Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
5
Favori
48.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yani ole bir srwrda kendimi sınayamam bilmediğim chrları çözemem zaten enchten yoruldum:)))burası iyi an azndan seri lvl alıyosun sadece 3.class gorewi yapılcak.ole abartılı ench yok falan filan.zaten benm pc de sadece abyys yuklu uğrasamam gelene kadr 300xte eğitimdeyim :))
  • dun denedik pvp serverini. Aksam 10 dan dan 11:30 kadar durmadan antaras lairde pvp yaptik. lv70 charlarlarla lv 79*-80 chara karşı zorlandık ister istemez. Fakat 300x de de grup pvp sinin yapılabieleğini görüyorum sadece grupları bulmak mesele. Spy charlar yerlestirmek gerek onemli kasma mekanlarına. Ama hiçbirzaman 7x deki pvp ler gibi olmucaktir. üzerinde dance song cov alan cengaver kesiliyor.
  • evet 300x in pvp si cok berbat 7x e gore.300x te zaten adam akilli clan gormedim herkez clansiz 5-6 kişilik gruplar halinda paso kasiolar arada pvpler oluo ama onlarda cok kısa suruo.ahh 7x i ozledim ally vs ally o cabrio yolunda az kapişmazdik.hele o antharas gunu adamlar 300 spartali gibi kapatmişlardi geciş yolunu 3 kere rush yaptik anca yarabildik savunmalarini..Bide meshur toi 13 kavgalari...Bu server bende bagimlilik yapti sanırım




  • Biz buna low ratedeki kaliteli mass pvp ler dioruz. Zor emeklerle elde edilenlerin nasil fark ettiğini görüyosun. İtemin yaninda sabir ve zekaninda ön plana ciktiği yerler. tek başına oyunu bilmenin iteme sahip olmanın değersiz olduğu yerler. Ben her zaman derim. Bir ekibin başarısı ekipteki en zayıf kişinin başarısına eşittir. İtem ve bilgi/tecrube/zeka. 1 kişinin hatası,zayıflığı tüm ekibi yatırabiliyor. Biz abyss 7x de prof oyuncularla başlamadık. Hiçbirşey bilmeyen arkadaşları eğittik. Çok ii öğrenebilenler de oldu. Bildiğinin üzerine hiçbişey ekleyemeyenler de oldu. Çok adam biliyorum itemi var gani olmuş ama hala nob hala nob. Uyumsuz. Uyum cok onemli. Ayrıca belli tecrübeye ulaşan arkadaşlar hızlı oğrenenlerde de bi sorun başlıyor belli bir süre sonra. Bencillik. Aşırı kendini beğenmişlik. Dolayısı ile uyumsuzluk başlıyor. Hatasını öğrendiğinde ise malesef çok geç olabiliyor. Biz tüm eski oyuncularımıza şans veriyoruz. Ama kredisini bitirenlere hayatta başarılar diliyoruz. Kredinizi bitirmeyin. Üzülen siz olursunuz. Bu tip gaflet ve delalete düşmüş arkadaşların şunu bilmeleri gerek. Yeri doldurulamayacak adam yoktur. Adam olan ise zaten yerini terketmez.




  • 300x in sağlam, oturmuş oyuncularından ben şuan hiç kimseyi göremiyorum. Muhtemelen eski playerlar ya başka pvp serverlara gitti yada low rateye geçtiler. Daha 6-7 gün önce 300x de archerların criticleri artırıldı ve 1 arçır en fazla 3 vuruş yapıyordu. genel 2 criticde karşısındakini öldürüyordu. Berbat bişiy yapmışlardı. Şuan ise yine criticleri cok fazla ama öncekine nazaran biraz düşürülmüş durumda.

    Bende kendi charımda destroyer denemeleri yapıyorum. Zevkliymiş destroyer
  • Arkadaşlar,akşam araştırdım ve buldum.

    L2CORE

    5000x
    NPC de WC-PP-Dance-Song ve Nobbles buff var.
    Her buff 1k
    Tum gorevler Event managerdan...76 gorevi dahil.
    skiller + droplar otomatik.
    PVP lerin ilginç tarafı hiçbişeyiniz düşmüyo--Sadece Adena lar drop oluyo.
    Durup dururken biri beni kesti bi baktım 1kk para dustu benden
    10-20 dk da 80 olursunuz.
    Başlangıçta 100milyon adena ile başlıyorsunuz.
    Herkesi beklerim...

    Nick - ReKo




  • 300x sadece iyi bir eğitim alanı olduu.en azından cok fzla abrtılı silhlr falan yok.kendini sınayabilecegin bir yer.şöle söleyim bizim ekiple buraya inrsek rehin alırız burayı.bunu daha once yapmıştık:))serwer sanırım yarın gelecek.gelsin artık yapacak cok işimiz war.we sunu özellkle belirtyrum bizimle berabr burada olan herkes haddini bilecek.kendini bilmez harktler görüyorum hos seyler deil bnlr.ayagınızı denk alın.ben keyf almak icin sewdgm insanlrla wakit paylaşmak icin buraya geliyorum.bunu bozacak adama ceza kesilir.o nedenle herkesi efendi olmaya dawet ediyorum...
  • Nasil 300x oleya ben 1 sey anlamadim 10x betada lvl kasarim daha iyi 300x te harcadigim zaman yanarim orda eglenmesine zamanda gecirilmez benim yorumum bu
    10x betada 15lvl kastim daha fazla zevk aldim
    neyse gidim yatim buz gibi oda
  • 300x vakit kaybı. Abrati silah desren heryer abarti silah olmus. +12 shining bowlar hatta +16 shining bowlar donatorların elinde. +19 Staff gördüm. +10 baium ring gördüm. Sanirim gm ler bol keseden ench basmis:D. Full donate ally bile var. En kötüsü +12 silah la geziyor. shining veya arcana mace. Özetle 300x deki chari sildim. Bida girmem. 7x i beklemeye devam.
  • bizim serwrdan baskasi yalan benim icin.gelene kadr beklemeye dewam.
  • ABYSS 7X ACILDI COKUN oha diyorum 86 ping
    bs mahmon ararken cata 1 girdimm dusman titan. Zannettim hp azaltiyor afkmis öldu armoru dustu
    aldim su an oyundan ciktim Adam baya yalvardi ama ne yapim adam dusman sonucta
    belki oyunu birakacak armor icin belki cok uzulecek ama vermek elde degil
    Top geldimi gol atmak gerek ofsayt degil vicdanim el vermiyor uzuldum adama ama elden 1sey gelmiyor:(
    I AM SRYY JARO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 18 Ocak 2008; 2:37:12 >




  • evettt. 4günlük bekleyiş sona erdi ve 7x ilginç bi şekilde çooook düşürülmüş ping degerleri ile açıldı. Bu akşam gerçek degerleri 1300+ da görecez. Traprock ve 7x severlere hayırlı olsun. Son olarak dun gece girdik baiumu diger dusman clan kesiyodu. Yine gec kaldık:d. Clan hall elimizden yine kaçtı. Sebebi ise biz teklif vermeden 4 gun serverin kapalı kalması. Yeni acık arttırmaya kadar hallsız devam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    evettt. 4günlük bekleyiş sona erdi ve 7x ilginç bi şekilde çooook düşürülmüş ping degerleri ile açıldı. Bu akşam gerçek degerleri 1300+ da görecez. Traprock ve 7x severlere hayırlı olsun. Son olarak dun gece girdik baiumu diger dusman clan kesiyodu. Yine gec kaldık:d. Clan hall elimizden yine kaçtı. Sebebi ise biz teklif vermeden 4 gun serverin kapalı kalması. Yeni acık arttırmaya kadar hallsız devam.



    poofffff ,sabah sabah ne iyi haberler

    neyse server açıldı ya gerisi halledilir.




  • hehe ilk defa serverin gidişi işime yaradı yogun iş dönemimde fazla bir şey kaybetmedim

    bu arada adnan kardeşim bana lost lakabını uygun gordu

  • quote:

    Orjinalden alıntı: sup_tr

    hehe ilk defa serverin gidişi işime yaradı yogun iş dönemimde fazla bir şey kaybetmedim

    bu arada adnan kardeşim bana lost lakabını uygun gordu





    heheh guzel bir isim sen bunun yanına fugutive de ekle bence kacak seni :)))
  • hehe sizi gidiler sizi

    beni cardinal yapacak güçlü kuvvetli clan üyeleri aranıyor 22sine kadar free yim 22sinde bi lost daha olabilir
  • Neden akşam açmıyolarda gece açıyolar

    Oynamayın kardeşim kısskanıyom

    Kaç gün beklediniz akşama kadarda bekyelin yawww,,alla allaaaa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

    Neden akşam açmıyolarda gece açıyolar

    Oynamayın kardeşim kısskanıyom

    Kaç gün beklediniz akşama kadarda bekyelin yawww,,alla allaaaa







    R3CO ya haber vermeden açılan serveri kınıyorum

    reco yetkileride aradım bundan sonra haber verecekler sana merak etme




  • sabah 7 ile akşam 18 arasında server kapatılsın bence yazalım topluca

    biz olmadan server olmuş neye yarar
  • yaw ne oynaması iş yerindeyiz iştee.akşam 6 olsunda işten çıkayım diye bekliyorum.sabah bi baktım 74 ping gördüm.bakalım akşama ne olcak.nasılsa hftasonu ofofofofff:))))
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.