Şimdi Ara

7bin den kaça çekebilirim fikri olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     7bin den kaça çekebilirim fikri olan?

7binde kaç bine çekebilirim. mühendislik yazıcam. mat ım iyidir lys de de .+ 75 yaparım diye düsünüyorum mat ve geo.

• alisubay A kullanıcısına yanıt
    up
  • hocam bana kalırsa bu sıralamalarda sağlam bir lys ile 1kya kadar yolun vardır.yapılır yani rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

hocam bana kalırsa bu sıralamalarda sağlam bir lys ile 1kya kadar yolun vardır.yapılır yani rahat ol

eyvallah. up
  • yok mu fikri olan
  • UP
  • aynen fulle yakın yaparsan ilk 1k ya kadar gider. sayısalların sınavlarını bilmiyorum ama 75 net az geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tute6

aynen fulle yakın yaparsan ilk 1k ya kadar gider. sayısalların sınavlarını bilmiyorum ama 75 net az geldi.

50 mat 30 geo. 75 üstü az degil bence. benim 2.girişim. önceki lysde 47 ye 3 mat yapmıştım 29 a 1 de geo yapmıstım.
  • efsane yapmissin gecen yil bile bence mat geo mukemmel seviyede artik fene kalmis en kotu bile o mat geoyla muthis isler yapicak gibi duruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alisubay A kullanıcısına yanıt
    pardon ya ben biyoloji kimya falan da dahil tüm lys den 75 net dedin sandım. öyleyse havada karada kanki
  • bakalım diğerlerini nasıl yapacam. bi de şu var ben tüm lys yi fullesem 466 puan yapıyor diyor hesaplama programları. bana az geldi sanki. daha fazla yapması gerekmiyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.