Şimdi Ara

+8 Linen Set (Half Paper) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hero_king

quote:

Orjinalden alıntı: Sélcuk

Uğraşma hasan abi +7 woe ile semi papper olacaksın tabi +8 set e gelince +7 leri toplmaya çalış 50 tane ye kadar +7 topla sonra bus ile bas emin ol geçeceksin.Bu arada Bonusları +8 olunca bas.bonuslu olunca %6 gibi bi oranda upgrade düşüyorSakın mp basma çok kötü olur hp olarak kullan

bıse sorcam fd zamanında 1 serverda 31kere upgrade hakkı wardı
    sımdı bu yenı gelen maradonla o kural hala duruyomu yoksa kaldırıldımı

hala var o sınır bide relog atıoruz paso

• koca kafa hasan ben sana diyorum +7 yapalım diye sen hala +8 akar diyon..en az 50m gitçek linenlere ona uyuz oluom..

PS : makina oldu xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

koca kafa hasan ben sana diyorum +7 yapalım diye sen hala +8 akar diyon..en az 50m gitçek linenlere ona uyuz oluom..

PS : makina oldu xD

sus yaww noobiééééééééé
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: Just4spike

+7 woe cok iyi bi item..ama simdilik +7 lerle gez zamanla +8 e dönersin acele etme...bot ve gauntlenti paper +8 diğerlerini yarı paper +7 yap zamanla dizersin acele edersen çok para kaybedersin bence...

Bot ve gauntlet paper değil 3'üncü seviye olcak. bu 54 kağıdını yapmak için istenen kırmızı goblin dedikleri sete benzeyen parçaların +8'lerini 112 int ile takabilirsin. pads helmet ve pauldron linen +8 olur. Basmak gerçekten zor iş. Benim bu konuda hiç şansım yoktur. Yardımcı olamıcam. En iyisi merchanttan almak

defans farkları dolayısı ıle soyluyorsun ama hamgı serverda 3 cu derece +8/15 hp basıp satan var.
    32 upgrade sınırı olduktan sonra zaten ugrasılmaz 3 cu seviye +8 basmak ıcın.
    onun yerıne defance agırlıkli uniq takılara yuklenmek bence daha dogru olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.