Şimdi Ara

-8 Gün Ban ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetici arkadaşıda konuya bekliyorum , yan hesabım olan Krone 4 gün önce hakaretten dolayı 4 günlük ban aldı.Fakat banın bugün saat 10:20 de kalkması gerekirken , bir 4 gün daha ban almışım üst üste.Ve hesabımın açılmasına -8 gün var yazıyor.Yetkisi olan yönetici bakabilirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://resim.donanimhaber.com/registration.asp

17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır ve fark edildiği anda asıl hesabınıza ek 7 günlük uzaklaştırma cezası verilmektedir.
    LG 32MB25HM 82 Full HD Monitor
    Logitech Driving Force G29
    Asus N552VW-FW149T

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Öncelikle şunu sorayım, aşağıdakinden haberiniz var mı?

17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır ve fark edildiği anda asıl hesabınıza ek 7 günlük uzaklaştırma cezası verilmektedir.

Diğer hesabım kapalı olunca eski olan bu hesabım aklıma geldi ve biraz takılayım dedim , haberim yoktu. O zaman bunu kapatıp diğer hesabımı açsanız olurmu ? Telefon aktivasyonum banlı hesabımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolch
    eski olan bu hesabım aklıma geldi ve biraz takılayım dedim

Zaten forumda takılmayın diye ceza veriliyor.
    ceza süreniz boyunca forumda misafir olarak gezmenize müsaade var, başka bir hesap ile girmeniz zaten "ceza" sistemine aykırı.

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Öncelikle şunu sorayım, aşağıdakinden haberiniz var mı?

Diğer hesabım kapalı olunca eski olan bu hesabım aklıma geldi ve biraz takılayım dedim , haberim yoktu. O zaman bunu kapatıp diğer hesabımı açsanız olurmu ? Telefon aktivasyonum banlı hesabımda.

öyle bir dünya yok diye biliyorum.iki hesaptan biri zaten kapanacak, rds'nin insafına kalmış.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• quote:

Yönetici arkadaşıda konuya bekliyorum , yan hesabım olan Krone 4 gün önce hakaretten dolayı 4 günlük ban aldı.Fakat banın bugün saat 10:20 de kalkması gerekirken , bir 4 gün daha ban almışım üst üste.Ve hesabımın açılmasına -8 gün var yazıyor.Yetkisi olan yönetici bakabilirse sevinirim.

Ben test ettim ancak böyle bir şey göremedim, şuan açıldı sanırım?
    test 4
    test 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Forumda toplam kaç hesabınız var?

Ban kokusu mu var
    EXCLUSIVE Hits CONJURE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.