Windows 8'den 7'ye geri dönmek istiyorum ancak okuduğum kadarıyla bazı sorunlar yaşanıyormuş.
Ubuntudan diski silip baştan oluşturun vs. diyenler var. MBR sorun çıkarıyor deniliyor. Böyle birşey var mı ? Windows 7 CD'si elimde bekliyorum şuan format atacağım Ama birşey olur diye korktum açıkçası, Ubuntu indirmeme gerek var mı ayrıyetten yoksa sorunsuzca 7'ye dönebiliyor muyum ? Diski tamamen silip C ve Dyi baştan oluşturacaktım zaten
Koy windows 7 cd' sini başlat... Sürücüleri silip yeniden formatla... Sorun çıkmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: Dathka Graush
Windows 8'den 7'ye geri dönmek istiyorum ancak okuduğum kadarıyla bazı sorunlar yaşanıyormuş.
Ubuntudan diski silip baştan oluşturun vs. diyenler var. MBR sorun çıkarıyor deniliyor. Böyle birşey var mı ? Windows 7 CD'si elimde bekliyorum şuan format atacağım Ama birşey olur diye korktum açıkçası, Ubuntu indirmeme gerek var mı ayrıyetten yoksa sorunsuzca 7'ye dönebiliyor muyum ? Diski tamamen silip C ve Dyi baştan oluşturacaktım zaten
Böyle Bir Saçmalık Duymadım. Tak Windows 7 Cd Sini 350mb lik bölüm ile c yi sil ve kur win7 yi
Ben dün win8 den geri win7 ye geçtim ayırdığı 350mb lık bölümüde sildim sorun olmadı 29tl ye aldığım win8 ide canlı destekden iade etmek istediğimi söyledim iade aldılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme