Şimdi Ara

8.200 lük itü bilgisayara 10.216 ile girermiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

8.200 lük itü bilgisayara 10.216 ile girermiyim?

(En Son Oy Tarihi: 2.3.2015)
Giriş
  • girebilitem yüksekse yazcam yoksa ege bilgisayarı ilk ve tek tercihim yapcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nah girersin

• Pek bilgim olmadigi icin yanlis yonlendirmek istemem sizi gelir mi gelmez mi acisindan ama ne olacagi belli olmaz, ilk siraya yazin bence ituyu. Kaybetmezsiniz bi sey

• Yildiz teknik varken egeyi niye yazacaksin?

• itüde başka bölümlerde yazabilirisn dostum ama bilg istiyosun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

Yildiz teknik varken egeyi niye yazacaksin?

değmeyeceğine karar verdim.eğitimleride hemen hemen aynı ki zaten mezun olunca işim hazır gibi.(o teknik üni falana girmeyelim çok dinledim onları)

pegasus

evet bilg istiyorum aslında eem de olurduda kararsız kaldım bilg daha yakın geldi.

• senin itüye girmen=türkiyenin AB ye girmesi

bilgisayar istiyorsan gel hacettepeye knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGrandMasterx -- 7 Temmuz 2014; 3:25:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

senin itüye girmen=türkiyenin AB ye girmesi

yok knk interneti ilk getiren yer ollduğu için egeye gidicem yoksa gelirdim allah bilir hala o internetten bağlanıyolardır

değmez dostum şehir dışına çıkmaya 1.kalite üni olmadıkça.

• 11numara kullanıcısına yanıt
    sadece öss puanları yüksek olan üniler mi 1. kalite :D lütfen bu kadar da önyargılı olmayın :( ben hacettepenin de 1. kalite oldugunu düşünüyorum açıkçası her şey öss puanı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: XtremeTechLover

sadece öss puanları yüksek olan üniler mi 1. kalite :D lütfen bu kadar da önyargılı olmayın :( ben hacettepenin de 1. kalite oldugunu düşünüyorum açıkçası her şey öss puanı değil

önyargı değil internette biraz araştırırsan gmrürsün o zaman bana görede dokuz eylül 1.kalite. bu kişisel virşey değil mezun oşunca kimse senin yorumunu dinlemez.

katılıyorum senin 1. sınıf üniversiteler yorumun gibi oldu benimki de pardon. Baya saçmaydı
  • Teknik üniversite geyiğini geçelim de, Özyeğin Bilgisayar'ı düşünmelisin. İstanbul bir fırsatlar diyarı araştırdıkça hak vereceksin. Onun haricinde Ege'nin eskiden çok sağlam bir eğitiminin olduğu söyleniyor, şuan nasıldır belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

senin itüye girmen=türkiyenin AB ye girmesi

yok knk interneti ilk getiren yer ollduğu için egeye gidicem yoksa gelirdim allah bilir hala o internetten bağlanıyolardır

değmez dostum şehir dışına çıkmaya 1.kalite üni olmadıkça.

yanlış biliyorsun. Türkiye'de ilk internet bağlantısı ODTÜ'de gerçekleştirildi.
  • cevap belli oldu 47-1 giremezsin hiç umut yok belliki :D
  • Girebilitem yuksekse yazacagım demek ne demek arkadasım Hangisine daha cok yerlesmek istiyorsan onu uste yaz. İTÜ yü yaz ilk sıraya gelirse senindir gelmezse onlar bilir
    Onun dısında sehir dısına cıkmak istemiyorsan IYTE yi de dusunmelisin, hem EGE den iyidir,ITU kadar olmasa da kaliteli egitim verir hem de teknik üniversitedir vs.( eksileri de vardır illa). Ayrıca tek tercih mantıklı degil tabi İTÜ kesin yazmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Girebilitem yuksekse yazacagım demek ne demek arkadasım Hangisine daha cok yerlesmek istiyorsan onu uste yaz. İTÜ yü yaz ilk sıraya gelirse senindir gelmezse onlar bilir
    Onun dısında sehir dısına cıkmak istemiyorsan IYTE yi de dusunmelisin, hem EGE den iyidir,ITU kadar olmasa da kaliteli egitim verir hem de teknik üniversitedir vs.( eksileri de vardır illa). Ayrıca tek tercih mantıklı degil tabi İTÜ kesin yazmalısın

bilmiyorum ben şimdi egeyen 2. tercih yapıp girersem 1. tercih yapıp girişten bir dezxavantajım olur mu? onun için tereddütteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Girebilitem yuksekse yazacagım demek ne demek arkadasım Hangisine daha cok yerlesmek istiyorsan onu uste yaz. İTÜ yü yaz ilk sıraya gelirse senindir gelmezse onlar bilir

bilmiyorum ben şimdi egeyen 2. tercih yapıp girersem 1. tercih yapıp girişten bir dezxavantajım olur mu? onun için tereddütteyim.

Belki EGE yi 1.tercih sıran ile kazandıgın için burs olabilir fakat zannetmiyorum yinede. Yani bazı üniversitler tercihlerinde ilk sıralarda yer verdiyse burs verme vs gibi avantajları olabiliyor. Tam bilmiyorum onları arastırabilrsin, buradan arkadaslar da cevaplayacaktır, bilgisi olan bilgilendirir. Onun dısında bir esprisi oldugunu zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 7 Temmuz 2014; 6:31:23 >

egeyi seçersende iyi bir eğitim alabilirsin öğrencilik hayatın harika olur ama yıldız ve hacettepe daha iyi olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.