Şimdi Ara

790gx Çipsetli anakartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 790gx çipsetli bir anakart almak istiyorum. Ecs nin A790GXM-A anakartını düşünüyorum (Fiyatı ucuz oluyo ) Sizce daha fazla para ödeyip gigabyte yada asus mu alsam?

Yardımlarınız ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Sizce Hangisi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_dministrator -- 22 Ağustos 2008; 19:53:03 >

• kartı nerden alıyorsun dostum. Yoksa tr'ye geldimi.yada geldiği zaman hangisini alayım mı diyorsun??
  • Kartlar geldide mi alıyorsun ?
  • asus veya gigabyte

tabi birde sapphire var oda düşünülebilir ama diger markalara yaklaşmazdım
  • Kart mart geleceği yok bu gidişle.. Yeni yonga çıkasıya anca gelir TR'ye.. Bunu getirtmesi zor bişey mi acaba???
  • 941 SOCKET ler ıle bırlıkte yenılerı cıkcıak pıyasaya gıgabyte 790fx-DQ6 aLL DERİM SANAA
  • Ortalıkta bir 780 bolluğu var gidiyor. Farklı hiçbişey yok. Bekle bekle yaz bitti. Merak ediyorum bu sene gelir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_dministrator

Arkadaşlar 790gx çipsetli bir anakart almak istiyorum. Ecs nin A790GXM-A anakartını düşünüyorum (Fiyatı ucuz oluyo ) Sizce daha fazla para ödeyip gigabyte yada asus mu alsam?

Yardımlarınız ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

sayın a_dministrator diğer arkadaşlarla beraber benim de merakımı giderir misin??? Türkiye' ye geldi mi bu kartlar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kodcu

sayın a_dministrator diğer arkadaşlarla beraber benim de merakımı giderir misin??? Türkiye' ye geldi mi bu kartlar???

Arkadaşlar ecs nin ithalatçı firmasıyla konuştuğumda 1 ay içinde elimize gelecek dediler ve fiyat olarak 100$ altı dediler. diğerleri yani asus-gigabyte-msi nin kartları da ebay de satılmakta 130-160$ arası. Kargo olayını satıcıyla pazarlık yaparak düşürebilirsiniz. (Ben ecs kartını bekleyeceğim)

Yorumlar için hepinize teşekkürler

Saygılarımla....
  • Yurtdışı fiyatlar:

BIOSTAR TFORCE TA790GX A2+ AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard: $99.99
    Foxconn A7DA-S AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard: $129.99
    GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard: $144.99
    ASUS M3A78-T AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard: $149.99
    MSI DKA790GX Platinum AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard: $159.99

ECS için fiyat bulamadım.
  • Ben ASUS'cuyum walla. Diğer kartlara dikkat edin, uzun grafik kartları kullandığınız zaman , SATA yuvalarının kapanma ihtimâli doğuyor...
  • Hala piyasada yok bu anakartlar, distrübütörlerin suçu mu AMD'nin Türkiye'yi sallamaması mı? Nedir nedeni sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

Hala piyasada yok bu anakartlar, distrübütörlerin suçu mu AMD'nin Türkiye'yi sallamaması mı? Nedir nedeni sizce?

Amd nin türkiye yi sallamaması dır bence çünkü intel amd ye oranla cogunluk ta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drifter_Soldier

quote:

Hala piyasada yok bu anakartlar, distrübütörlerin suçu mu AMD'nin Türkiye'yi sallamaması mı? Nedir nedeni sizce?

Rastgele yorum yapmaktan vazgeçelim

Geçenlerde bir başlık açmıştım,''ne sordum ne cevap aldım'' diye bir konu başlığı idi. Ben de gigabyte-790gx bekleyenlerdenim, dışarıda satışa sunulmasına rağmen hala TR'de olmaması garip bir durumdu ve gigabyte TR distribitörüne bu konuda attığım maile aldığım cevapta; sorduğum soruya ilişkin bir harf bile yoktu. Bana nvidia yongalı bir anakartın tanıtımını yapmışlar ve fiyatı şudur demişler.

Sanırım yukarıda bahsettiğim durumdan kimin ne kadar ilgili olduğu az çok belli olmuştur. Distribitörlerimizin hepsi demeyelimde bazıları güncel olmaktan sanırım biraz uzak. Nasıl bir iş mantığı ile çalışılıyor merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 4 Eylül 2008; 16:41:10 >

• quote:

941 SOCKET ler ıle bırlıkte yenılerı cıkcıak pıyasaya gıgabyte 790fx-DQ6 aLL DERİM SANAA

• quote:

quote:

Ne güzel... Saçma yorum yapan birisinin yorumları daha engellenmiş oldu böylece... AMD Türkiye'yi önemsemiyor, o yüzden yeni işlemcilerinin adı Istanbul ya... Komiksiniz ! Tiksindiricisiniz ! (Birkaç ceza puanı alacağım, biliyorum. Ama n'olduğunuzu öğrenin ! )

• quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon
    Ne güzel... Saçma yorum yapan birisinin yorumları daha engellenmiş oldu böylece... AMD Türkiye'yi önemsemiyor, o yüzden yeni işlemcilerinin adı Istanbul ya... Komiksiniz ! Tiksindiricisiniz ! (Birkaç ceza puanı alacağım, biliyorum. Ama n'olduğunuzu öğrenin ! )

Neden ceza puanı alasınki,boşver.. Sonradan konuya yazmamın ne denli gereksiz olduğunu anladım ama geç olmuştu

• Ben de Biostar'ı bekliyorum şahsen ucuz olacağı için. Distrübütörü kimse bulayım da bir mail de ben atayım en iyisi.
  • Wallahi arkadaşlar, ben aslında Sapphire'cıyım. Ama aradığım yerde ya işlemci, ya bellek, ya da anakart istediğim gibi olmadığından ASUS'u sevmeye başladım... Asus'un SATA yuvaları (mini-ATX'ler hariç) , "sorunlu" denilen 780G'de bile 140W destekli olması, iyice sevmemi sağladı... Ama, 790X'inin olmaması beni üzüyordu. 790GX, 790X'in yerini alacağından, 790FX MVP Wi-Fi modeli OLMAYAN da 790X'in yerini alacağından benim için sevindirici...

Ama uygun fiyat için BIOSTAR daha mantıklı arkadaşların dediği gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: X2

quote:

941 SOCKET ler ıle bırlıkte yenılerı cıkcıak pıyasaya gıgabyte 790fx-DQ6 aLL DERİM SANAA

X2 dostum, ben bunu görmedim yahu ! Bu kişinin Intel olsun, AMD olsun, hâttâ boş CD yorumlarını bile dikkate almamak lazımmış, demek ki... Kendisini bu kadar belli eden başka bir insan görmedim yahu .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.