Şimdi Ara

780Tİ Yİ GEÇERRMİ 880M SLİ NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nerdeyse performansları çok benzer. İngilizcen iyiyse daha ayrınıtılı bilgiler mevcut burada.http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2018&gid2=1920&compare=geforce-gtx-880m-sli-vs-geforce-gtx-780-ti
    Yalnız mobil versiyonda oyunlarda sli desteği önemli bu konuda. 880m sli mevcut en yüksek mobil ekran kartı konfigrasyonu şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 18 Ağustos 2014; 18:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

DÜZGÜN KARŞILAŞTIRMA BULAMADIM.

hiçbir zaman notebook mobility gpu larıyla masaüstü gpu performansını, rahatlığını , sorunsuzluğunu yakalayamazsınız.

kağıt üstünde yazanlara aldanmayın oynanış olarak 10 kat daha iyidir masaüstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2014; 19:15:38 >
  • Sıcaklık, high-end notebook'larda en büyük problem.
    880M SLI, 780 Ti ayarı olsa da, seçeceğiniz modele ve ortam sıcaklığına göre, saat hızı düşüşü veya aşırı fan sesi yaşanabilir.

Nerdeyse GTX 670 gücünde olan iki tane kartı notebook'a tıkıştırmak abartı kaçıyor. Hani, 1x 7850 ayarı custom GPU'su olan PS4'ün bile kasası daha kalınken ve gene de baya ses yapabiliyorken...

F/P'ye ise girmeye hiç gerek yok.

-----

İlla high-end notebook istiyorsanız, 870M ve 880M'nin Maxwell karşılıklarını bekleyin derim. Şu an sadece 860M Maxwell.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ağustos 2014; 20:03:17 >
  • Her türlü 780ti daha iyidir. Oyundan oyununa göre ve sli desteğine göre 780ti çok daha performanslı olur.

Örneğin;

Metro Last Light Ultra Settings @1080P 880m sli : 60fps , 780ti : 85fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 18 Ağustos 2014; 19:46:44 >
  • 880M SLI geçer ama 780Ti daha rahat ve stabil olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakami bu.780 ti ile ne karsilastiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğimiz gibi, 880M SLI, kağıt üzerinde 780 Ti ayarındadır. Ancak, sıcaklık-gürültü-olası saat hızı düşüşleri, overclock olanağı, F/P ve tek GPU farkı nedeniyle, 780 Ti daha iyidir.

Notebook'larda F/P özellikle facia... Öyle ucube şeylere bir tomar para bayılmayı düşünmüyorsunuz umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ağustos 2014; 21:05:56 >
  • Ben de nedense masaüstü bilgisayarı sevmiyorum. Tamam güçlü falan ama tek bir odaya bağımlısın. İşin oldu mu yılın 365 günü gideceğin tek yer hep aynı oda. Daralıyorum bunalıyorum ben. Sizi bilmiyorum ama laptopu alıp salonda kullanıyorsun mutfakta kullanıyorsun terasta kullanıyorsun yazlığa gidiyorsun kafeye gidiyorsun uzanıyorsun koltuğa dizi izliyorsun falan bağdaş kurup kucağındayken oyun oynamanın keyfi bile bambaşka yani tek bir odaya bağımlı değilsin işte bu olay hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 18 Ağustos 2014; 21:23:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Ben de nedense masaüstü bilgisayarı sevmiyorum. Tamam güçlü falan ama tek bir odaya bağımlısın. İşin oldu mu yılın 365 günü gideceğin tek yer hep aynı oda. Daralıyorum bunalıyorum ben. Sizi bilmiyorum ama laptopu alıp salonda kullanıyorsun mutfakta kullanıyorsun terasta kullanıyorsun yazlığa gidiyorsun kafeye gidiyorsun uzanıyorsun koltuğa dizi izliyorsun falan tek bir odaya bağımlı değilsin işte bu olay hoşuma gidiyor.

bende masaüstü severim normalde ama bi süre laptop kullandım uzanarak kullaniosun orası güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.