Şimdi Ara

780ti sli vs 980ti vs 690 sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 780ti sli vs 980ti vs 690 sli arasında nasıl bir fark olur ve hangisi daha performanslı çalışır. Meraktan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetelmas82 -- 23 Temmuz 2015; 23:10:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Arkadaşlar merhaba, 780ti sli vs 980ti vs 690 sli arasında nasıl bir fark olur ve hangisi daha performanslı çalışır. Meraktan soruyorum.

Youtube'de karşılaştırma videoları vardır muhtemelen ama 980ti her zaman daha iyidir kullanım olarak.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, 780ti sli vs 980ti vs 690 sli arasında nasıl bir fark olur ve hangisi daha performanslı çalışır. Meraktan soruyorum.

Gtx 690 quad sli ve 780 ti sli kullandım. 980ti kullanmadım forumda code-t 800 un 980ti incelemesi mevcut.

Bu kartlar arasında hangi performansı soruyorsunuz ?
  • Tek kart her zaman daha iyidir
  • Tek kart olması ve güncel olması nedeniyle 980TI derim,zaten son nesil oyunlarda bile ultra ayarlarda 60+ fps görüyor çok rahat.
  • 980ti aldim da acaba sli mi yapsaydim diye dusunmeye basladim. O yuzden sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

980ti aldim da acaba sli mi yapsaydim diye dusunmeye basladim. O yuzden sordum.

yukarda arkadaş yazmos tek kart her zaman ıyıdır dıye.
    aynen katılıyorum.
    bu zamanda para verşıp ne 4 gb gtx 780 ti alınır nede 2 gb gtx 690.

o yüzden tek kart gtx 980 ti en iyisidir.

4 k degılse monıtorun 2 k yada 1080 p ise senei eseneler boyu hoturur tek kart yani gtx 980 ti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    7 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monitor 1080p. Zaten yetiyor 2 sene daha gecmem 4k veya 3k ya. Sli veya crosfire biraz ozenti oldu bende sanirim. Uzun zamandir pc kullaniyorum cift ekran karti merakim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.