Şimdi Ara

8 HAZİRAN AKP TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK [Herkes okusun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık ve net bunu akp'den nefret eden biri olarak söylüyorum akp tek başına neden mi iktidar olacak

13 senedir bu adamların amaçları var nedir bu

- öncelikle vatan içinde halkı ayrıştırmak ''bu oldu''

- vatanın içindeki değerleri satmak ''buda oldu''

- vatanı diğer ülkelerin içinde küçük düşürmek komşularla problem ''buda hakkeza oldu''

- vatan içinde aşırı derecede israf halkın zenginliğini alıp yandaşlarına kendine çocuklarına dağıtmak ''bu haddinden fazla oldu''

- kürdistanı kurmak ''buda seçim sonrası olacak''

-2023 hedefinde kürdistan toprak alanını alarak BÜYÜK İSRAİL DEVLETİNİ KURMAK ''buda 2023 te gerçekleşecek''

SORUYORUM 13 SENEDİR BU DENLİ DERİN ÇAPTA YIKIMI GERÇEKLEŞTİREN PARTİ SİZCE BU SON DÖNEMDE KOLAİSYONA GİRER Mİ CHP YADA MHP İLE ?

öyle birşey olsa bu adamların 13 senelik dilimi yok olur gider akp %100 tek başına iktidar

• Görürsem söylerim. %48 alması gerekiyor HDP barajı aşarsa.

HDP barajı aşmazsa %45 alması gerekiyor, siz inanmışsınız devam ediyorsunuz :)
  • Soziologe S kullanıcısına yanıt
    herks hdp ye terörist diyorda ülkeyi bu hale getirmekte bir terör faaliyeti değil mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 5 Haziran 2015; 13:53:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki akp liler kendisine küfür eden in vergi borçlarını sıfırlayan iktidar a oy verirse onlara ne dense azdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

Görürsem söylerim. %48 alması gerekiyor HDP barajı aşarsa.

Hdp barajı geçerse yüzde44 yetiyor geçmezse zaten yüzde 42 bile yetiyor ak parti için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ak parti tek başına iktidar olamayacak bunca yıllık uluslararası projeler çöpe gidecek öylemi?

Buna inanıyorsanız safsınız demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

Hdp barajı geçerse yüzde44 yetiyor geçmezse zaten yüzde 42 bile yetiyor ak parti için

Kardeşim

CHP %30 u geçti.

MHP %20 lere yakın.

HDP de barajı geçti mi, siz ne yapacaksınız? Cahil cahil konuşmayın şu mübarek cuma günü adamı günaha sokmayın yahu.

Davut_oglu denilen üye;

Siz ne kadar safsınız, Allah biliyor. Pazarı bekliyorum, bi defolunda gidin artık. Projeymiş, lan milletin anasını ağlattınız daha hala proje diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soziologe -- 5 Haziran 2015; 14:07:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim

CHP %30 u geçti.

MHP %20 lere yakın.

HDP de barajı geçti mi, siz ne yapacaksınız? Cahil cahil konuşmayın şu mübarek cuma günü adamı günaha sokmayın yahu.

chp %30
    mhp %20

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Davut_oğlu

quote:

quote:

quote:

Kardeşim

CHP %30 u geçti.

MHP %20 lere yakın.

chp %30
    mhp %20

Başbakanın adı Davutoğlu'da, sen Tavukoğlu sun bu belli. Allah'ın malı, mal oğlu mal. CHP son belediye seçimlerinde %28.77 idi, MHP %17.63 dü.

Sizin gibiler işte bu kadar gerizekalı. Pazar günü bir olsunda, ben senin gibileri avlamayı iyi bilirim.

ben pazar akşamı bu konuyu hortlatırım da sen foruma yazamaycaksın gibi sanki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim

CHP %30 u geçti.

MHP %20 lere yakın.

chp %30
    mhp %20

Başbakanın adı Davutoğlu'da, sen Tavukoğlu sun bu belli. Allah'ın malı, mal oğlu mal. CHP son belediye seçimlerinde %28.77 idi, MHP %17.63 dü.

Sizin gibiler işte bu kadar gerizekalı. Pazar günü bir olsunda, ben senin gibileri avlamayı iyi bilirim.

ben pazar akşamı bu konuyu hortlatırım da sen foruma yazamaycaksın gibi sanki

Tamam alıntıla kardeşim. Ama kaybettiniz, sen ne yapacaksın?

• Soziologe S kullanıcısına yanıt
    sınırsız çizerim kendimi
  • quote:

Ayrıca Davut_Oglu denilen beyin seviyesi düşük kardeşim, akp hiç mi oy kaybetmedi :) Sen ve senin gibi düşünen bir kısım gerçekten avane. At gözlüklüsünüz, gerçekleri görmekten acizsiniz. İnşallah elime düşersin seçimden sonra.

Bak hocam anlamıyorsun akp de nefret ediyorum, ama akp tek başına iktidar sen düşünüyor musun 13 senedir bu uğraşlarından sonra son seçimde herşeyi batırıp koalisyona girecek adamlar böyle bişeye izin verir mi sanıyorsun ?

13 senedir 2023 te büyük israili kurulmasını sağlayacaklar doğu bölgemiz israil olacak bu kadar ilerlemişken son seçim koalisyon olacak buna ne akp ne israil izin vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sınırsız çizerim kendimi

Çizmeyen,şerefsizdir,alçaktır,namussuzdur.

sınırsız çizerim demedim ben aslında kendi resmimi çizerim dedim kendi resmimi, kendi resmimi.
  • bugün bazı mhp lileri dinledim
    koray aydın mesela
    hdp kesinlikle yapmayız dediği halde akp ile ilgili kesin konuşmadı partimiz karar verir dedi.
    akp+mhp koalisyon yapacaktır. 2 koltuğa mhp tav olur.
    akp nin milliyetçi teması boşa deil. iğreniyorum artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 5 Haziran 2015; 14:24:07 >
  • Emple kullanıcısına yanıt
    sen de çizecen mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasist Diktator -- 5 Haziran 2015; 14:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexedemical

bugün bazı mhp lileri dinledim
    koray aydın mesela
    hdp kesinlikle yapmayız dediği halde akp ile ilgili kesin konuşmadı partimiz karar verir dedi.
    akp+mhp koalisyon yapacaktır. 2 koltuğa mhp tav olur.
    akp nin milliyetçi teması boşa deil. iğreniyorum artık .

mhp akp ile koalisyon yapamaz hocam, bahçelinin son konuşmasını dinlemedin sanırım.

Erdoğan'a mitinginde şerefsiz diye bağırdı, chp-mhp hayırlı olsun vatana millete.
  • quote:

sen de çizecen mi

Gerçek hesabınla gel 3 senelik hesabı çizmemi bekleme benden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.