Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bangladesh

arıza kaydını nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar modemi resetleyin daha sonra yeniden kulanıcı adınızı filan yazın ve tamamdır.Benim hızım eski haline geldi sömürün :D

Orijinalden alıntı: cemal93

arkadaslar bırak ttneti aramayı hatlar doldu kimse acmıo ya :D bide kardesm santral derken turktelekom u mu arıcaz ?

Baglı oldugunuz bölgedeki türk telekomu u

Orijinalden alıntı: seiko1

Müşteri hizmetleri ile görüştüm hızım artmadı diye. Cevap ; kotanızı aşmışsınızdır. Ya dedim ayın biri daha. 512kbit ile 15gb nasıl indireyim 12 saatte. Sizden kaynaklanıyor olabilir dedi bana. Arıza kaydı bıraktı.

Ya ne biçim yer bu ttnet

Benim işlem tamam. Düzelttiler.
  • quote:

quote:

Müşteri hizmetleri ile görüştüm hızım artmadı diye. Cevap ; kotanızı aşmışsınızdır. Ya dedim ayın biri daha. 512kbit ile 15gb nasıl indireyim 12 saatte. Sizden kaynaklanıyor olabilir dedi bana. Arıza kaydı bıraktı.

Ya ne biçim yer bu ttnet

Benim işlem tamam. Düzelttiler.

Alıntıları Göster
    walla ben ellemiyorum 8mbit ten 4 mbite düşürdüler böyle gidiyor. ama 1 aydır 8mbit kullanıyorum ve kotanın ... ağladı walla .. şimdi arasam 4mbitte gitcek hazırki

• quote:

Orijinalden alıntı: bangladesh

arıza kaydını nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?

??

Orijinalden alıntı: west

walla ben ellemiyorum 8mbit ten 4 mbite düşürdüler böyle gidiyor. ama 1 aydır 8mbit kullanıyorum ve kotanın ... ağladı walla .. şimdi arasam 4mbitte gitcek hazırki

Alıntıları Göster
    Sahurda yatıp az önce kalktım ki hız 8191/783 Kbps olmuş.Sahurda 512Kbps kullanıyordum.Acaba ne zaman düzelttiler

Bursa :
     8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

İstanbul :

Değerler gayet iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Sahurda yatıp az önce kalktım ki hız 8191/783 Kbps olmuş.Sahurda 512Kbps kullanıyordum.Acaba ne zaman düzelttiler

Bursa :

İstanbul :

Değerler gayet iyi gibi

Alıntıları Göster
    hele şükür düzeldi. düzelmeyen arkadaşlar 4440375 i arayın 5 e basın. sonra bi daha 5 e basın. tel no sunu alan koduyla birlikte girin. müşteri tamsilcisine bağlanıp arıza kaydı alacaklar 1-2 saat içinde düzelir.

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

hele şükür düzeldi. düzelmeyen arkadaşlar 4440375 i arayın 5 e basın. sonra bi daha 5 e basın. tel no sunu alan koduyla birlikte girin. müşteri tamsilcisine bağlanıp arıza kaydı alacaklar 1-2 saat içinde düzelir.

Alıntıları Göster
    benim hızımda aynı ancak 12 ağustosta geçiş yapmıştım tarifeye kota dolana kadar 8 mbit kullantım sonra 512kbit e düştü.bende arasammı müşteri hizmetlerini.

Orijinalden alıntı: yigitbjk

benim hızımda aynı ancak 12 ağustosta geçiş yapmıştım tarifeye kota dolana kadar 8 mbit kullantım sonra 512kbit e düştü.bende arasammı müşteri hizmetlerini.

Alıntıları Göster
    açılmıyor ki müşteri hizmetleri bir türlü.. sinir oldum yaa.. üff..

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

açılmıyor ki müşteri hizmetleri bir türlü.. sinir oldum yaa.. üff..

Alıntıları Göster
    bende aradım düzeldi.ama 7mbit e sınırlamışlar gibi.6900 küsür bi rakam görüyorum modemde,normalde 8192yi tam olarak veriyodu aklım karıştı şimdi.

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

bende aradım düzeldi.ama 7mbit e sınırlamışlar gibi.6900 küsür bi rakam görüyorum modemde,normalde 8192yi tam olarak veriyodu aklım karıştı şimdi.

Alıntıları Göster
    Bir Allah'ın kulu telefonu açmıyor yav

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

Bursa :

İstanbul :

Değerler gayet iyi gibi

ay dönmüş hocam 1 i gecesi dönüyor tarife

Getting lost within myself, nothing matters no one else...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastien

Bir Allah'ın kulu telefonu açmıyor yav

Alıntıları Göster
    ben de biraz önce düşürebildim.. bi beklettiler falan, sonra ufak bir sorun var dediler, cep numarası aldılar? biz size bildireceğiz dediler, bilgisayar ile modem i açık tutun dediler bir de?! ben de bekliyorum.. modemi resetlemeden hız yükselir mi şimdi? boşuna beklemeyeyim bir de bunların lafına uyup?

• quote:

ben de biraz önce düşürebildim.. bi beklettiler falan, sonra ufak bir sorun var dediler, cep numarası aldılar? biz size bildireceğiz dediler, bilgisayar ile modem i açık tutun dediler bir de?! ben de bekliyorum.. modemi resetlemeden hız yükselir mi şimdi? boşuna beklemeyeyim bir de bunların lafına uyup?

Alıntıları Göster
    valla aramadan düzeltecekleri yok, aradım arıza kaydı bıraktım yarım saatte düzeldi..

@ICDeddPeople

ben modem falan resetlemedim, hız artacağı zaman kendi kendine resetleniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

valla aramadan düzeltecekleri yok, aradım arıza kaydı bıraktım yarım saatte düzeldi..

@ICDeddPeople

ok, ben de bekliyim o zaman daha yarım saat de olmadı.. inşallah yükselir..

quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

@ICDeddPeople

ok, ben de bekliyim o zaman daha yarım saat de olmadı.. inşallah yükselir..

Alıntıları Göster
    modemi resetlemek işe yaramıyo aradım arıza kaydı bıraktım 15 dk da düzeldi ama her ay başı böle yapıcaksak işimiz var. müşteri hizmetlerine bağlanmak yarım saat sürüyo zaten uydu nete geçicem o olcak en sonunda.

THE GREEN MAN

• quote:

Orijinalden alıntı: mikebibby

modemi resetlemek işe yaramıyo aradım arıza kaydı bıraktım 15 dk da düzeldi ama her ay başı böle yapıcaksak işimiz var. müşteri hizmetlerine bağlanmak yarım saat sürüyo zaten uydu nete geçicem o olcak en sonunda.

Alıntıları Göster
    hala beklemedeyim kim bilir ne zaman gelir

Orijinalden alıntı: mikebibby

Alıntıları Göster
    TTnet müşt. hizm. bomba bir açıklama daha.
    Az önce hızım 512 niye 8 mbs çıkmadı diye aradım.Adam bana speedtest yaparmısınız dedi ok dedim ve test yaparken sordum.

-"15 Gb adil kullanım kullanım varya" ddim

-"Evet " dedi

-"çokta adil değil benim bu ay 75 Gb downloadla hızımı indirdiniz,bazı arkadaşların daha 30 bile olmadan indi hızı kimiside 200-300 Gb indirdi daha hızı düşmedi bile" dedim

-"Mümkün değil olmaz öyle bişey" dedi.

-"Nasıl beyefendi ben ve bu kadar insan yanılıyormu yani." dedim

-"Kesinlikle olamaz çünkü hızlar otomatik düşer" dedi. Dikkat buyurum forum ahalisi OTOMATİK diyor

-"Fakat siz hızları manuel olarak düşürmüyormusunuz" dedim.

-"hayır kotanız 15,1 bile olsa hızınız anında düşer" dedi

-"senin taa kafana beynine daha nerde çalıştığını nasıl çalıştığını bilmiyorsun" (içimden dedim)

Bu arada mesajı yazarken hızım düzelmiş geri 8 olmuş.İşte bu da ispatıdır sistemin manuelmi yoksa otomatik olduğunun,arıza kaydı alıyolar 10-15 daikada düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: skynet

TTnet müşt. hizm. bomba bir açıklama daha.
    Az önce hızım 512 niye 8 mbs çıkmadı diye aradım.Adam bana speedtest yaparmısınız dedi ok dedim ve test yaparken sordum.

-"15 Gb adil kullanım kullanım varya" ddim

-"Evet " dedi

-"çokta adil değil benim bu ay 75 Gb downloadla hızımı indirdiniz,bazı arkadaşların daha 30 bile olmadan indi hızı kimiside 200-300 Gb indirdi daha hızı düşmedi bile" dedim

-"Mümkün değil olmaz öyle bişey" dedi.

-"Nasıl beyefendi ben ve bu kadar insan yanılıyormu yani." dedim

-"Kesinlikle olamaz çünkü hızlar otomatik düşer" dedi. Dikkat buyurum forum ahalisi OTOMATİK diyor

-"Fakat siz hızları manuel olarak düşürmüyormusunuz" dedim.

-"hayır kotanız 15,1 bile olsa hızınız anında düşer" dedi

-"senin taa kafana beynine daha nerde çalıştığını nasıl çalıştığını bilmiyorsun" (içimden dedim)

Bu arada mesajı yazarken hızım düzelmiş geri 8 olmuş.İşte bu da ispatıdır sistemin manuelmi yoksa otomatik olduğunun,arıza kaydı alıyolar 10-15 daikada düzeliyor.

Alıntıları Göster
    Otomatik miymiş?
    15,1 gb olunca hemen düşüyormuymuş.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 1 Eylül 2009; 18:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastien

Otomatik miymiş?
    15,1 gb olunca hemen düşüyormuymuş.. ?

Alıntıları Göster
    ben dün 1 mbit limitsiz tarifesine geri dönmüştüm benimde hızım 8mbit yükseltilmiş online işlem merkezindede tarifem 1mbit gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.