Şimdi Ara

8192 kbps'e kadar 15 GB koşullu tarifelere geçen (kotalı/kotasız) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.729
Cevap
2
Favori
101.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

cuma günü 8 mbit 4 gb kotalı tarife ile internet bağlattım dün açıldı internetim. aslında ben 1 mbit 4 gb kotalı istiyordum çünkü biliyorum 8 mbit bağlantı ile hiçbir şey indirmesem dahi kotam 4 gb'ı aşacak. yalnız formu doldururken 1 mbit 4 gb kota seçeneği yoktu,8 mbit ve 8 mbit(plus) seçenekleri vardı kotalı tarifeler için. bende görevli kişiye sorunca 1 mbit olmadığını 1 mbit'in sadece sınırsız tarifelerde olduğunu söyledi. bende mecbur 8 mbit 4 gb kotalı seçeneği işaretledim.
    neyse şimdi soruma geleyim,8 mbit 4 gb kotalı internet kullanıcılarının ödeyeceği maksimum tutar 61.25 lira mı yoksa daha mı yüksek?bunu sormamın nedeni kotamın 1 günde 1 gb'ı aşmış olması

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
    http://www.ttnet.com.tr/evde_3

• Santrale uzaklığım 3 km.
    Yaklaşık 1 aydır sorunsuz 8 mbit kullanıyorum.
    Hız da henüz düşmedi kotayı geçmeme rağmen.
  • Bende 20 dakika önce internetten online işlemlerden netlimitsiz tarifesine geçtim ama 2 kere modemi resetlediğim halde hala eski tarifeden bağlı gözüküyorum. İnternet üzerinden tarife değiştirince ne kadar zamanda alıyor hızın değişmesi acaba?

Orjinalden alıntı: tjodalv

Bende 20 dakika önce internetten online işlemlerden netlimitsiz tarifesine geçtim ama 2 kere modemi resetlediğim halde hala eski tarifeden bağlı gözüküyorum. İnternet üzerinden tarife değiştirince ne kadar zamanda alıyor hızın değişmesi acaba?

anında gözükmesi lazım.

Arıza kaydı alsınlar (yani direkt arıza kaydı verin), aynısını yaşayanlar oldu Merkez Santralin müdehale etmesi gerekir normalde tarif değiştigi an hız artar...
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Şimdi tekrar aradım telefonla TTNET'i, telefondaki görevli "sizin santraliniz en fazla 2mbit'i desteklediği için o şekilde tanımlı, o yüzden siz modeminizde 2 mbit görüyorsunuz" dedi.
    "e peki bunu arttırmanın bi yolu yok mu?" dedim.
    O santralinize bağlı dedi.
    Ne yapmam gerekiyor şimdi?
    2 mbit sınırsızdan netlimitsiz'e geçtim ama halen 2 mbit hızım. nasıl olur böyle birşey yahu. parasını veriyoruz hız alamıyoruz.

Orjinalden alıntı: tjodalv
    2 mbit sınırsızdan netlimitsiz'e geçtim ama halen 2 mbit hızım. nasıl olur böyle birşey yahu. parasını veriyoruz hız alamıyoruz.

böyle b. 1 iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 7 Temmuz 2009; 20:10:48 >

cuma günü 8 mbit 4 gb kotalı tarife ile internet bağlattım dün açıldı internetim. aslında ben 1 mbit 4 gb kotalı istiyordum çünkü biliyorum 8 mbit bağlantı ile hiçbir şey indirmesem dahi kotam 4 gb'ı aşacak. yalnız formu doldururken 1 mbit 4 gb kota seçeneği yoktu,8 mbit ve 8 mbit(plus) seçenekleri vardı kotalı tarifeler için. bende görevli kişiye sorunca 1 mbit olmadığını 1 mbit'in sadece sınırsız tarifelerde olduğunu söyledi. bende mecbur 8 mbit 4 gb kotalı seçeneği işaretledim.
    neyse şimdi soruma geleyim,8 mbit 4 gb kotalı internet kullanıcılarının ödeyeceği maksimum tutar 61.25 lira mı yoksa daha mı yüksek?bunu sormamın nedeni kotamın 1 günde 1 gb'ı aşmış olması

Şu konuya açıklık getirecek bir arkadaş varmı? Önceden böyle bir ibare vardı ama şimdi böyle birşey gözükmüyor.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Şu konuya açıklık getirecek bir arkadaş varmı? Önceden böyle bir ibare vardı ama şimdi böyle birşey gözükmüyor.

Evet max 61.25 tl. Ttnet'in sitesinde yazıyor dostum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mutku

quote:

quote:

Evet max 61.25 tl. Ttnet'in sitesinde yazıyor dostum.

Cevap için teşekkürler. Evet altta yazıyormuş. O zaman downloada devam.

quote:

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

•  8192 kbps'e kadar 15 GB koşullu tarifelere geçen (kotalı/kotasız)

Ben de 8mb ye geçtim fakat maksimum dowoad hızım 1.5mb
    Aradım müşteri hizmetlerini,sizin bölge desteklemiyor diyor birisi,ötekisi arıza kaydı oluşturalım diyor.Modemi açıp kapıyorum bazen ne çıkarsa bahtıma..Geçen gün 800k ile indiriyordu kapadıma çtım 1.5mb ile indiriyor şimdi..Aranızda 6-7-8mb ile indirenler var imreniyorum..Paramızla rezil oluyoruz..Santrale 2.5 km uzaktayım ama nafile..Neyden kaynaklanıyor sizce bu sorun..Bir de modemi açıp kapayınca her sefer başka hızla bağlanıyor..Arıza kaydı oluştırdum ama geri dönmediler üstelik te bişey değişmedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

arkadaşlar bu arada ben de 8 mb 15 gb olan tarifeye geçmek istiyorum ama online merkeze netlimitsiz paket diyor?? bunu mu seçicez?? gerçi seçiyorum ama hep hata veriyor üzgünüz felan diyor???

24 ay kontratlı olarak mı internetinizi bağlattınız? Eğer öyleyse bundan kaynaklanıyor olabilir. Bu arada net4 paketini seçip, kotayı aşan arkadaşların fatura durumları nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Mrblar ArkadasLar. 6 Temmuz Günü TTnet'in Web sitesinden online işlemlerden net hızımı NetLimitsiz (8Mbit) Paketine Cevirdim. Şahsen Cok memnunum. Hız Mükemmel Hatta 8mbiti:D geciyor:S 10-12'e Cıktıgı oluyor.Ama Tek Sorun VaR Speed Test Yaptıgımda Net Hızı 7mbit'i gecmiyor Download Yaptıgımda 12Mbit'e kadaR Cıkıyor.

Bu Arada TTnet'Le Evimin Arası 150-200Metre Bununla Bi Alakası olabilirmi? SsLer aşağıda.

8192 kbps'e kadar 15 GB koşullu tarifelere geçen (kotalı/kotasız)

8192 kbps'e kadar 15 GB koşullu tarifelere geçen (kotalı/kotasız)

• internet download managerda gördüğünüz değerler gerçek değerler değildir

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • Ayrıca hız testinde 8 mbit çıkmasını zaten beklemeyin hiçbirzaman tam hız çıkmaz ki sonuçta neti senin evden dağıtmıyorlar haliyle birçok etkene bağlı kayıplar olacaktır.Nasıl 1 mbit hızdan 800-900 sonuç alıyorsak 8 mbitten de 6.5-7.5 mbit arası çıkması normaldir.Hızın hayet iyi yani keyfini çıkar

quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

arkadaşlar bu arada ben de 8 mb 15 gb olan tarifeye geçmek istiyorum ama online merkeze netlimitsiz paket diyor?? bunu mu seçicez?? gerçi seçiyorum ama hep hata veriyor üzgünüz felan diyor???

24 ay kontratlı olarak mı internetinizi bağlattınız? Eğer öyleyse bundan kaynaklanıyor olabilir. Bu arada net4 paketini seçip, kotayı aşan arkadaşların fatura durumları nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim.

evet öyle olması lazım.başlangıc tarihi 7/7/2009 bitiş tarihi 7/7/2011 diyor online işlem merkezinde.iyide anlamadığım 2 sene boyunca 1 mb ye mahkum mu olduk yani????o zaman saçmalık olur ama???

• evet biraz önce müşteri hizmetlerini aradım.kampanya da oldugum için 2 ay boyunca tarife değiştiremeyeceğimi söyledi ya bunun başka bir yolu yok muu???
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.