Herkese selamlar. Farklı projelerde kullanılmış , şu an için boşa çıkmış olan rezervuar , rakor , blok vb parçaların tümü satılıktır. Toplu alımlarda fiyat revizyonu olabilir ancak 2k'lık malzemeye 1,5k teklifle gelenleri direkt engellerim. Bazı ürünlerde takas seçeneği mevcuttur ( Öncelikle psu olmak üzere , önerinize göre değerlendiririm. )
Aşağıda detaylar ve fiyatlar mevcuttur , herkese iyi forumlar. -------------------------------------------------------------------------------
NOCTUA L9i Chromax.Black -- 1300 TL // L9A Chromax.Black - 2000 TL --- Düşük profil işlemci fanı
NOCTUA L9i Chromax.black LOW PROFILE // https://noctua.at/en/nh-l9i-chromax-black
Intel LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1200 soketlerle uyumludur. Çizik kırık ezik vs olmamakla birlikte eksiksiz durumdadır. Muhtemelen 2.el olarak aldım ancak şahsen ürünü hiç kullanmadım. Aldıktan sonra kenarda durdu. Havale sonrası kargo.
NOCTUA L9A Chromax.black LOW PROFILE // https://noctua.at/en/nh-l9a-am4-chromax-black
AMD Am4 Soketle uyumludur. Almanya'dan sıfır olarak aldım ancak intel kullanıcısı olduğumdan ( ya da amd ye geçmek nasip olmadı da denebilir ) hiç kullanılmadı. Kutusu vs görüldüğü gibi sıfır durumdadır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- NM-i17xx-MP78 Noctua LGA 1700 Bağlantı Kiti -- 300 TL
Yakın zamanda bir arkadaştan alındı. Bendeki modellerle uyumlu olmadığından satılıktır. Ürün sıfır , kullanılmamıştır. Listede uyumlu olduğu soğutucular yazmakta. Sitesinden kontrol edebilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
EKWB AIO ELITE 360mm D-RGB Sıvı Soğutma ( Fan & RGB Hub içerir ) -- 5,200 TL
Ürünü yakın zamanda Almanya'dan 2.el olarak aldım. 9900KS işlemci ile testleri yapılmış olup sorunsuz durumdadır. Kurulum videoları içeriğinde 3'lü fan kablosu görüyorum ancak bunda 7 adete kadar fan bağlayabildiğiniz hub mevcut. LGA 1700 ve AM5 desteklidir. ( Denediğim anakartta 5v Argb portu olmadığından fanları ana bilgisayarımda tekrar test ettim. Görselini aşağı bırakıyorum. Havale sonrası özenle kargo yapılır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Corsair ML140 PRO RGB ( 6 x Tekli Sıfır Paket - 1 x Tekli bir ay kullanılmış ) Adet - 650 TL .-
Öncesinde White Led olarak alacaktım ancak , İngiltere siparişi ile fanlar gelmedi. Sonrasında QP bilişimden bunları aldım. Kasayı toplama sürecim esnasında white led fanları Almanya'dan getirtme şansım oldu ve bu fanlar 1 tanesi hariç ( o da 1 ay kadar bir süre kullanıldı ) sıfır olarak kaldı. 2020 Şubat tarihinde alınmıştır, garantileri bitmiş durumda. İtina ile kargo yapılır. Topluca satmak durumundayım , adet sormayınız.
--------------------------------------------------------------------------------
5x EKWB X3M ARGB FAN -- ADET - 550 TL . ( Sorunlu olan fan 300 TL -
Bu fanları da yine Almanya'dan aldım. 4 tanesinin çalışmalarında veya ledlerinde herhangi bir sorun yoktur. Fotoda en altta görülen ( köşesinde plastik klips olan fan ) sanıyorum biraz sallantı yapıyor. Bu fanda indirim yapacağım , alacak olan arkadaş dener bakar , istemezse iade edebilir. Herhangi bir kasada egsoz fan olarak kullanabilirim. Havale sonrası itina ile paketlenip yollanır.
--------------------------------------------------------------------------------
2x EKWB VARDAR S AIO 120MM FAN ( SIFIR )-- ADET - 800 TL.-
Bu fanları da yine Almanya'dan aldım. Ürün detayına tam olarak ulaşamadım. Arkasındaki etikette AIO yazıyor , 2000 rpm üzeri olduğunu sanıyorum. Fanları sıfır olarak ben kontrol için açtım. ( Kutusuz geldiği için kontrol etmek zorundaydım ) Havale sonrası itina ile paketlenip yollanır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
EKWB CLEAR PREMIX CUSTOM SIVI ( 2 ADET 1LT ) - ADET 600 TL
Ürünler kısa bir süre kullanılmıştır. İki şişe de tam olarak 1000ml dir. Özenle paketlenip yollanır.
--------------------------------------------------------------------------------- 1 ADET - Corsair Commander Core XT ICUE Control ( Ürün Amazon Almanya'dan alınmış olup, sıfırdır) - 1700 TL .-
----------------------------------------------------------------------------------- 1x EKWB VARDAR EVO 120S FAN // 1150 RPM( SIFIR )-- ADET - 600 TL.-
Bu fanı da yine Almanya'dan aldım. Sıfır olarak ben kontrol için açtım. Havale sonrası itina ile paketlenip yollanır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
EK-FC1080 GTX Ti TF6 - Acetal+Nickel - 500 TL
MSI Gaming X 1080Ti model ekran kartı için üretilmiş sıvı soğutma bloğu satılıktır. Sonradan Evga almam sebebiyle boşa çıktığından hiç kullanmadım. Ancak ürün 2. eldir. Genel olarak gayet temiz durumda ve kutusu + kutu içeriği mevcuttur. Eksiksiz durumdadır. Sorularınızı özel mesaj ile sorabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------- AQUACOMPUTER Dr.DROP Sistem Kaçak Test Cihazı -- 1200 TL
Custom sistemlerde sıvı kaçağını test etme maksatlı kullanılan Aquacomputer Dr.Drop pompa seti satılıktır. Ürün bana yeni ulaştı ve bekleme sürecinde EKWB nin cihazını aldığımdan artık gereksinim dışı kaldı. Havale sonrası özenle kargo yapılır.
-------------------------------------------------------------------------------------- SWIFTECH APOGEE XT CPU Blok -- 400 TL
Genel olarak sorunsuz durumda olup , anakart arka plakası için çift taraflı sünger banda ihtiyaç vardır. Resimde görüldüğü şekilde yollanacaktır. ( Farklı bir soketle kullanmak isteyenler için 3d Aparat çizebilirim. NVME kartım için yapıp 3D baskı aldığım örneği yan fotoğrafta görebilirsiniz.)
---------------------------------------------------------------------
EK-DBAY Spin Reservoir (R3.0) - SATILDI --- @ramses061
Ürünün deformasyonu vs yoktur , ancak kullanıma bağlı temizlik ihtiyacı vardır. Kutusu ile beraber , içerisinden 1 metal plaka ( sabitleme için sanıyorum) , 2x vida , 1x 2.5 alyan ve 1x 6mm alyan anahtarla verilecektir. )
------------------------------------------------------------------------------
120mm Fan Sessizleştirme Kauçukları - SATILDI @salvatore_volkan
-------------------------------------------------------------------------
PHANTEKS 140mm FAN - 85 TL
Üzerinde kod vs yazmıyor , sadece marka etiketi var. Kullanılmış ve çalışır durumdadır..
-----------------------------------------------------------------------
1 ADET NOCTUA NF-A14 - PWM 1500rpm fan - Kablosunda işlem yapılmış ancak, Sorunsuz çalışmaktadır.._________________SATILDI @umutdarici
----------------------------------------------------------------------------------
3 ADET THERMALTAKE RIING BLUE LED 140mm FAN - Neredeyse kullanılmadılar. Kutu vs yok. Direkt olarak radyatör fanlarıdır. Güçlü hava üflemesine sahip._________________ADET 300 TL
----------------------------------------------------------------------------------
2 ADET NOCTUA A15-PWM 1500 rpm / ( 140mm YUVASINA TAKILABİLEN ) FAN- Kutu vs yok. Hava üflemesi gayet güçlü. Köşe kauçukları ve soğutucu montaj telleri mevcut._________________ADET 600 TL
1 adet @citiraga ya satıldı. Güncel Stok 1 Adet.
1 ADET NOCTUA F12 fan 1500 rpm / 55cfm - Kutu vs yok. Fotoğrafta göründüğü şekilde yollanacaktır._________________450 TL
1 ADET NOCTUA P12 FAN - Kutu vs yok. 1300 RPM / 54CFM.. Fotoğrafta görüldüğü gibi yollanacaktır. _________________450 TL
2 ADET COUGAR CF-V12HP fan 1500 rpm / 70cfm / 2.2mm H2O - Kutu vs yok. Fotoğrafta göründüğü şekilde yollanacaktır. Hava üflemesi gayet güçlü bir fan_________________ADET 200 TL
 AEROCOOL 120mm TURUNCU LEDLİ FAN____________________ 50 TL
-------------------------------------------------------------------------------------------
 1 ADET 130MM OEM POWER FANI________________________________ 40 TL
FAN 130MM dir , Kablo ucu 2pin ama ufaktır , alacak arkadaş nasıl kullanır bilemem , ufak bir mod gerekebilir. Başka bir fandan kesilip eklenebilir )
----------------------------------------------------------------------------------------------
CORSAIR AF140 Mavi Led FAN_______________________________90 TL
----------------------------------------------------------------------------------------------
CORSAIR 120mm SIYAH KASA FANI_________________________________150 TL
-----------------------------------------------------------------------------------------
SILVERSTONE 140mm (13mm SLIM FAN) - MAVI/BEYAZ_____________________________________230 TL
Üzerindeki kod ile alakalı bilgi bulamadım. FW141 olarak geçiyor da olabilir. Kullanılmamış kondisyondadır. Boyundan büyük hava üfleme performansı vardır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BARROW 12mm Sert boru bükme aparatı ( 45 - 90 - 180" ) - 300 TL
1 adet set sıfır durumdadır.
----------------------------------------------------------------------
12mm / 10mm / 2 x 8mm Bükme Silikonu - Adet 125 TL
Takribi uzunlukları 40-50cm civarındadır. ( Fotoğraf sırası 10 - 12 - 8mm )
------------------------------------------------------------------------
ALCHEMY PSU EXTENDER KABLO - PCIE KİT 180 TL - CPU KİT 200 TL
Sıfır durumdadır. 1 adedi kullanılmış durumda ancak temiz haldedir.
-----------------------------------------------------------------------
CORSAIR SP120 AIR WHITE LED - SATILDI - @ozgurdurmaz85
-------------------------------------------------------------------------
Nanoxia 120mm Green fan - 65 TL
Sıfır kutusunda , kontrolcüsü ile beraber. Silikon montaj vidaları dahildir. Şöyle bir videosunu gördüm ; https://www.youtube.com/watch?v=5jjKzA5Ywx0
----------------------------------------------------------------------------
EVGA 12mm - 20mm Hortum rakoru - Adet 50 TL
Sıvı ilave / tahliye hortumlarında kullanılabilecek durumdadır.
BITSPOWER 16mm -- Hortum Rakoru SATILDI @4yashiro
BITSPOWER 12mm AKRILIK DONERLI DIRSEK - 300 TL ( 1 ADET ) / DONERLI 90" AKRILIK BORU RAKORU ( 2 ADET ) - ADET 220 TL
-----------------------------------------------------------------------------------
BITSPOWER 12mm AKRILIK 90" RAKOR- ADET 220 TL
ALPHACOOL T RAKOR - 1/4 rakorlar ile uyumludur. // 1 adet satıldı @4yashiro 6 Adet satıldı @gorky06
---------------------------------------------------------------------------------------------
2 ve 3 YOLLU AKRILIK KÜP RAKOR / 2 ADET 2 YOLLU - 120 TL / 1 ADET 3 YOLLU - 150 TL
----------------------------------------------------------------------------------------------- 5,25" ALUMINYUM KAPAK - ADET 40 TL
Sıfır kondisyonda olup tertemizdir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
DEMCIFLEX MIKNATISLI 140mm FAN Filtresi - 60 TL
Sıfır durumda , kullanılmamıştır.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
|