Şimdi Ara

7870 Crossfire 800w yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 7850 cf sistem kuracaktım fakat 6950 ile arasında pek fark olmadığını görünce 7870 cf yapmaya karar verdim performansı gayet iyi hemen hemen gtx 580 ile aynı performansı veriyor oyunlarda.
    Bu psu yeterli olurmu cf için ?http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=131484

• kaliteli 650w bile yeter ki bu hayli hayli. fiyat mükemmel...
  • Hocam aerocool u falan küçümsediğim yok da, bi seasonic bi corsair bi enermax değil yani
  • Yeterli olur,crossfirede 12 volt kanalından 500--550 watt civarı çekecektir.
    test raporunda 59x12=708 watt verdiği yazılmış.Ama bencede bu iki extreme ekran kartını daha üst seviye bir powere emanet etsen sanki daha iyi olur.
  • Seasonic X-760w 80+ GOLD al bence. Bugüne kadar gördüğüm en kaliteli ve iyi psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Yeterli olur,crossfirede 12 volt kanalından 500--550 watt civarı çekecektir.
    test raporunda 59x12=708 watt verdiği yazılmış.Ama bencede bu iki extreme ekran kartını daha üst seviye bir powere emanet etsen sanki daha iyi olur.

Hocam psu 66a 12v kanalından 792w veriyor kağıt üstünde yeter gibi gözüküyor birde bu psuyu düşünüyorum nasıl sizce ?
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=113616 12v 75a 900w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Seasonic X-760w 80+ GOLD al bence. Bugüne kadar gördüğüm en kaliteli ve iyi psu

Hocam o psuyu biliyorum kaliteli bir psu fakat fiyatıda bir o kadar yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD3870 için 390watt PSU?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7970 yada gtx680 alsan daha iyi olur bence daha az guc tuketimi daha az isi performans olarak fark ne kadar olur bilmiyorum 7870cf testleri varsa paylasirsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

7970 yada gtx680 alsan daha iyi olur bence daha az guc tuketimi daha az isi performans olarak fark ne kadar olur bilmiyorum 7870cf testleri varsa paylasirsan sevinirim

Kartlar çok uygun fiyata geleceği için 7870 cf yapmayı düşünüyorum.
     7870 Crossfire 800w yetermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Seasonic X-760w 80+ GOLD al bence. Bugüne kadar gördüğüm en kaliteli ve iyi psu

Hocam o psuyu biliyorum kaliteli bir psu fakat fiyatıda bir o kadar yüksek.

Kaliteli şeyler her zaman pahalı olur
  • cok iyiymis cf performansi sakincasi yoksa ne kadara alacaksiniz tanesini ?pazarlanddan mi alcaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

cok iyiymis cf performansi sakincasi yoksa ne kadara alacaksiniz tanesini ?pazarlanddan mi alcaksiniz

950 tl'ye gelecek 2 kart yurt dışından.
  • 850 liraya tek kart aldığımı düşünürsek güzel Türkiye'min bana giren kazığını daha iyi anlamış bulundum..

tek kart bile tüm oyunları ultrada takılmadan çalıştırıyor ise(ne olur metro 2033 demeyin) cf sini düşünemiyorum..

Seasonic X-series 760w tek geçerim.. Kartı aldığım gün 3 kere elektrikler kesildi ayrıca sürekli voltaj düşüklüğü yaşıyorum evde 0 sorun.. Sessiz olması da +..

• 1010 w falan bu kartlar için çok fazla o eskidendi üst segment çok güç tüketir diye. Artık yeni nesil kartlar bir önceki nesilin orta seviye kartlarıyla eşit güç tüketiyorlar ama çok daha iyi performans veriyorlar.
  • quote:

Beyler 7850 cf sistem kuracaktım fakat 6950 ile arasında pek fark olmadığını görünce 7870 cf yapmaya karar verdim performansı gayet iyi hemen hemen gtx 580 ile aynı performansı veriyor oyunlarda.

şimdi neden 7870 cf anakartınız büyük ihtimalle 8x8 çalışacak onun yerine bir gtx 680 yada 7970 alırsınız yada 690 yada 7990 beklersiniz cf ve sli herzaman için en son seçenek olmalı çünkü inan sıkıntılar çıkıyor en basitinden ilk kart çok ısınıyor 2. kart soguk olsada olumsuz etkılenıyor sonra fazla güç tüketim degeri bazı oyunlarda cf tek karttan az performans veriyor bazen aniden fps 0 a düşüp tekrar eski haline çıkıyor falan en iyisi tek karttır ne ugrasıyorsunuz cf ve sli gibi bi arkadaşın 4850 miydi 4870 miydi aldıgından beri cf kullanıyormus arkadaş bf3 ü low ayarlarda oynuyor cfde 2. kartı çıkartınca mediumda oynamaya başlıyor 2 karttada sıkntı olmadıgı halde bilmem örnek açıklayıcı oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr1818 -- 25 Nisan 2012; 16:15:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

quote:

Beyler 7850 cf sistem kuracaktım fakat 6950 ile arasında pek fark olmadığını görünce 7870 cf yapmaya karar verdim performansı gayet iyi hemen hemen gtx 580 ile aynı performansı veriyor oyunlarda.

şimdi neden 7870 cf anakartınız büyük ihtimalle 8x8 çalışacak onun yerine bir gtx 680 yada 7970 alırsınız yada 690 yada 7990 beklersiniz cf ve sli herzaman için en son seçenek olmalı çünkü inan sıkıntılar çıkıyor en basitinden ilk kart çok ısınıyor 2. kart soguk olsada olumsuz etkılenıyor sonra fazla güç tüketim degeri bazı oyunlarda cf tek karttan az performans veriyor bazen aniden fps 0 a düşüp tekrar eski haline çıkıyor falan en iyisi tek karttır ne ugrasıyorsunuz cf ve sli gibi bi arkadaşın 4850 miydi 4870 miydi aldıgından beri cf kullanıyormus arkadaş bf3 ü low ayarlarda oynuyor cfde 2. kartı çıkartınca mediumda oynamaya başlıyor 2 karttada sıkntı olmadıgı halde bilmem örnek açıklayıcı oldumu

Hocam 2 kart çok ucuza geleceği için cf yapıcam, yurt dışından gelecek 2'si 950'tlye bu fiyata gtx 680 veya 7970 alamayacağıma göre

@stealth213 Seasonic X-series 760w bu psuyuda düşünüyorum fiyatı biraz daha uygun olsa çok daha iyi olurdu.

• Riske Girmez 1000w 80+ Gold Psu Alırdım Tabi Bütçen Varsa Veya Yurt Dışından Ekran Kartlarıyla Birlikte Onuda Getirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Famous

Riske Girmez 1000w 80+ Gold Psu Alırdım Tabi Bütçen Varsa Veya Yurt Dışından Ekran Kartlarıyla Birlikte Onuda Getirebilirsin

Hiç riske girmeyeyim diyorsa bunu alsın zaten. Bundan iyisi yok

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8082
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.