Bildirim
750 ml algida dondurma 2.99 tl 6 lı gediz soda 3.50 tl savasır market manısa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi fiyat. Keşke istanbuldada olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başlıkta dondurma yazıyor düzeltir misin hocam -
markette dondurma yazmıs ne yazdıysa onu yazdım glukox suruplu sutlu buz yazsa öyle yazardım -
bu dondurmayı yiyen tabancasını helada unutuyordur kesin :D -
her zaman sattıkları fiyat bu sodalar 3 tlye düsüyordud bir kaç ay öncesine kadar a101 bim 4.75 yaptı savaşırad 3.5 normal fiyatı da 4 -
her zaman sattıkları fiyat ise normalde nasıl 4 -
algida candır -
başka bir marka var o 3.5 bu 4 diye hatırlıyorum -
Bu şey dondurma değil, buz. Üzerinde bile yazar. Marketin cehaleti bir şeyi değiştirmez. -
walls
Algida Keyif Vişne - Limonhttps://www.algida.com.tr/markalar/algida-keyif/algida-keyif-visne-limon.html
Burada Ürün Hakkında kısmında dondurma olduğu yazıyor, kelime oyunu da yapmamışlar hiç.quote:
...Yaz kış demeden her mevsim severek tüketeceğiniz Algida Keyif Vişne Limon Dondurma, kolay açılabilen, pratik ve kullanışlı özel kabında geliyor....
-
Yalnız bu algida dondurmalar gerçekten çok kötü bir kere vanilyalısını aldım yiyemedim dolapta 2 ay durdu attık sonra. Gerçekten yenecek bir şey değil bildiğimiz süte şeker atıp dondurun daha güzel olur. Eskiden çok yapardık hey gidi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
carte dor bile sütlü buz. Pernigotti yiyin, içeriği temiz. -
Pernigotti mi? dalga geçiyon herhalde. made in çerkezköy . bim 'in kendi markalari bundan iyiquote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99
carte dor bile sütlü buz. Pernigotti yiyin, içeriği temiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük cam fiyatları
- yandex 150 tl migros
- bim kokoreç fiyat
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- burger crush
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X