Şimdi Ara

8'den 7'ye Dönmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8'den 7'ye geri dönmek istiyorum ancak okuduğum kadarıyla bazı sorunlar yaşanıyormuş.

Ubuntudan diski silip baştan oluşturun vs. diyenler var. MBR sorun çıkarıyor deniliyor. Böyle birşey var mı ? Windows 7 CD'si elimde bekliyorum şuan format atacağım Ama birşey olur diye korktum açıkçası, Ubuntu indirmeme gerek var mı ayrıyetten yoksa sorunsuzca 7'ye dönebiliyor muyum ? Diski tamamen silip C ve Dyi baştan oluşturacaktım zaten

• Koy windows 7 cd' sini başlat... Sürücüleri silip yeniden formatla... Sorun çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Windows 8'den 7'ye geri dönmek istiyorum ancak okuduğum kadarıyla bazı sorunlar yaşanıyormuş.

Ubuntudan diski silip baştan oluşturun vs. diyenler var. MBR sorun çıkarıyor deniliyor. Böyle birşey var mı ? Windows 7 CD'si elimde bekliyorum şuan format atacağım Ama birşey olur diye korktum açıkçası, Ubuntu indirmeme gerek var mı ayrıyetten yoksa sorunsuzca 7'ye dönebiliyor muyum ? Diski tamamen silip C ve Dyi baştan oluşturacaktım zaten

Böyle Bir Saçmalık Duymadım.
    Tak Windows 7 Cd Sini 350mb lik bölüm ile c yi sil ve kur win7 yi

• Ben dün win8 den geri win7 ye geçtim ayırdığı 350mb lık bölümüde sildim sorun olmadı 29tl ye aldığım win8 ide canlı destekden iade etmek istediğimi söyledim iade aldılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.