75 ₺ LİK ALIŞVERİŞE 15 ₺ RAKS SAÇ KURUTMA MAKİNESİ ( MİGROS SANAL MARKET)

-
-
Teşekkürler hocam 3 tane çay aldım bi de poşet papatya çayı tamamladık 75'e.
-
2 günde bozuluyor, değişiyorlar yine bozuluyor.. ederi 15 tl :)
-
haftada 2-4 arası kullanım ile 2. senesine girecek. aynı modelden kullanıyorum, ben beğendim
-
90000 stok(!) bitti mi yani şimdi? Halen düşüyor mu?
-
bitmiş galiba, stokta var ama düşmüyor fiyat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: havsalihaftada 2-4 arası kullanım ile 2. senesine girecek. aynı modelden kullanıyorum, ben beğendim
tamamen şans hocam, geçen bu kamoanyadan ben de faydalandım eve geldim fişe taktım çalışmadı hemen yenisi ile değiştirdim. Çalışan bi kurutma makinası verdi migros sağ olsun. Şu anda yedek olarak ya da tatile gidersem kullanırım diye kaldırdım kullanmıyorum eğer kullanırsam kaç hafta ya da ay dayanır bilmiyorum şans yani
-
Zamanında 9 liraya almıştım bir kere kullandım, ikinci kez fişe taktığımda yandı :)
-
Zamanında yine 75 tl üzerine 12 tl ye falan vermişti. Geçen kullanalım dedik, ilk seferinde bozuldu. Toplamda 15 saniye falan çalışmıştır. Fişi olmadığı için içini açtım. Oyuncak gibiydi. 1 oyuncak araba motoru ve 4 adet diyot var. başka da bişey yok.
En Beğenilen Yanıtlar

2 günde bozuluyor, değişiyorlar yine bozuluyor.. ederi 15 tl :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X