Şimdi Ara

790 ve 890 cipsetli amd anakartlar arasındakı fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben sadece merakımdan soruyorum 790 ve 890 çipsetli amd anakartlar arasında ne gibi farklar var performans olarak veya başka bişey ?

• Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

700 chipset li anakartlar ve 800 chipset li anakartlar arasındaki fark nedir acaba?
  • oc yapma kapasitesi 800 cipsetli anakartlarda %10-15 arası fazlaymış sitelerde okumuştum
  • internette okuduğum bir sitede bu aradaki farkın sadece model farkı olduğu birinin diğerinden çok daha iyi olduğunu göstermediğini okumuştum.ama bence yeni olan güncel olacağından mutlaka daha iyidir diye düşünüyorum.
  • Öyle belirgin bir farkı yok yani???
  • 800 chipsetli kartlar 700 chipsetli kartlara göre yeni teknolojiler barındırırlar. bunlara örnek olarak usb 3 ve sata 3'ü gösterebiliriz. bununla birlikte farklı kontrolcüler içerebilirler bunlar modele ve üreticiye göre farklılık gösterir
  • 700 lülerde de var usb3 ve sata3, zaten benim de aklımı karıştıran o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x6 ?
  • amd kartlarda bios güncellemesi ile x6 desteği geliyor 7xx serisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

800 chipsetli kartlar 700 chipsetli kartlara göre yeni teknolojiler barındırırlar. bunlara örnek olarak usb 3 ve sata 3'ü gösterebiliriz. bununla birlikte farklı kontrolcüler içerebilirler bunlar modele ve üreticiye göre farklılık gösterir

güney köprüsü 8xx chipsetli anakartlarda dediğin farklılıklar mevcut.kimi 8xx kuzey köprülü anakartlarda yok bu yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.