Şimdi Ara

+8 Linen Set (Half Paper)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze Merhaba oncelikle girakonda 71 lwl mage im var ve +7 woe aldım 112 int verdim semi paper olmaya karar verdim bu +8 linen set nasıl basılır biraz yardımcı olsanız 2 denemede husranla sonuclandı ilkinde 20 tane +7 den 0 çıktı sonra 17 tane +7 den 0 çıktı :@ yardımcı olun lutfen ne yapmam gerekli server yeni oldugu için satan da yok

• +7 woe cok iyi bi item..ama simdilik +7 lerle gez zamanla +8 e dönersin acele etme...bot ve gauntlenti paper +8 diğerlerini yarı paper +7 yap zamanla dizersin acele edersen çok para kaybedersin bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Just4spike

+7 woe cok iyi bi item..ama simdilik +7 lerle gez zamanla +8 e dönersin acele etme...bot ve gauntlenti paper +8 diğerlerini yarı paper +7 yap zamanla dizersin acele edersen çok para kaybedersin bence...

Bot ve gauntlet paper değil 3'üncü seviye olcak. bu 54 kağıdını yapmak için istenen kırmızı goblin dedikleri sete benzeyen parçaların +8'lerini 112 int ile takabilirsin. pads helmet ve pauldron linen +8 olur. Basmak gerçekten zor iş. Benim bu konuda hiç şansım yoktur. Yardımcı olamıcam. En iyisi merchanttan almak
  • robe yani pauldrounu pazardan çektim geriye 4 parca kaldı :(
  • bu arada 3.grade kol ve bacak middle class ona kagıt harcamaya deymez linen akar :D
  • Dediğim gibi hergün 2 sıra +7 yapabilrsin.Yavaş yavaş basarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLyVia

Dediğim gibi hergün 2 sıra +7 yapabilrsin.Yavaş yavaş basarsın

bugun gene denicem bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    +7 ironbow rebirth upgrade
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HASAN kanky +7 leri diz bas sonra +8 ze kesın oluo
    +8 undy set yaptım oyle :S
    kolay gelsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::BiLaL:: -- 27 Kasım 2007; 15:57:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::BiLaL::

HASAN kanky +7 leri diz bas sonra +8 ze kesın oluo
    +8 undy set yaptım oyle :S
    kolay gelsın

kaç tane biiktiryim 20 taneden gecmedi dun o kadar diyorum :(
  • kanky 4 tane +7 den +8 çıkarırsın
    emın oll
    lag olmadığı zamanlar bas..
  • pads olarak goblin pad tak kolluk ve ayaklık war gauntlet ve war boots yaparsan ustlukve kafalık +8 linen yaparsın daha sağlam olursun
  • kardes eger bulabilirsen trina ile bas zaten trina ucuz +8 gecer rahatlıkla
  • rebith item yaktıgım zamanlar ezik ıtemlerin cogu +8 e geçmişti +7 fp gibi şeyler.belki denersin
  • çok ugrastırcak bu iş beni
  • Uğraşma hasan abi +7 woe ile semi papper olacaksın tabi +8 set e gelince +7 leri toplmaya çalış 50 tane ye kadar +7 topla sonra bus ile bas emin ol geçeceksin.Bu arada Bonusları +8 olunca bas.bonuslu olunca %6 gibi bi oranda upgrade düşüyorSakın mp basma çok kötü olur hp olarak kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sélcuk

Uğraşma hasan abi +7 woe ile semi papper olacaksın tabi +8 set e gelince +7 leri toplmaya çalış 50 tane ye kadar +7 topla sonra bus ile bas emin ol geçeceksin.Bu arada Bonusları +8 olunca bas.bonuslu olunca %6 gibi bi oranda upgrade düşüyorSakın mp basma çok kötü olur hp olarak kullan

middle class kagıtla basıyorum malum gırakon :(

• quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

quote:

Uğraşma hasan abi +7 woe ile semi papper olacaksın tabi +8 set e gelince +7 leri toplmaya çalış 50 tane ye kadar +7 topla sonra bus ile bas emin ol geçeceksin.Bu arada Bonusları +8 olunca bas.bonuslu olunca %6 gibi bi oranda upgrade düşüyorSakın mp basma çok kötü olur hp olarak kullan

middle class kagıtla basıyorum malum gırakon :(

zaten middle bas kim vercek bus parasını ona

• off off :S +7 giycem bole giderse
  • zamanla yaparsın pads ve paudronu +8 yap şimdilik gerisini de vakit oldukça +7 bas inne at
  • quote:

bıse sorcam fd zamanında 1 serverda 31kere upgrade hakkı wardı
    sımdı bu yenı gelen maradonla o kural hala duruyomu yoksa kaldırıldımı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.