Şimdi Ara

780 e w810i aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugün maltepe carrefoura gittim.Hiç umudum yoktu carrefourun içindeki telefon satan yere sordum p910 var mı diye bir tane kaldı dedi.Fiyatı 890 ytl idi.Dedim getirin alacamsonra bi yanlışlık olmuş dediler. Maket konulan yere gerçek koymuşlar.Sadece teşhir telefon var dediler.Yine tamam dedim.Ama telefona baktım 2. el gibi.Bir çok yerinde çizik vardı,fiyatı da yüksekti.almadım.780 e w810i aldım memnun kaldım ancak kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak.telefonu mikrofon ve kulaklık ile kullanırken telefon çalarsa zil sesini kuaklıktan nasıl duyabilirim?bi de radyoyu kulaklık takılıyken hopalörden nasıl dinleyebilirim? yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 690'a satıyorlar, ereyon'da, 780 biraz pahalı gibime geldi
  • hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsın.
  • çok yüksek fiyat.. en az 80 ytl pahaliya almissin... hayirlisi olsun yinede..
  • arkadas harbı pahalı o fıyata ama gule gule kullan ii bi secım
  • hayırlı olsun
  • çok sağolun arkadaşlar.ben de farkındayım pahalı aldığımın fakat dün nerdeyse tüm istanbul'u dolaştım p910 bulmak için.w810 almaya karar verince uzatmak istemedim.ilk sorduğum yerden aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    10 yıl önce açıldı
    fx 5200 ile 5700 farkı çok acil
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun kardeş boşver pahalı olsunda güvenilir olsun
    kaçak falan çıkmasın iyi yapmışsın
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
  • hayırlı olsun.pahalı ama güvenilir yer sonuçta
  • hayırlı olsun kardess
  • en uygun fiyata nereden alabiliriz ben anadolu yakasında oturuyorum bide w810i nin fiyatı nedir bilgisi olan varmı
  • hayırlı olsn
  • Herkes hayırlı olsun demiş ama sorularını cevaplayan yok
    Gerçi soruların pek soru sayılmaz cevapları çok basit biraz kurcalarsan çözebilirsin gibi geliyo bana ama....

Telefonu kulaklıkla kullanırken kulaklıktan duymak için kulaklığı taktıktan sonra profil ayarlarına girip telefonun sesini kısman yeterli olacaktır...
    Radyoyu hoparlörden dinlemek içinse kulaklık takılıyken radyoyu açıp seçim menüsünden hoparlörü aç diyebilirsin...
    Kolay gelsin
  • Dostlar arkadaş almış işte. İnsanı aldıktan sonra sıkıntıya sokmanın bir anlamı yok. İyi almışsın kardeş, hayırlı olsun

Bu arada cihazın sorunu olduğunda sıkıntı çıkarmayacak yer olsun 100ytL fazla olsun. O yüzden birçok alışverişimi sorunsuzca Teknosa'dan yapıyorum... 100 ytL için 1000 ytL'lik cihazdan olmayalım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 2 Ekim 2006; 0:28:50 >
  • Hayırlı olsun dostum... Seni artık walkman phone fun clup topiğine bekleriz...
  • hayırlı olsun dostum ama ben 630 a satıyordum 1.5 aylık teretemizdi...neyse sağlık olsun...
  • hayırlısı olsun, pişman olmazsın
  • hayırlı olsun süper seçim
  • evet 780 e ben 1 ay önce normalini aldım.(0)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.