Şimdi Ara

780 Ti dx 11.1 ama 12 yi destekleyecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu dx 11.1 11.2 den pek birsey anlamam ama dun internette gezinirken Gtx 400 serisinden itibaren Dx 12 desteği geleceğini gördüm.

Bunu biz nasil yapacaz? Nvidia bir Driver ile mi yenileyecek?

Bendeki 78oTi 11.1 den nasıl 12 olacak yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ancak Dx12 desteği 900 serisi kadar iyi olmayabilir.

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • Peki söyle sorayim yatmadan.
    Ben 780 ti yımın performansindan memnunum.
    Dx 12 ciktiginda ben kullanmadan devam edemez miyim?
    yani 11.1 ile ya da 11.2 hangisi ise işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • cikopelo kullanıcısına yanıt
    DirectX12 shader model 6 yı getirmezse kafanı takıcağın 1 durum oluşmaz, çünkü bu durumda dx12'nini sunacağı en kaydadeğer şey, CPU kullanımını düşürmek olucak ve sağlam işlemci kullananlar'da zaty bu durumu çokta önemsemiycektir, yani bugün i5/i7 4xxx swerisinden işlemci ile orta üst ve üst seviye VGA kullanan adamın 60%~80 lerde gezen CPU kullanımı, 40%~60'a inse ne olur inmese ne ? Belli seviye üstü işlemci kullananlar için, işlemci kulanımı düşmesi elbette'ki güç kullanımı düşürecek ve 1 nevi verimlilik artıcak, düşük seviye işlemciye sahip olanlara'da orta seviye işlemci performansını aynı gücü kullanarak getirecek v.s.

Orijinalden alıntı: coax47

DirectX12 shader model 6 yı getirmezse kafanı takıcağın 1 durum oluşmaz, çünkü bu durumda dx12'nini sunacağı en kaydadeğer şey, CPU kullanımını düşürmek olucak ve sağlam işlemci kullananlar'da zaty bu durumu çokta önemsemiycektir, yani bugün i5/i7 4xxx swerisinden işlemci ile orta üst ve üst seviye VGA kullanan adamın 60%~80 lerde gezen CPU kullanımı, 40%~60'a inse ne olur inmese ne ? Belli seviye üstü işlemci kullananlar için, işlemci kulanımı düşmesi elbette'ki güç kullanımı düşürecek ve 1 nevi verimlilik artıcak, düşük seviye işlemciye sahip olanlara'da orta seviye işlemci performansını aynı gücü kullanarak getirecek v.s.

Teşekkür ettim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.