Şimdi Ara

750 civarı maximum 1000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 750 civarı maximum 1000 liralık sistem toplayacam önerilerinizi bekliyorum monitör hariç ve ekran kartı sonradan almayı düşünüyorum ilk etapta ekran kartsız kullanıcam işlemci amd olacak ve ram de 4gb veya 8gb yeterli cevaplarınız için şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_crazy_55 -- 9 Eylül 2013; 12:05:54 >

Anakart :
    ASUS F2A85-M LE AMD A85 SOKET FM2 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART

Kasa :
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MIDT ATX SİYAH KASA

Diğer parçaları da bütçeye ayarlayarak bakabilirsiniz.
    Intel Core i5 2500K / Asus Maximus IV Gene-Z / Asus GTX660 DCII / Corsair Vengeance 8GB 1600MHZ / Corsair Hydro H70 / OCZ Agility 3 60GB / Zalman Z11 Plus / Cooler Master GX650 / / Philips 190CW / Creative SBS A300 2+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_crazy_55

Arkadaşlar 750 civarı maximum 1000 liralık sistem toplayacam önerilerinizi bekliyorum monitör hariç ve ekran kartı sonradan almayı düşünüyorum ilk etapta ekran kartsız kullanıcam işlemci amd olacak ve ram de 4gb veya 8gb yeterli cevaplarınız için şimdiden tşk

ekran kartsız kullanıcam dersen üstteki gibi apu lu sistem alırsın buda dandik olur ya intele yönel yada planını değiştir paranı komple topla o zaman komple sistem önerelim

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar 750 civarı maximum 1000 liralık sistem toplayacam önerilerinizi bekliyorum monitör hariç ve ekran kartı sonradan almayı düşünüyorum ilk etapta ekran kartsız kullanıcam işlemci amd olacak ve ram de 4gb veya 8gb yeterli cevaplarınız için şimdiden tşk

ekran kartsız kullanıcam dersen üstteki gibi apu lu sistem alırsın buda dandik olur ya intele yönel yada planını değiştir paranı komple topla o zaman komple sistem önerelim

intel ile amd arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum çok detaylı bilgim yok apu lu sistem dediğin nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: eMTivaY

İşlemci :
    AMD A10 6800K SOKET FM2 4.1GHZ 4MB CACHE 32NM İŞLEMCI + HD8670D GPU

Anakart :
    ASUS F2A85-M LE AMD A85 SOKET FM2 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI ANAKART

Kasa :

önerin için tşk ederim fakat önerdiğin kasanın fiyatı biraz pahalı geldi ordan biraz kısıp sisteme aktarsak olmaz mı? bide amd nin yeni işlemcisi olan a serisini önermişsiniz fx serisi daha iyi değilmidir? aslında benim düşündüğüm ilk etapta anakart ve işlemciyi güçlü almak ekran kartı ram vs. gibi sonradan da yükseltebilirim elime para geçtikçe

quote:

İşlemci :

Anakart :

Kasa :

önerin için tşk ederim fakat önerdiğin kasanın fiyatı biraz pahalı geldi ordan biraz kısıp sisteme aktarsak olmaz mı? bide amd nin yeni işlemcisi olan a serisini önermişsiniz fx serisi daha iyi değilmidir? aslında benim düşündüğüm ilk etapta anakart ve işlemciyi güçlü almak ekran kartı ram vs. gibi sonradan da yükseltebilirim elime para geçtikçe

Fx serisininden olursa ekran karti olmadan goruntu alman icin onboard ekran karti olan anakart alman alazim bu anakarrlarda alt seviye anakartlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

quote:

İşlemci :

Anakart :

Kasa :

Fx serisininden olursa ekran karti olmadan goruntu alman icin onboard ekran karti olan anakart alman alazim bu anakarrlarda alt seviye anakartlar

+1
    Intel Core i5 2500K / Asus Maximus IV Gene-Z / Asus GTX660 DCII / Corsair Vengeance 8GB 1600MHZ / Corsair Hydro H70 / OCZ Agility 3 60GB / Zalman Z11 Plus / Cooler Master GX650 / / Philips 190CW / Creative SBS A300 2+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 1500 TL arası telefon
    11 yıl önce açıldı
    1000 - 1200 Tl arası sistem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.