Bosna-Hersek'in Milosevac Kasabası'nda oturan 75 yaşındaki Nedeljko İlincic ilk evliliğini yaptığı 15 yaşından bugüne kadar 162 kez evlendiğini ve 100 kere daha evlenmeyi düşündüğünü söyledi.
Eski evliliklerinden 14 çocuğu olan emekli garson İlincic, haftalık Svet dergisine verdiği röportajda, "İlk evliliğimi henüz çocukken ailemin zoruyla benden 20 yaş büyük Joka adında bir kadınla zengin olduğu için yaptım. Ancak ilişkimiz kısa sürdü; çünkü onu sevmiyordum. Sonra kısmetim açıldı ve birkaç sene veya bir-iki hafta süren toplam 162 evlilik gerçekleştirdim. Halihazırda bekarım ve beni bekleyen Janja ve Dragica isminde Gradacac şehrinden iki gelin adayı var. Ayrıca duydum ki eski eşlerimden biri olan Petra da tekrar beni istiyormuş. Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyorum" diye konuştu. aşmış bazı şeyleri amcam
Benim dayım geçen sene bosnadaydı. Kendisi subay. Anlattıklarına göre giyimlerine süse püse çok düşkün insanlarmış. Eğlenceyi çok seviyorlarmış. Ev kurmak gibi bir dertleri yok, zaten çoğu otel vb. gibi yerlerde kalıyorlarmış. Sıcak insanlarmış. Gündelik hayatları sabah kalkar kalmaz üstünü başını muazzam bi şekilde donattıktan sonra doğru cafelere giderler, arkadaşları ile akşama kadar muhabbet eder eğlenirlermiş. Tabii bu tatil günleri. İş çıkışları da yine aynı şekildeymiş. Gerçekten garip insanlar yani.
quote:
azmış bu kadın azmış
Kadın değil erkekmiş..
Yuh be kardeşim yauu
ne var bunda kadir inanırda 1000 den fazla kadınla yattığını söylemişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme