Şimdi Ara

750-850 Bin Bütçeye 1.6T Insignia Alınır mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Videoları izliyim teşekürler.

Sadece durur halde inceledim yola hiç çıkmadım 508 le belkide alçak olmasıda beni rahatsız edebilirdi.

Mantığımı kullandığım sanırım iyi olmuş.

İç hacim ve ferahlık konusunda superb de çok iyi gerçekten ve b9 passat sw.

vw le pek bir gönül bağım yok fakat sw tutkum beni bazen b9 passat sw ye itiyor.

1.5 e tsi ı değil ama yeni gelecek phev 1.5i ne belki talip olurum.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Forum da eskiden de maytap geçen olurdu, sohbet muhabbet bol birbirini yeme az olurdu işler toplumun her köşesinde tersine döndü.

Altı üstü 4 teker bir direksiyon muhabbeti zevk alıp konuşmayı rakipleşmeye aşağılamaya evirmek yanlış.

• cadillaccts C kullanıcısına yanıt

Araç kiralık zaten parası da cebimden çıkmayacak ya , ondan rahat rahat konuşayım

normal de kiralık ve beleş araba kullanıyorsan dediklerinin önemi olmayabiliyormuş

Neyse e tsi için alternatör kronik sorun deniliyor maliyeti de ucuz değilmiş , henüz 15 bin bakımı yeni olduğu için bir şey diyemiyorum

passat b9 sw başlığında ise yazılım ile alakalı çok şikayet okudum , temel de aynı araç ama ben henüz yaşamadım bilmiyorum

Ama motor başarılı tüketimi dizel insignia gibi , phev 1.5 superb de geldi sportline paket ile , bendeki prestige paket ile karşılaştırmadım ama çok daha iyi duruyor , tabi skoda'nın tasarım arkanı dön unut beğenen fazla olmaz muhtemelen

• kingb04 kullanıcısına yanıt

Bir gün önce 3.2 Opel almaktan bahsedip tüp takan

Ertesi gün Insignia alacağız tüp sokeriz diyen birini ciddiye almamak gibi düşünebiliriz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

evet sizi okuyorum b9 sayfasından.

yazılımın araçları bu kadar etkileyip sapıttırması bana hiç güven vermiyor.

phev ve sw kısmına biraz meraklıyım gelsin bakalım sonrası Allah kerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.