Şimdi Ara

8 gb ram 32/64 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olacak ben bu bilgisayarı almak istiyorumhttp://www.gold.com.tr/exper-action-dc2-h51-masaustu-pc_u
    bu bilgisayar windows 8 yüklü olarak veriliyormuş. windows 8 32 bit olarak verilirse 8 gb ram den faydalanamaz mıyım? veya 64 bit olarak mı verilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: iskaca

arkadaşlar bir sorum olacak ben bu bilgisayarı almak istiyorumhttp://www.gold.com.tr/exper-action-dc2-h51-masaustu-pc_u
    bu bilgisayar windows 8 yüklü olarak veriliyormuş. windows 8 32 bit olarak verilirse 8 gb ram den faydalanamaz mıyım? veya 64 bit olarak mı verilir?

hazır kasa almayın memnun kalmazsınız butce belırtın sıstem tavsıye eder bılgılı arkadaslar
  • o bütçeye çok iyi bilgisayarlar çıkar.emin olun.hazır kasa almayın
  • quote:

arkadaşlar bir sorum olacak ben bu bilgisayarı almak istiyorumhttp://www.gold.com.tr/exper-action-dc2-h51-masaustu-pc_u

pcyi ne amac icin kullanacaginizi, butcenizi belirtin yardimci olmaya calisalim hazir pc almayin markaya bir ton windowsa bir ton para gidiyor ve malesef ozellikleri de dusuk oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle soruma cevap verirseniz sevinirim. tavsiyelerinizi dikkate alırım. aldığım hazır bilgisayarda 8 gb ram in tümünü kulanabilirim değil mi ilk yüklenen windows 8 ile? kullanamayacaksam zaten 8 gb ram li pc yi satmazlardı değil mi?
  • quote:

öncelikle soruma cevap verirseniz sevinirim. tavsiyelerinizi dikkate alırım. aldığım hazır bilgisayarda 8 gb ram in tümünü kulanabilirim değil mi ilk yüklenen windows 8 ile? kullanamayacaksam zaten 8 gb ram li pc yi satmazlardı değil mi?

32 bit işletim sistemlerinde kullanamazsın 8gb ramı.

Ayrıca hazır bilgisayar alınmaz.Bütçeyi söyle,amacı söyle,Monitör dahilmi değilmi onu söyle size ondan 2 kat iyi bilgisayar toplayalım.
  • 8 gb ramı kullanamazsam neden 32 bit satıyorlar? veya bu işte başka bir şey mi var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    32 gb ram tavsiyesi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar öncelikle sorumu cevaplar mısınız? gold mağazasından aldığım 8 gb ramli pc windows 8 ile birlikte geliyor ve ben ramin tümünü kullanabilir miyim? 8 gb ram olduğundan dolayı 32 bit işletim sistemi mi verirler? öyleyse 8 gb ramli satmanın manası yok çünkü?
  • quote:

arkadaşlar öncelikle sorumu cevaplar mısınız? gold mağazasından aldığım 8 gb ramli pc windows 8 ile birlikte geliyor ve ben ramin tümünü kullanabilir miyim? 8 gb ram olduğundan dolayı 32 bit işletim sistemi mi verirler? öyleyse 8 gb ramli satmanın manası yok çünkü?

Büyük ihtimal 8gb olduğu için x64 verirler de, bunu mağazadan veya müşteri hizmetlerinden teyit ettirebilirsiniz zaten.
  • quote:

arkadaşlar öncelikle sorumu cevaplar mısınız? gold mağazasından aldığım 8 gb ramli pc windows 8 ile birlikte geliyor ve ben ramin tümünü kullanabilir miyim? 8 gb ram olduğundan dolayı 32 bit işletim sistemi mi verirler? öyleyse 8 gb ramli satmanın manası yok çünkü?

Yahu adamlar 8 gb ram li bilgisayara neden 32 bit kursunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Önerim Hazır pc Alma . üstene yarı fiyatınıda koyup satıyorlar .

32bit-le 8gb-nın hepsini kullanamazsın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.