2-)Parasından değil ama hiç gidesim gelmiyor ki başlı başına bir rezillik.
Kişisel yorumum;
ABD kültürünü bu kadar benimsemek yozlaşmaktır,yakında cadılar bayramıda gelir.Zaten yılbaşıda o taraftan geldi hiç sevmem böylesi şeyleri,bayrama seyrana bu kadar katılım olmaz,polynnacılık değil bu,başka birşey ve inanın çok gereksiz birşey.Ben gidicektim hangi arkadaş ortamımda desem bunu direk suratıma sövme durumları yaşıyordum genelde biraz düşününce anladım.Şimdi burada toplanan paralar gereksiz,bir iyilik teşkil etmeyecek bnun neresi sosyal onu anlamadım ? Zaten Taksim Dorocktan kimse katılmıyorsa benimde gitmem mantıklı değil zaten insanen mantıksız bulduğum şeyede Dorock bar katılmaz.
Ha bide yaptıkları makyaja bak ne kadar özensiz evde boyayıp gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum resmen bir market açılışındaki palyaçolara benzer makyajlar yapılmış.Bu tip şelere katılcak olursam oda amerikaya gidersem falan olur.(bkz:rio carnavalı,cadılar bayramı,zombie walking vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 8 Nisan 2012; 3:01:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Savagery
Şimdi gitmeme bahanem;
1-)YGS kötü geçti LYS çalışmam gerekiyor,
2-)Parasından değil ama hiç gidesim gelmiyor ki başlı başına bir rezillik.
Kişisel yorumum;
ABD kültürünü bu kadar benimsemek yozlaşmaktır,yakında cadılar bayramıda gelir.Zaten yılbaşıda o taraftan geldi hiç sevmem böylesi şeyleri,bayrama seyrana bu kadar katılım olmaz,polynnacılık değil bu,başka birşey ve inanın çok gereksiz birşey.Ben gidicektim hangi arkadaş ortamımda desem bunu direk suratıma sövme durumları yaşıyordum genelde biraz düşününce anladım.Şimdi burada toplanan paralar gereksiz,bir iyilik teşkil etmeyecek bnun neresi sosyal onu anlamadım ? Zaten Taksim Dorocktan kimse katılmıyorsa benimde gitmem mantıklı değil zaten insanen mantıksız bulduğum şeyede Dorock bar katılmaz.
Ha bide yaptıkları makyaja bak ne kadar özensiz evde boyayıp gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum resmen bir market açılışındaki palyaçolara benzer makyajlar yapılmış.Bu tip şelere katılcak olursam oda amerikaya gidersem falan olur.(bkz:rio carnavalı,cadılar bayramı,zombie walking vs.)
Bi kere zombi kültürü afrikadan geliyor amerikanın oyunu değil
Bende gidiyorum ve eğleneceğim orada lakin buluştuklarımın hepsimi liseli olur yaaa
Neyseki uçan ev olayı olcak da yaşıtlarımızlada takılalım
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerl
Ohooo söyleseniz bizim kızları getirirdim liseden
Makyaja gerek yok tipleriyle milleti korkuturlardi
Haa illa iyilik yapıcam diyorsan 5 tl verirsin kızları sakal bıyık trasi yapardık
-
Ergenler yüzünden ağzına sıçıldı organizasyonun. Çoğunluk liseliydi, ortaokullu bile vardı yahu. Gülhane Parkı'nın içinde çiçekleri ezdikleri ve insanları korkuttukları için Çemberlitaş'a kadar gidemedik tabii. Ancak makyaj ciddi anlamda geçen seneden çok çok daha iyiydi. Ben zombi halime bayıldım mesela :)
Yaklaşık iki saat sıra beklemek zorunda kalsak da, ardından sırada tanıştığımız insanlarla İstiklal'e çıkıp yürümemiz olay oldu. İnsanların tuhaf bakışları harikaydı. Hatta anneler küçük çocuklarına şey diyordu: "Bakma annem bakma öcü onlar" :)
Sonuç olarak eğlendim mi evet eğlendim. Hem de müthiş eğlendim. Sirkeci'den Taksim'e yürümüş olmanın verdiği yorgunluk ayrı tabi. Ancak fotoğraflar harika. Kostümle gelenler çoğunluktaydı. Gelinlik, bornoz, itfaiyeci, pttci ve daha bir sürü kostüm vardı. Güzeldi güzeldi.
-
Tesadüfen bende beyazıt tarafını gezmeye çıkmıştım günüm gayet güzel gidiyordu ... zombilerin gerçekten varolduğuna inanmış, nerdeyse 1000 in üstünde ki ergen ordusu bir anda çıkageldi... Saçma sapan hareketleriyle abartı şekilde bağıra çığıra ve çiçekleri ve laleri dümdüz ederek gülhane parkından geçtiler.
..
Madem böyle bir etkinlik yapacaklardı ( bana göre özentiliğin ve saçmalığın daniskası ) pazar günü stres atmaya gelen insanları iyice strese sokarak yapmamalılardı. Ne yaptıklarını kendileride bilmiyordu zaten.
Böyle boş işlere atlarsınız ama milletin yararına bir eylem olsa kimse gelmez... Özenti kapitalizm kölesi hepsinin elinde iphone olan Türk gençliği...
NOT: Ağır konuştum kusura bakmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 9 Nisan 2012; 16:35:21 > -
Evet malesef %75 liseliydi çıldırdılar lalelerin içine ettiler ama çok eğlendik sonuçta .Sonra bakırköye gittik bizde capacity den atıldık
en zevkli olanı da çocukların üstüne koşmaktı onlardan bişe olmaz artık
-
Ergenler yüzünden organizasyon bozuldu diyorsunuz... Fazla şaşırtıcı olmamalı.. Bu tarz şeylerden hoşlanan ve heves edenler zaten hep ergendir. Aralarında 20 yaş üzerinde birkaç tanesi varsa onlarda ruh hastasıdır. Ayrıca buradaki dandik makyajı eleştirmek için makyöz falan olmaya lüzum yok. Suratlarının sağına soluna 2 tane kırmızı boya sürmüşler... Zombi'den çok şaklabana benzemişler... Birde taşkınlık yaparak haftasonlarını huzurlu geçirmek isteyen insanların huzurunu bozmuşlar... Polisten jop yemediklerine dua etsinler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 15 Haziran 2012; 10:37:29 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X