Şimdi Ara

8 GB RAM'DE TAKILI KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene yaz sonuna doğru sistemimi topladım ve alırken bütçe kısıtından dolayı 1x8 GB Corsair Vengeance 2400 Mhz RAM aldım. 1-2 ay sonra bir 8 GB daha alır 16 yaparım dedim. Klasik RAM planı bildiğiniz. Sistemi toplarken 135 TL'ye aldığım RAM'im 2-3 ay geçince 200-220 TL'lere geldi. Biraz bekleyim düşsün dedim iyice arttı ve şuan tam 300 TL.

Yani tamam artış olur anlarımda 135 TL nere, 300 TL nere. Her gün RAM bakıyorum ama elim gitmiyor almaya. Ne yapıcam şimdi? Bu fiyatlar geri inmeyecek mi? Eskiyen teknolojinin fiyatı düşmesi gerekirken 2 katına çıkıyor. 8 GB RAM'le kaldım ortada...

• Bende ayni sorundan muzdaribim ozellikle online oyunlarda (ornegin bf1).Ama fiyatlarin duscegini pek sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Bende aynı durumdayım üstelik bende aynı rami almıştım ben o kadar para verdikten sonra 2x8 gb 3200 mhz almayı düşünüyorum ama bir türlü elim gitmedi beklemedeyim şunuda belirteyim türkiyede şu an satılan ramler genelde 2-3 senelik ramler , yurtdışındaki ramlerin mhz/cl değerlerini gördükçe burda satılanlara o paraları veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerdeburda -- 17 Temmuz 2017; 22:33:57 >
  • nerdeburda kullanıcısına yanıt
    İkinci el olayını hiç sevmiyorum hocam. Yani satması falan ayrı dert, parayı gönderecek, kargoluycam falan yük gibi geliyor bana. Yoksa satıp 2x8 gb almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Aynısından bir tane daha alabileyim gerisi umrumda değil benim. Dediğiniz gibi CL ve frekanslar çok gelişmiş ama sat geri al bana göre değil. Aynısından bir daha almam lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 17 Temmuz 2017; 22:41:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense aynı sorun :D bendede var 2016 haziran gibi aldım ama ücrette ufak bi oynama olmuş GSKILL DDR4 aldmıştım 2133 mhz
  • Tavsiyem ram'ı ikinci el bulabilirsen alman. Fiyatlar kolay kolay düşmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ram işini de anlamadım gitti.Ram fabrikasını sel vuruyor tavan yapıyor fiyatlar.Aynı sorun ara sıra ssdlerde de baş gösteriyor.Dünyada ram kıtlığı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satıcıyı tanımıyorum ama forumun "İkinci El" bölümünde "0" Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 2400Mhz bellek satıyor biri. Fiyatına 220 TL. yazmış.

https://forum.donanimhaber.com/corsair-vengeance-lpx-8gb-1x8gb-ddr4-2400mhz-siyah--126537119

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aya kadar bf1 vaulta düşecek ancak ama ramlerde uçtu gitti. 75 Euro nedir abicim 2133 mhz için.

ramler 40 euroya falan düşünce 10ar 10ar alsam iyi kar etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 18 Temmuz 2017; 0:38:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.