Ettim arkadaşlar.Dünden önceki gün +7 exp shardım soyuldu ondan bu hallere düştüm her düşündüğümde ağlayasım geliyor.
quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk Ettim arkadaşlar.Dünden önceki gün +7 exp shardım soyuldu ondan bu hallere düştüm her düşündüğümde ağlayasım geliyor. geçmiş olsun slavez nasıl soyuldu exp shard
quote:Orjinalden alıntı: dark_criminal quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk Ettim arkadaşlar.Dünden önceki gün +7 exp shardım soyuldu ondan bu hallere düştüm her düşündüğümde ağlayasım geliyor. geçmiş olsun slavez nasıl soyuldu exp shard ben de bilmiyorum.giden tek şey exp shard.hala anlamış değilim durumu.
quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk quote:Orjinalden alıntı: dark_criminal quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk Ettim arkadaşlar.Dünden önceki gün +7 exp shardım soyuldu ondan bu hallere düştüm her düşündüğümde ağlayasım geliyor. geçmiş olsun slavez nasıl soyuldu exp shard ben de bilmiyorum.giden tek şey exp shard.hala anlamış değilim durumu. kanka kazığı felan olmasın
quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk quote:Orjinalden alıntı: dark_criminal quote:Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk Ettim arkadaşlar.Dünden önceki gün +7 exp shardım soyuldu ondan bu hallere düştüm her düşündüğümde ağlayasım geliyor. geçmiş olsun slavez nasıl soyuldu exp shard ben de bilmiyorum.giden tek şey exp shard.hala anlamış değilim durumu. Arkadaşlarından felen çıkmasın. Geçmiş olsun.