Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
48.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • allah razı olsun kanka

    ordan 2 çay bi nescafe gondersene canım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    Forum cosmus. Kahve gibi olmuş topic. Dün akşam server limit arizası vardı. 760 kişiyi geçemedi. 11 de düzeltildi sorun. Limit 2000 şu an. Ayrıca serverdan güzel bir haver. c5 özelligi olan A grade %60 recibeler artik spoil ve dropta. A grade set yapmak artik eskisinden cok kolay olacak. Dolayısı ile fiyatlar çok düşecek. Elinizdeki partları ve materialleri atmayın çok lazım oalcak. Artık spoilcilerin devri açılmıştır. Yüksek lv spoili olan servet elde edecek. A grade armoru para ile almayın %60 craft ile yapacaz. Hele tallum ve DC craftlarında B grade gem stone kulallanılıyor. 10kk masraf ile A grade craft edebilirsiniz. Tutmassa bida bida bida tutana kadar. Abyss e A gradem olmayacak diye gelmeye korkanlar artik Abyss te de spoille A grade sahibi labilirsiniz. Offical serverdaki gibi.



    bu recipe haberinden sadece 12 saat önce materiallerimin yarısını satmış bulundum.
    artık satmak yok...biz satıcı değiliz amirim yiyiciyiz.

    neyse bu saatten sonra seninde dediğin gibi spoiller/crafter lara yeni bir gelir kapısı açıldıki sormayın gitsin.
    artı olarak B grade armor/silahların fiyatlarının biraz daha düşmesi olası bir durum (en azından bazıları)

    durum oratada...Yerde Stem görseniz kapışın




  • SErver 30dk dir down
  • Selamlar,
    Herkes de burdaymış, başka bi bölüme işim düştü ona girmiştim bi bakayım l2 bolumunde Abyss le ilgili bişeyler varmı die :D Burada da yok yok hani :D

    Kim bu dediniz şimdi içinizden ben pek yeniyim daha server'da
    PoweRed = HE
    MightyGirl = PP
    ErmOnur = BH

    en son BilgeHatun bana CL craftliyacakti server düştü hala bekliyom gelmesini gelince hemen girecem :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The Scorpion

    Selamlar,
    Herkes de burdaymış, başka bi bölüme işim düştü ona girmiştim bi bakayım l2 bolumunde Abyss le ilgili bişeyler varmı die :D Burada da yok yok hani :D

    Kim bu dediniz şimdi içinizden ben pek yeniyim daha server'da
    PoweRed = HE
    MightyGirl = PP
    ErmOnur = BH

    en son BilgeHatun bana CL craftliyacakti server düştü hala bekliyom gelmesini gelince hemen girecem :D




    WAlla senin işini göremeden server kapandı malesef
    sanırım yarın anca açılır.neyse bugun olmazsa yarın 7 den sonra imzamdaki nicklere pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
    Ben sana tamamlaman gereken recipe listesinide sölerim,yazarsın.hatta bazılarının nerden çıktığınıda söyleyebilirim
    msn den ekleyebilirsin mesela




  • Ptesi 12 de server açılacak. Bakım var. Academy ilk mezununu verdi. Kazuyaa yı tebrik ediyorum. 2 öğrenci ise quest yapior. TR clani sakinleri de önümüzdeki günlerde 1 er tane low lv char oluşturup clan lv6 için academy e char ekleyecektir. Ben destroyer düşünüyorum seri lv için. Veya Dark elf mystic.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    Ptesi 12 de server açılacak. Bakım var. Academy ilk mezununu verdi. Kazuyaa yı tebrik ediyorum. 2 öğrenci ise quest yapior. TR clani sakinleri de önümüzdeki günlerde 1 er tane low lv char oluşturup clan lv6 için academy e char ekleyecektir. Ben destroyer düşünüyorum seri lv için. Veya Dark elf mystic.


    Tebrikler Arifim (Kazuyaa)

    Bende Shillen Knight ve Elven Elder düşünüyorum,hatta düşünmekle kalmadım bi ara 20 gorevlerinide bitirdim bekliyolar (Lagggli zamanlarda noob charlarımı kasıyom )
    Overlord da aklımın bi ucunda..

    Overlord düşmanın arasına tek başına atlar ve bütün lanetlerini düşmana enjekte eder,
    arkadan çıkan arkadaşlarına sadece hedefi tutturmak kalır




  • tek bir kucuk sorunu var. :d. atlayana kadar atliyolar okcular. Draconic bowlar full bufflu 11 party party varken onunde atlayamiyosun. OL burda sadece arkada cp basabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    tek bir kucuk sorunu var. :d. atlayana kadar atliyolar okcular. Draconic bowlar full bufflu 11 party party varken onunde atlayamiyosun. OL burda sadece arkada cp basabilir.



    soul guard destekli full buffli olarak tanklar öne çıktıktan sonra aradan süpriz koşu yapabilir diye düşündüm.
    zaten tek amacı var 10-15 kişiyi devre dışı bırakmak,yani kendini feda edecek.

    Senin dediğin şekildede olur tabiki,siege lerde 2-3 Overlord un arkada CP basmasi cok iyi olur,
    ayrica unutulmamali ki ;
    79 lvl Dominatore gelen bir skil var (eğer çalışıyorsa) CP limitini arttırıyor ve restore ediyor.
    Kısacası çok gerekli bir adam.
    Mp sorununa birazda olsa çare bulunursa benim favorimdir OL.




  • daha güzel skill solim ally e COV atiyor. lv79 skili. Tabii amuletini bulabilirsen:D. OL 1vs1 ve olimpiadlarda cok ii. Ama DC yi kesemez:D. Manasi yetmez.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Server açılır açılmaz muhtemelen baium alive olucak ve seri biçimde toplanıp giden kazanacak. Bende beklemede olucam. Revivaller yeni açılan servera takılıyo olabilir^^ İlk girdiğimde nerdeyse full rus vardıserverda^^. Birde çok güzel bir GM Shop hazırlamış Abyss. Onları tebrik diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 14 Ocak 2008; 12:51:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    daha güzel skill solim ally e COV atiyor. lv79 skili. Tabii amuletini bulabilirsen:D. OL 1vs1 ve olimpiadlarda cok ii. Ama DC yi kesemez:D. Manasi yetmez.





    DC nin mana sinin yetecegini nerden biliyosun yaww Seal of gloom+Silence+Suspension+Winter+Flame lerden 1-2 tanesini yedirmek yeterli
    Kısacası WC OL yi uyutamazsa olay biter
  • dc nin manasi biterse o zaman kork tokat showadamlarin silahsiz p.atk 500 kusur :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kazuya55

    Teşekkürler arkadaşlar. Server açılır açılmaz muhtemelen baium alive olucak ve seri biçimde toplanıp giden kazanacak. Bende beklemede olucam. Revivaller yeni açılan servera takılıyo olabilir^^ İlk girdiğimde nerdeyse full rus vardıserverda^^. Birde çok güzel bir GM Shop hazırlamış Abyss. Onları tebrik diyorum.


    Arif ben mustafa nick solede beraber takilak 10x bi party yapsak fena olmaz tek basina eziolar.Dun oyuna girdim tek kasiorum 3-5 kişi toplanmiş geliolar rusca konusuolar yanımda benim vurdugum moblara vuruolar tabi tepem atti elimde begginer no grade war adamlar top no grade oranın kaşarlarından anlasılan.biri geldi dedi ki go away noob höyyyt dedim çetemisiniz lan siz tabi bunnar annamadi ingilizce kufur ettim bide bandik işareti yaptim ondeki tıknaz olan geldi bana silahi cıkarıp tokat attı eee bizim de elimiz armut toplamio buna bi giydirdim power strike yi nerden geldigini sasirdi cikardi emaneti sallıo bana dogru o bana ben ona baya bi kapiştik sanırım begginer buffi yoktu onda anladı beni yiyemicek iste benım de son 100 canım kalmıstı arkadan hemen abileri mudahale etti 4 kişi birden daldi ben anında pert oldum.




  • ugrasmayin bunnarla bizim server geliyor. Çıkarız ava akşama 1 party okcu. Keseriz 50-100 enemy tüm server bizi arasın sonra:d
  • Mustafa benim nick kazuya. lvl 13 de kaldim en son^^ İlhan abiyide gordum ole takılıyorus. Valla tekrar soyluyorum super yapmışlar Gm Shopu. Blessed enchant scrolların Gm Shopa eklenmesi çok mantıklı. oyuncuları sürekli farminge teşvikini sağlar bu kısacası 2-3 ay sonra bıktım diyeceğiniz cinsten bir server değil. Sürekli + basmaya çalışacak playerlar^^ Senin nick neydi?

    Bu arada GM+2 saat dilimine sahip olduğumuzu düşünürsek serverın saat 14:00 gibi açılmış olması gerekiodu ama hala açılmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 14 Ocak 2008; 16:01:59 >
  • Bişiy daha ekliyeyim Abyss ın 7x forumunda bu A grade armor rec lerinin spoillenmesine tepkiler var. 1 yıldır oynuyorum A grade setim anca var dienler şimdi bakıyorum herkesde A grade var dior Siz ihtiyacınız olmadığı sürece elinizdeki A grade armorları bir müddet satmayın derim. Elinizde tutun. Neolur neolmaz belkit bu spoil işini geri alırlar yada olasılıkları düşürürler ise köşelik olursunuz^^ Tabi işin ucunda herkesin spoillerin lvl leri artırıp fabrikadan armor basar gibi armor crafti yaparsa sonradan daha ucuza satmak durumunda kalmakta var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 14 Ocak 2008; 16:12:14 >
  • Suan tüm serverlar kapalı gözüküyo
    umarım resstartır ve hemen açılır
  • bu gidiş ii deil size soliim gecen seferde bole ansızın bakima girdi gene beklicez sanırım l2virgin de bow u kırdım orayada giremiom girsemde meydanda bos bos sohbet etcek adam ariom.
  • Lo musti gelsene yeni servera lo^^
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.