Şimdi Ara

75000 km sorunları lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak nedenleriyle birlikte yazarsanız çok teşekkür ederim araç peugeot 206 sw 1.4 hdi 2004 model 75000km özellikle sabah motor soğukken kalkış yapmak için ayağımı debriyajdan yavaş yavaş kaldırmama rağmen araba stop edecek gibi oluyor.Ama gün içerisinde böyle bir sorun yaşanmıyor.Adana'da yaşıyorum yani soğuktandır diyeceğim ama gece kapı pencere açık yatıyoruz araba da ne sorun var anlayamadım.Bir de özellikle tam gaz kalkışlarda arabanın direksiyonuna acayip bir kuvvet uyguluyor.Ama öyle böyle değil direksiyonu bir an bıraksam araba orta refüje girecek lastiktendir diyeceğim ama onuda değiştireli 10000 km oldu.Üzerinde şu anda takılı lastikler Michellin energy bazıları o lastiklerin hamuru yumuşak ondan kaynaklanır diyor.Michellin lerin böyle zaafları var mıdır?.(Bu arada ön düzen'e baktırdım jantta eğrilik yok ve asla arabayı hor kullanmam)Son sorum ise bir kaç ay önce bir arkadaş manifold temizliğinden bahs etmişti araç anlattığım gibi 75000 km de ama bir kaç kez normal mazot kullanıldı.Manifold mu temizlenmeli yoksa carbon clean mi yapılmalı?Gerekiyorsa Adana da bunu yapabilecek yerler var mı?Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Çekme rot-balans'tan kaynaklanır, bi ihtimal lastikler birbirine paralel de olmayabilir. Enjektör, boğaz kelebeği, yakıt pompası filan hepsini kontrol ettirin... Aracı ısınmadan sürüyorsanız Turbo'ya bağlı problemler de olabilir...
  • Sorununuz ne bilemiyorum;ama Michelin Energy kullanmış biri olarak,iyi bir lastik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Tek kötü yanı ıslak zemindeki ortalama performansı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Sorununuz ne bilemiyorum;ama Michelin Energy kullanmış biri olarak,iyi bir lastik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Tek kötü yanı ıslak zemindeki ortalama performansı.

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Golf 5 Arıza - Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.