Şimdi Ara

8.GELENEKSEL KADIKÖY ÖNCESİ İZLEYİP KAHROLMA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yine ve yeniden 8.kez açıyorum bu konuyu ve belkide biz o galibiyeti alana kadar da açacağım.

    tarih 17.03.2012 yer Saraçoğlu. 2-0 geriye düştükten sonra Galatasaray belkide şuana kadarki en harika derbi futbolunu oynuyor kadıköyde.. ve maç Hakan baltanın nefis golüyle 2-2 ye geliyor..

    herşey mükemmel gidiyor derken o kahrolası, o lanet , o isyan ettiğimiz pozisyon geliyor hemde 90+ da milan barosla.. o geliyor ama bizim kendimize gelmemiz pek mümkün gözükmüyor.. aradan 8 yıl geçmesine rağmen.









  • Futbol tarihinde en üzüldüğüm pozisyon bu. Ertesi gün 20 defa tekrarını izledim belki bu sefer gol olur diye.
  • Yine bir kadıköy derbisi ve yine beklenen sonuç geliyooor. Barosun direkten dönen topu 21 yılın özeti o top onca cimbomlu varken nasıl aradan sıvışırda geri döner bir tane cimbomluya çarpmaz olsun yaa kadiköyde değil 21 sene 49 sene bile kazanmasa cimbom önemli değil dermişim hahaha önemli lann olur mu öyle şey derbi bu artık derbi olmaktan çıktı bırak kadıköyü telekomda bile kac sene oldu yine husran yine husrannn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eziyet gibi. Neden yapıyorsun bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs ne kadar formda, FB de bir o kadar formsuz olsun adamlar maçı vermemek için cl finali gibi kenetleniyorlar. Ben hala kazanacağımızı ummuyorum. Benim için kadıköy geleneğinin zerre önemi yok ama Şampiyonluk için tabi ki bu galibiyet önemli.
  • Günlerce rüyalarımdan çıkmayan pozisyon
  • ARTIK BU KONUYU BİR DAHA AÇMAMAK ÜZERE KAPATIUYORUM ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUUUUUUUUUNNNNNN
  • Baros'un yarım bıraktığını bugün Falcao ve Onyekuru bitirdi. Sen şampiyon olacaksın, 23 de gelecek 24 de 25 de. Biz 5. Yıldızı da takacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.-38. dakikalar arası saydım gs 1, fb 8 faul yaptı. topla oynanmayan dakikaları çıksan fb her dakika faul yapmış. 20 yıldır hakemler gs yi fenere ezdirdiler. var sistemi geldi artık o işler %95 bitti.
    .
    fb 20 yıldır, gs yi biçer keser döver hakemler seyrederdi. gs boşuna fb yi yenemedi değil. fener iyi oynadımı yener. kötü oynadımı çirkefe yatar sert oynar berabere kalır. hiçbir hakem fenerin yaptığı faullere düdük çalmaz kart göstermez.
    .
    geçen sene taç ı tutup fenere veren hakem ardından gol. gs li 2 oyuncuya faul, ardından fener gol. sonra ft ye 10 maç ceza. var sistemini maymun 1 kere ederler. var sistemi sayesinde futbol futbol gibi oynanmaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.