Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Balotelli

Sömürmeye tam gaz devam şuan en yüksek bu hıza ulaşabildim. Çok mutluyum
    http://img191.imageshack.us/my.php?image=adszwqb.jpg

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

800 küsür güzel indiriyosun uploadıda aç biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

800 küsür güzel indiriyosun uploadıda aç biraz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 8mbit/15gb kota hıza geçenler geriye dönemiyor bildiğim kadarıyla. Bilginiz olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Arkadaşlar 8mbit/15gb kota hıza geçenler geriye dönemiyor bildiğim kadarıyla. Bilginiz olsun..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gladiotürk

1 ay sonra internet işlem merkezinden ücretsiz geçiş yapabiliyorsunuz..
    Birde mümkün olduğu sürece gece kullanın gece mesela benim hız 8mbit iken şuan 3mbit e düştü yoğunluk önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Alıntıları Göster
    quote:

Öyle birşey yok
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Öyle birşey yok

Alıntıları Göster
    Uygulama nasil olacak ben de cok merak ediyorum. 512'ye düstükten sonra itirazlar baslayacak dedik, olmadi henüz. Düserse yine de tepki olacak, o ayri. Belki bir altyapi denemesi yapiyorlardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

8 mbit kullanan arkadaşlar hız testi sonuçlarını yazabilirmi. Ben 2 mbit ile aldığım sonuç. Download 1.77 upload 0.38
    http://www.speedtest.net/

Alıntıları Göster
    Ben bugün bu olayı sordum altyapı çalışması olduğu için düşmüyormuş hız ama düşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Being McCandless

Ben bugün bu olayı sordum altyapı çalışması olduğu için düşmüyormuş hız ama düşecek.

Alıntıları Göster
    Bende 4gb kotalı kullanıyorum. Geçiş yapsam faydalı olurmu diye düşünüyorum.
    Birde ttnet in sayfasına girince birsürü kafa karıştırıcı yazı yazıyor geçişler kapatılmıştır falan diye.
    Şuan tarifeler arası geçiş yapılıyormu limitsiz tarifeye geçmek istiyorum. Bilgisi olan varmı .

Orijinalden alıntı: yyigit

Bende 4gb kotalı kullanıyorum. Geçiş yapsam faydalı olurmu diye düşünüyorum.
    Birde ttnet in sayfasına girince birsürü kafa karıştırıcı yazı yazıyor geçişler kapatılmıştır falan diye.
    Şuan tarifeler arası geçiş yapılıyormu limitsiz tarifeye geçmek istiyorum. Bilgisi olan varmı .

Alıntıları Göster
    4 GB Kotalıdan Sınırsız 8 mbit'e geçersen ertesi ay 4 gb kotalıya dönemezsin.en düşük 1 mbit sınırsıza dönebilirsin oda 45 ytl

Orijinalden alıntı: KaPTaN_35

ben lımıtlıyım en ıyısı ay sonunda gecmek nolur nolmaz ama yarın arayım sorayım barı

Alıntıları Göster
    49 TL lik 8mb hızlı 15 gb indirme kotalı telekom abonesiyim..
    bu sorun bendede var kotayı geçeli 10 gb oldu ve hala hızım aynı 800 kb/s ile indirmeye devam ediyorum...
    bende diyordum ki acaba bu sorun sadece bende mi var yoksa başkalarında da var mı diye,
    işin gerçeği bende ay sonuna yansayacak faturayı merak ediyorum ...
    daha önce mart tan falan bu tarifeye geçip kotayı aşıp faturasını kontrol eden var mı acaba_?

- ben bir de şey düşündüm; hız 8 mb olunca işin gerçeği,
    acaba günlük 15 gb geçtikten sonramı düşürüyorlar hızı 512 kb (0,512 mb/s) yeye ?
    bu da olabilir çünkü bu hızda günde 15 gb hiç bir şey,
    makinayı 24 saat kassam 30 gb dan daha fazla indirim yapılabilir diye düşünüyorum..

sizce benim dediğim gibi bir şey olabilir mi_?
    günde mi / hafta da mı / ayda mı ? bu 15 gb dedikleri acaba...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderak -- 12 Haziran 2009; 17:02:39 >

System Model: Acer Aspire VN7-791
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs)
    Video Card name: NVIDIA GeForce GTX 860M
    Memory: 16384MB RAM Disks: 1 TB + 256 GB Kingston SSD

• quote:

8 mbit kullanan arkadaşlar hız testi sonuçlarını yazabilirmi. Ben 2 mbit ile aldığım sonuç. Download 1.77 upload 0.38

Alıntıları Göster
    15GB lık adil kullanım limitli tarifeye geçtiyseniz istediğiniz kadar indirin hçibir şekilde extra ücretlendirmesi yok zaten.
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS

• quote:

Orijinalden alıntı: KaPTaN_35

ben lımıtlıyım en ıyısı ay sonunda gecmek nolur nolmaz ama yarın arayım sorayım barı

Alıntıları Göster
    TTnet in sistemi tam oturmadığı için hızlar düşmüyor. Ancak modeme reset atmadan hızı TTnet nasıl düşürecek çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: semender96

TTnet in sistemi tam oturmadığı için hızlar düşmüyor. Ancak modeme reset atmadan hızı TTnet nasıl düşürecek çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
     8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)
    Bunu görünce biraz önce yıkıldım adeta dedim son demlerimi yaşıyorum dedim ama bu konuya rastladım iyi oldu :) Sömürmek lazım bence :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatm

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)
    Bunu görünce biraz önce yıkıldım adeta dedim son demlerimi yaşıyorum dedim ama bu konuya rastladım iyi oldu :) Sömürmek lazım bence :):)

Alıntıları Göster
    Sömürün arkadaşlar TTnet Yıllarca Bizi Sömürdü zaten şimdi Sıra bizde
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Sömürün arkadaşlar TTnet Yıllarca Bizi Sömürdü zaten şimdi Sıra bizde

Alıntıları Göster
    ben bi yerde okumuştum yanılmıyorsam bu ay altyapı çalışmalarından dolayı hızlar düşmüyecekmiş bidahaki ay başlanacakmış ne kadar doğru bilmiyom ama mantıklı olan da bu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: semender86

İp yi bloke eder, mecburen kullanıcı restart atma gereği duyar

• quote:

Alıntıları Göster
    Adil Kullanım Hakkını ay içinde doldurmanız bir şey ifade etmiyor. Bir sonraki fatura döneminde hızınız 512 düşecek diye yazıyor zaten açıkca. Modemin yeniden başlatılması falan kurtarmaz gibi geliyor bana.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bir senmi akıllısın arkadaşım :)

Sistem otomatik olarak hızını düşürdüğünde zaten dsl sinyalin kesilip geri gelecek geldiğindede hızın düşmüş olacak. Modemi resetlemelerine gerek yok yani :) Müşteri hizmetlerini arayıp tarife değişikliği yaptırdığında nasıl modem dsl ışığı sönüp geri gelip hızın değişiyorsa aynı mantık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Bir senmi akıllısın arkadaşım :)

Sistem otomatik olarak hızını düşürdüğünde zaten dsl sinyalin kesilip geri gelecek geldiğindede hızın düşmüş olacak. Modemi resetlemelerine gerek yok yani :) Müşteri hizmetlerini arayıp tarife değişikliği yaptırdığında nasıl modem dsl ışığı sönüp geri gelip hızın değişiyorsa aynı mantık :)

Alıntıları Göster
    Lütfen ana konudan devam ediniz

http://forum.donanimhaber.com/m_31703142/mpage_21/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Lütfen ana konudan devam ediniz

http://forum.donanimhaber.com/m_31703142/mpage_21/tm.htm

Alıntıları Göster
    E hadi bu ayı geçirdiniz bir daha ki ay ne yapıcaksınız ?
    15 gb oyun , film hastaları için kabus gibi bir sınır , 1 mbit bunun yanında çok daha iyi paşalar gibi beklerim ama 50-60gb download yaparım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

bidahaki ay acilicak konulari düsünyorumda ...

1 mb de kota asimi 62 lira ise en fazla 2 mb de kota asımı 80 civari ise 8 mb düsünemiyorm 300 tl geldi tüketici haklari , 250 tl geldi ttnet Allah Cezanı versin gibi basliklar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: simoney

bidahaki ay acilicak konulari düsünyorumda ...

1 mb de kota asimi 62 lira ise en fazla 2 mb de kota asımı 80 civari ise 8 mb düsünemiyorm 300 tl geldi tüketici haklari , 250 tl geldi ttnet Allah Cezanı versin gibi basliklar..

öyle bir durum olsa dahi 8 mbitin 99 tl olduğunu düşünürsek % 25 fazlası 125 tl den fazla fatura gelemez.ki netlimitsizde böyle bir durum yok.bu tarifede kota aşımı diye birşey söz konusu değil.sadece hız düşürmek gibi bir madde söz konusu.düşürcekler okadar.düşürmedilerse de bu onların sorunu tarifede kota aşımı diye bişi söz konusu değil.8 mbitin kotalılarıyla bile bunu yapsalar onlarında ödiyeceği max 61.25 olur çünkü sınırsız olarak 49 baz alınıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.